QUOTE(Karolilna @ 2011 07 16, 10:09)
Mergaites, tai pasidalinkit kokius sepetukus turit avo kosmetinej, kuriais patenkintos, kuriais nelabai
As siuo metu turiu SIGMA (maskavimo, seseliams ivairiu bei kirsta skaistalu/konturavimo), ECOTOOLS (bronzato, kuri naudoju pudrai), ELF (po $1 baltais koteliais seseliu tepimui visam vokui ir 'studio' linijos kabuki bei pudrai, veduoklini ir skaistalams), MAC (viso voko dengimui seseliu), DIOR (pravedimo, bet naudoju plonai seseliu linijai tept), SEPHORA (2vnt 'mineral powder', nr45), dar ESTEE LAUDER (seseliu sklaidymui), TARTE (maskuoklio dvipusi is rinkinio), WET'N'WILD (is rinkinio kabuki), SMASHBOX (is rinkinio, pusmenulio formos, naudoju skaistalams), kazkoki bevardi blakstienoms/antakiams, PHYSICIAN's FORMULA (is rinkinio pravedimo) ir COASTAL SCENTS (pudros bei kirsta skaistalu/konturavimo).
Siaip esu patenkinta visais turimais - kas nepatike esu pardavus, padovanojus ir pan., o pasilikus megstamiausius bei labiausiai naudojamus. Nors ir is ju vieni dazniau, kiti labai retai naudojami. Pvz.: MAC ir DIOR nebepamenu kada naudojau paskutini karta, is visokiu rinkiniu paimtus taip pat retai, nebent TARTE ir SMASHBOX dazniau, o kitus ekstra atvejais...
Einamiausi man yra ELF kabuki, SIGMA seseliu bei kirstas, COASTAL SCENTS abu. Tai cia tokie nuolat naudojami kasdien ir daznai. Bet pas mane beveik visi sepeteliai turi savo paskirti, produktus (pvz Coastal Scents pudros sepeteliu tepu benefit '10' bronzata/highlighteri ir duagiau niekam jo nenaudoju), tiesiog pritaikau kazkam, patinka kaip tuo sepeteliu dengiasi ir pagrinde tam produktui naudoju.