Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Prie aguoninio irgi zaidimo uztenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 20:29)
Isbandem zemaiciu blynus thumbup.gif  nu pasakiski thumbup.gif
Papildyta:

Sokoladainis is pirmos knygos smile.gif
O jeigu kalba eina apie ta aguonini is naujos knygos kur kondensuotas virsuje pilasi,tai ziauriai saldus doh.gif  as gaminau is puses normos, valgem savaite laiko lotuliukas.gif  Sokoladainis man labiau  thumbup.gif

pasveriau aguonas, tik 200g doh.gif kazin jausis tas 100 maziau?
ai nu neveltui blondine doh.gif , puses norma daryt galiu gi doh.gif lotuliukas.gif persidirbau, reik atostogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibelė: 05 vasario 2011 - 18:40
QUOTE(laurindre @ 2011 02 05, 18:36)
Prie aguoninio irgi zaidimo uztenka g.gif

drinks_cheers.gif sokoladainis 15min darbo,o vat su tuo ilgokai...o dar aguonu brinkinimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 18:29)
Sokoladainis man labiau  thumbup.gif


drinks_cheers.gif Man irgi šokoladainis be konkurencijos. Ir vargo prie jo mažiau nei prie aguoninio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 20:41)
drinks_cheers.gif  sokoladainis 15min darbo,o vat su tuo ilgokai...o dar aguonu brinkinimas doh.gif

o jus cia apie ta brauni vadinama snekat, nes visi mano perziureti receptai daug mmakaliones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 18:51)
o jus cia apie ta brauni vadinama snekat, nes visi mano perziureti receptai daug mmakaliones doh.gif

Sokoladainis is 1 os knygos, kur eina Rududu karamele, jis visas sokoladinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 20:56)
Sokoladainis is 1 os knygos, kur eina Rududu karamele, jis visas sokoladinis 4u.gif

nete nerandu verysad.gif nes pas mane antra knyga, imeskit jei kas galit kaip gaminti
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 18:59)
nete nerandu verysad.gif  nes pas mane antra knyga, imeskit jei kas galit kaip gaminti


Va jis thumbup.gif
http://sveikabetskan...agal-beata.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nexta: 05 vasario 2011 - 19:04
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 18:29)
O jeigu kalba eina apie ta aguonini is naujos knygos kur kondensuotas virsuje pilasi,tai ziauriai saldus doh.gif  as gaminau is puses normos, valgem savaite laiko lotuliukas.gif  Sokoladainis man labiau  thumbup.gif

Jei dėjai cukraus tiek, kiek nurodyta recepte, tai turėjo viskas susiklijuoti nuo saldumo blink.gif Į jo tešlą dedu tik pusę cukraus normos, o į pieną - tik vos vos, kad būtų tik salstelėjęs.

Šokoladainio gamyba išvis paprasta ir greita.

Šiandien duosiu antrą šansą vasario mėn keksiukams, nes šaldytuve užsilikęs indelis rikotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 21:02)

o kur tas rududu? nepykit, siandien kaip slapiu maisu trenkta, darbe issunke nerealiai, gamindama visada atsipalaiduoju, tai tikiuosi pasigaminti kazka kol panos su vynu prisistatys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 19:05)
o kur tas rududu? nepykit, siandien kaip slapiu maisu trenkta, darbe issunke nerealiai, gamindama visada atsipalaiduoju, tai tikiuosi pasigaminti kazka kol panos su vynu prisistatys blush2.gif

Zek pataisyta mano nuoroda 4u.gif
http://sveikabetskan...agal-beata.html
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 21:06)

aciu labai, o ji butina per nakti laikyti? neturiu riesutu sviesto, be jo speju persaldu bus doh.gif
Atsakyti