QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 13:55)
isikeliau i word pasididinau ir atsispauzdinau, tai jau matau

nes rimtai mano akims per mazas ryskumas buvo
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet,
Čia gi eilinė kotletinė masė: malta mėsa, kiaušinis, mirkyta duona. Galima garinti, gali apvirti, o paskui apkepti, galima iškart kepti orkaitėje - niekaip nepagadinsi, kaskart gausis truputį kitaip.
Aš paprastai nemėgstu terliotis su tais maltinukais, tai dažniausia tokią masę dedu po šaukštą į skardą ir kišu orkaitėn. Jei paukštiena, tai iškepa tokie mažiukai labai greit, greičiau nei bulvės išverda. Tokie maži apkepę kotletukai gaunasi, paprastai valgom su baltu padažu.
Garuose jie gal būna šiek tiek puresni nei virti vandeny, na ir aišku kitoks skonis, švelnesnis variantas skrandžiui, toks kūdikių maistelis
Papildyta:
QUOTE(***** @ 2011 02 04, 16:26)
o sakykit, ka su tryniais veliau bus galima pagamint?

Niekaip nesugalvoju, kur reiketu vien tryniu (neskaitant Beatos ta avietini krema)
Tada dar kepk skruzdėlyną, jam reikia daug trynių

(čia ne iš Beatos)