Sveiki.
As tuos kukulius kartais vistienos buljone isverdu ir su tuo padaziuku Nes musu garpuodis daug elektros ryja,tai ne visada jame gaminu
Siandien gaminau vistienos pyraga ta su teslos kepure Visi isgyre ir greit dingo jis
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 04, 15:54)
Siandien gaminau vistienos pyraga ta su teslos kepure Visi isgyre ir greit dingo jis
as irgi sita gaminai- skanumelis
o siandien dariau kepenine, tik neturejau rukytos sonines, kur reikia pakepint, tai dejau lasinukus.
laaabai skanu, prisivalgiau dar silto
Sveikos. SIandien kepu sokoladini amareto torta. Reikia morengui tik baltymu, o sakykit, ka su tryniais veliau bus galima pagamint? Niekaip nesugalvoju, kur reiketu vien tryniu (neskaitant Beatos ta avietini krema)
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 13:55)
isikeliau i word pasididinau ir atsispauzdinau, tai jau matau nes rimtai mano akims per mazas ryskumas buvo
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet,
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet,
Čia gi eilinė kotletinė masė: malta mėsa, kiaušinis, mirkyta duona. Galima garinti, gali apvirti, o paskui apkepti, galima iškart kepti orkaitėje - niekaip nepagadinsi, kaskart gausis truputį kitaip.
Aš paprastai nemėgstu terliotis su tais maltinukais, tai dažniausia tokią masę dedu po šaukštą į skardą ir kišu orkaitėn. Jei paukštiena, tai iškepa tokie mažiukai labai greit, greičiau nei bulvės išverda. Tokie maži apkepę kotletukai gaunasi, paprastai valgom su baltu padažu.
Garuose jie gal būna šiek tiek puresni nei virti vandeny, na ir aišku kitoks skonis, švelnesnis variantas skrandžiui, toks kūdikių maistelis
Papildyta:
QUOTE(***** @ 2011 02 04, 16:26)
o sakykit, ka su tryniais veliau bus galima pagamint? Niekaip nesugalvoju, kur reiketu vien tryniu (neskaitant Beatos ta avietini krema)
Tada dar kepk skruzdėlyną, jam reikia daug trynių (čia ne iš Beatos)
pasigaminau siandien ir as isgirtaji
Sventini vistienos kepeneliu pasteta, tai tikrai galiu prisijungti prie tu,kurioms patiko, laaaabai skanus ir gamyba labai paprasta
Sventini vistienos kepeneliu pasteta, tai tikrai galiu prisijungti prie tu,kurioms patiko, laaaabai skanus ir gamyba labai paprasta
As tiramisu sutepliojau. Pazindinsiu ryt gimine su siuo desertuku.
aš šiandien vėl kepsiu vištienos pyragą, jis man žiauriai patiko
pagaliau isbandziau sokoladaini... Na atrodo viskas pavyko, sutrikinejo ir pan. Po pietu ragausim.... bet isivaizdavau kad gaunasi mazesnis Gavosi ohoho pyragas 26 cm skersmes skardoj
QUOTE(***** @ 2011 02 04, 16:26)
Sveikos. SIandien kepu sokoladini amareto torta. Reikia morengui tik baltymu, o sakykit, ka su tryniais veliau bus galima pagamint? Niekaip nesugalvoju, kur reiketu vien tryniu (neskaitant Beatos ta avietini krema)
Gali kokius trapius sausainius kepti. Jei vien tryniai bus, gausis labai trapus, tirpstantys burnoje
Labai skanūs ir tiesiog tirpstantys burnoje gavosi vasario mėn. keksiukai su rikota O jau apie gamybos greitumą ir paprastumą net nešneku.
QUOTE(bonza @ 2011 02 05, 13:44)
pagaliau isbandziau sokoladaini... Na atrodo viskas pavyko, sutrikinejo ir pan. Po pietu ragausim.... bet isivaizdavau kad gaunasi mazesnis Gavosi ohoho pyragas 26 cm skersmes skardoj
is kurios knygod tas sokoladinis? as speju aguonini kepsiu, nes tingiu zaisti
Isbandem zemaiciu blynus nu pasakiski
Papildyta:
Sokoladainis is pirmos knygos
O jeigu kalba eina apie ta aguonini is naujos knygos kur kondensuotas virsuje pilasi,tai ziauriai saldus as gaminau is puses normos, valgem savaite laiko Sokoladainis man labiau
Papildyta:
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 05, 18:17)
is kurios knygod tas sokoladinis? as speju aguonini kepsiu, nes tingiu zaisti
Sokoladainis is pirmos knygos
O jeigu kalba eina apie ta aguonini is naujos knygos kur kondensuotas virsuje pilasi,tai ziauriai saldus as gaminau is puses normos, valgem savaite laiko Sokoladainis man labiau