Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 19:17)
aciu labai, o ji butina per nakti laikyti? neturiu riesutu sviesto, be jo speju persaldu bus doh.gif

As nedejau jo irgi schmoll.gif Nu man tai normaliai buvo, kazkaip tas juodas sokoladas salduma prigesino ax.gif
O laikyti manau butina, jis turi susalti, sustingti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 19:17)
aciu labai, o ji butina per nakti laikyti? neturiu riesutu sviesto, be jo speju persaldu bus doh.gif

Tai kepk pagal blog'o receptą - ten nereikia jokių priedų.
Tik žiūrėk - neperkepk!
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 21:19)
As nedejau jo irgi schmoll.gif  Nu man tai normaliai buvo, kazkaip tas juodas sokoladas salduma prigesino ax.gif 
O laikyti manau butina, jis turi susalti, sustingti 4u.gif

vadinasi einu aguonas plikyti, nes uz 3 valandu panos prades rinktis, pats tas bus, dar pabaigsim visos kartu kepti blush2.gif o sokoladini vadinasi sekmadienio vakarui arba pirmadienio arbatelei gaminsim blush2.gif
Atsakyti
Bet aguonini irgi subrandinti reikia, bent jau virsutine grietinele turetu gerai atsalti ir sustingti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 05, 19:26)
Bet aguonini irgi subrandinti reikia, bent jau virsutine grietinele turetu gerai atsalti ir sustingti g.gif

Aguoninį būtinai reikia per naktį palaikyt, kad viskas susigertų... Tikrai nebus skanus valgant iškart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 05 vasario 2011 - 19:38
ivarysit man nevilti doh.gif kas greita skanu ir siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 19:37)
ivarysit man nevilti doh.gif  kas greita skanu ir siandien mirksiukas.gif

Šokoladiniai keksiukai iš kalendoriaus gruodžio mėn., jei turi jogurto/kefyro šaldytuve (gal tiktų ir grietinė ekstra atveju).
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 05, 21:41)
Šokoladiniai keksiukai iš kalendoriaus gruodžio mėn., jei turi jogurto/kefyro šaldytuve (gal tiktų ir grietinė ekstra atveju).

kefyro tai yra, bet keksiuku formos reiktu iki pardes lekt, ech ir kalendoriaus neturiu, juk as UK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 20:00)
kefyro tai yra, bet keksiuku formos reiktu iki pardes lekt, ech ir kalendoriaus neturiu, juk as UK ax.gif

Gamink sokoladaini 4u.gif greitai pasigamins , pora h ir susals ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 20:00)
kefyro tai yra, bet keksiuku formos reiktu iki pardes lekt, ech ir kalendoriaus neturiu, juk as UK ax.gif

manau, galima bandyt kept ir kaip pyragą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 05 vasario 2011 - 20:13
Vėl kepiau keksiukus su rikota, tik kai ką keičiau:
miltų dėjau mažiau - 150g (vietoj 200g), o
persikus supjausčiau gabaliukais ir įmašiau į tešlą (sudėjau beveik visą didelę persikų skardinę). Ir ką -10 balų! Fantastika! Minkštučiai, purūs, sultingi... Gal tik dėl persikų mažiau iškilo, bet skonis - puikus. Kam patinka persikai - apsivalgymas.
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 18:17)
is kurios knygod tas sokoladinis? as speju aguonini kepsiu, nes tingiu zaisti blush2.gif

as kepiau is interneto, neturiu nei vienos knygos ax.gif Na, skonis geras, isvaizda gera, pagamininamas greitai... Bet. Vidus man gavosi tekantis, na toks kaip lava.... Tada ikisau as ji saldytuvan, sustingo, bet vistiek vidus ne toks biskvitis kaip nuorodos nuotraukoj, o toks nu toooks kreminis biggrin.gif nebe skystas (pastovejes siltai minksteja), bet... Nu gal suprasit. Beje, dariau be riesutu ir riesutiniu sviestu 4u.gif
Atsakyti