Šiandien kepėm avižinius sausainius. Dėjau riešutų sviesto, šiek tiek mažinau cukraus (kaip visada) ir dėjau avižinius miltus, tai gavosi 100% avižiniai
Visai nieko, tokie sveikuoliški pagraužimui...
QUOTE(Gijūnė @ 2011 02 03, 19:31)
Bet man iškepė toks birokas, neskanus visiškai, net nėra ką lyginti su senuoju... Taip ir nesupratau, kur čia šuo pakastas, ir kodėl jis toks išgirtas.
Na sunku pasakyti, kas čia tau nutiko... Gal perkepei? Nes kepimo laikas labai svarbu tokiems šokoladiniams pyragams (brownie), nes kai perkepa, pasidaro sprangūs, trapūs. Aš kažkada šiek tiek perkepiau, tai kraštai buvo žymiai prastesnio skonio nei vidurys. Praktiškai pyragą reikia traukt lauk, kai vidurys dar toks liūlantis, net šiek tiek limpa prie pagaliuko.
Nes skonis tai tikrai jo nuotabus, na aišku tiems, kas mėgsta šokoladą...
QUOTE(vija @ 2011 02 03, 21:00)
Na sunku pasakyti, kas čia tau nutiko... Gal perkepei? Nes kepimo laikas labai svarbu tokiems šokoladiniams pyragams (brownie), nes kai perkepa, pasidaro sprangūs, trapūs. Aš kažkada šiek tiek perkepiau, tai kraštai buvo žymiai prastesnio skonio nei vidurys. Praktiškai pyragą reikia traukt lauk, kai vidurys dar toks liūlantis, net šiek tiek limpa prie pagaliuko.
Nes skonis tai tikrai jo nuotabus, na aišku tiems, kas mėgsta šokoladą...
Nes skonis tai tikrai jo nuotabus, na aišku tiems, kas mėgsta šokoladą...
Oj aš tikrai mėgstu, kad viskas būtų šokoladuota Na bandysiu gal dar kartą kada nors "nedakepti" :)kad galutinai įsitikinčiau
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 03, 22:25)
Vija,tavo sausainiukai kaip tik man prie arbatos
Prie arbatos turėtų gerai eiti
Šiaip manau juos kepant reiktų dvigubinti ar net trigubinti normą - visai nedaud jų čia gavosi. Nes, panašu, kad jie tokie galintys pastovėti ilgiau, tad jei jau kepti, tai padoriai - pilną bliūdą
Galetumet kuri netinget ir pilna tu kukuliu recepta idet, kazkaip norisi
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 13:30)
Galetumet kuri netinget ir pilna tu kukuliu recepta idet, kazkaip norisi
Jei Jus apie sita, tai netingekite 1 puslapiu atgal paskaityt
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 04, 14:47)
aciu, tuoj lupa atsinesiu, nes su akiniais neiziuriu
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 13:53)
aciu, tuoj lupa atsinesiu, nes su akiniais neiziuriu
As iziuriu ir be akiniu
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 12:53)
aciu, tuoj lupa atsinesiu, nes su akiniais neiziuriu
aš tai įžiūriu
visada galiu atsiųst didesnę foto, tik adresą emeilo parašyk
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 04, 15:38)
isikeliau i word pasididinau ir atsispauzdinau, tai jau matau nes rimtai mano akims per mazas ryskumas buvo
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet,
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 04, 14:55)
isikeliau i word pasididinau ir atsispauzdinau, tai jau matau nes rimtai mano akims per mazas ryskumas buvo
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet,
o dabar kvailas klausimas,o galima juos kaip nors kitaip ne garu puode paruosti, kazkuri saket orkaitej lygtais kepet,
Aš naudoju platų žemą puodą, panašų į keptuvę. Sudedu vienu sluoksniu, ipilu šiek tiek vandens ir troškinu. Kol paruošiu padažą, padarau bulvių košę - ir išsitroškina.