Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Šiandien kepėm avižinius sausainius. Dėjau riešutų sviesto, šiek tiek mažinau cukraus (kaip visada) ir dėjau avižinius miltus, tai gavosi 100% avižiniai biggrin.gif
Visai nieko, tokie sveikuoliški pagraužimui...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 03 vasario 2011 - 20:42
QUOTE(Gijūnė @ 2011 02 03, 19:31)
Bet man iškepė toks birokas, neskanus visiškai, net nėra ką lyginti su senuoju... Taip ir nesupratau, kur čia šuo pakastas, ir kodėl jis toks išgirtas.

Na sunku pasakyti, kas čia tau nutiko... Gal perkepei? Nes kepimo laikas labai svarbu tokiems šokoladiniams pyragams (brownie), nes kai perkepa, pasidaro sprangūs, trapūs. Aš kažkada šiek tiek perkepiau, tai kraštai buvo žymiai prastesnio skonio nei vidurys. Praktiškai pyragą reikia traukt lauk, kai vidurys dar toks liūlantis, net šiek tiek limpa prie pagaliuko.
Nes skonis tai tikrai jo nuotabus, na aišku tiems, kas mėgsta šokoladą...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 03, 21:00)
Na sunku pasakyti, kas čia tau nutiko... Gal perkepei? Nes kepimo laikas labai svarbu tokiems šokoladiniams pyragams (brownie), nes kai perkepa, pasidaro sprangūs, trapūs. Aš kažkada šiek tiek perkepiau, tai kraštai buvo žymiai prastesnio skonio nei vidurys. Praktiškai pyragą reikia traukt lauk, kai vidurys dar toks liūlantis, net šiek tiek limpa prie pagaliuko.
Nes skonis tai tikrai jo nuotabus, na aišku tiems, kas mėgsta šokoladą...





Oj aš tikrai mėgstu, kad viskas būtų šokoladuota smile.gif Na bandysiu gal dar kartą kada nors "nedakepti" :)kad galutinai įsitikinčiau smile.gif
Atsakyti
Vija,tavo sausainiukai kaip tik man prie arbatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 03, 22:25)
Vija,tavo sausainiukai kaip tik man prie arbatos biggrin.gif

Prie arbatos turėtų gerai eiti smile.gif
Šiaip manau juos kepant reiktų dvigubinti ar net trigubinti normą - visai nedaud jų čia gavosi. Nes, panašu, kad jie tokie galintys pastovėti ilgiau, tad jei jau kepti, tai padoriai - pilną bliūdą biggrin.gif
Atsakyti
Galetumet kuri netinget ir pilna tu kukuliu recepta idet, kazkaip norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 13:30)
Galetumet kuri netinget ir pilna tu kukuliu recepta idet, kazkaip norisi blush2.gif


Jei Jus apie sita, tai netingekite 1 puslapiu atgal paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 04, 14:47)
Jei Jus apie sita, tai netingekite 1 puslapiu atgal paskaityt  mirksiukas.gif

aciu, tuoj lupa atsinesiu, nes su akiniais neiziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 13:53)
aciu, tuoj lupa atsinesiu, nes su akiniais neiziuriu lotuliukas.gif


As iziuriu ir be akiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 12:53)
aciu, tuoj lupa atsinesiu, nes su akiniais neiziuriu lotuliukas.gif

aš tai įžiūriu smile.gif
visada galiu atsiųst didesnę foto, tik adresą emeilo parašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 04, 15:38)
aš tai įžiūriu smile.gif
visada galiu atsiųst didesnę foto, tik adresą emeilo parašyk mirksiukas.gif

isikeliau i word pasididinau ir atsispauzdinau, tai jau matau lotuliukas.gif nes rimtai mano akims per mazas ryskumas buvo blush2.gif
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 14:55)
isikeliau i word pasididinau ir atsispauzdinau, tai jau matau lotuliukas.gif  nes rimtai mano akims per mazas ryskumas buvo blush2.gif
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet, blush2.gif


Aš naudoju platų žemą puodą, panašų į keptuvę. Sudedu vienu sluoksniu, ipilu šiek tiek vandens ir troškinu. Kol paruošiu padažą, padarau bulvių košę - ir išsitroškina. 4u.gif
Atsakyti