Prie aguoninio irgi zaidimo uztenka
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 20:29)
Isbandem zemaiciu blynus nu pasakiski
Papildyta:
Sokoladainis is pirmos knygos
O jeigu kalba eina apie ta aguonini is naujos knygos kur kondensuotas virsuje pilasi,tai ziauriai saldus as gaminau is puses normos, valgem savaite laiko Sokoladainis man labiau
Papildyta:
Sokoladainis is pirmos knygos
O jeigu kalba eina apie ta aguonini is naujos knygos kur kondensuotas virsuje pilasi,tai ziauriai saldus as gaminau is puses normos, valgem savaite laiko Sokoladainis man labiau
pasveriau aguonas, tik 200g kazin jausis tas 100 maziau?
ai nu neveltui blondine , puses norma daryt galiu gi persidirbau, reik atostogu
QUOTE(laurindre @ 2011 02 05, 18:36)
Prie aguoninio irgi zaidimo uztenka
sokoladainis 15min darbo,o vat su tuo ilgokai...o dar aguonu brinkinimas
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 18:29)
Sokoladainis man labiau
Man irgi šokoladainis be konkurencijos. Ir vargo prie jo mažiau nei prie aguoninio
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 20:41)
sokoladainis 15min darbo,o vat su tuo ilgokai...o dar aguonu brinkinimas
o jus cia apie ta brauni vadinama snekat, nes visi mano perziureti receptai daug mmakaliones
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 18:51)
o jus cia apie ta brauni vadinama snekat, nes visi mano perziureti receptai daug mmakaliones
Sokoladainis is 1 os knygos, kur eina Rududu karamele, jis visas sokoladinis
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 20:56)
Sokoladainis is 1 os knygos, kur eina Rududu karamele, jis visas sokoladinis
nete nerandu nes pas mane antra knyga, imeskit jei kas galit kaip gaminti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 18:59)
nete nerandu nes pas mane antra knyga, imeskit jei kas galit kaip gaminti
Va jis
http://sveikabetskan...agal-beata.html
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 18:29)
O jeigu kalba eina apie ta aguonini is naujos knygos kur kondensuotas virsuje pilasi,tai ziauriai saldus as gaminau is puses normos, valgem savaite laiko Sokoladainis man labiau
Jei dėjai cukraus tiek, kiek nurodyta recepte, tai turėjo viskas susiklijuoti nuo saldumo Į jo tešlą dedu tik pusę cukraus normos, o į pieną - tik vos vos, kad būtų tik salstelėjęs.
Šokoladainio gamyba išvis paprasta ir greita.
Šiandien duosiu antrą šansą vasario mėn keksiukams, nes šaldytuve užsilikęs indelis rikotos
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 21:02)
o kur tas rududu? nepykit, siandien kaip slapiu maisu trenkta, darbe issunke nerealiai, gamindama visada atsipalaiduoju, tai tikiuosi pasigaminti kazka kol panos su vynu prisistatys
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 19:05)
o kur tas rududu? nepykit, siandien kaip slapiu maisu trenkta, darbe issunke nerealiai, gamindama visada atsipalaiduoju, tai tikiuosi pasigaminti kazka kol panos su vynu prisistatys
Zek pataisyta mano nuoroda
http://sveikabetskan...agal-beata.html
QUOTE(Nexta @ 2011 02 05, 21:06)
aciu labai, o ji butina per nakti laikyti? neturiu riesutu sviesto, be jo speju persaldu bus