Sveikos seimininkes!! Gi sakau reikia sia tema jau uzbaiginet ir lauksim kol kuri pakursit naujaja
Visa menesi neturejau interneto tai tiek prigaminau, dalintis reiks patirtim su jumis. Ir vis ka pagaminu ir galvoju kaip gaila kad supermamose negaliu isgirti recepto
Keksiukai man nesiseka... Nekyla jie man, bet pamenu komentarus is anksciau kad cia ne man vienai, tai vadinasi cia ne mano zioplumas kaltas..
Is pirmos knygos ispudi visiems valgiusiems paliko Garuose virti kotletukai
Sprandines kepsniai - skanumas paprastume!! taip paprasta, bet koks minkstumas kepsniuku!! As kai dariau dar buvo vesoka ant groteliu kept, bet keptuveje buvo pats tas, labai labai skanu, tik as dar dadejau "tolimi krastai" prieskoniu pasigamintu is antrosios knygos
Indiski vistienos kepsneliai irgi nerealus, minkstumas vistienos tai pasaka!! Velgi kepiau ne ant iesmuku o keptuveje... Aviziniai sausainiai is pirmosios knygos taip pat neblogai gavosi, bent jau taip sveciai sake
Na is antrosios knygos galiu abrikosu uogiene pakomentuoti, gavosi tikrai neblogai, ypac tokiai kvankai seimininkei kaip as!!! su ta uogiene kepiau Sausainius Kaledu Seneliui, kurie paliko itin gera ispudi mano seimai ir sveciams
Vafliu slegtainis truputeli nuvyle, gavosi labai skanus, taciau tiek meiles ideta ir sugaista virtuvej o ivertinimas nuskambejo mazdaug taip "su nuttela sutepei?"
tik as nepjausciau pailgom "juostelem" kaip kad knygoj parodyta, o vaflius palikau apvalioj formoj ir dar apibarsciau kokoso drozlem, gavosi kaip tortas
Ka cia dar isgyrus
bananu duona!! duona-pyragas, as tai bent jau taip pavadinciau, skanu tikrai
Slyvu ir riesutu pyragas labai nuvyle
koks sausas gavosi!! visiems patiko, o man ne... as manau kad ten sultingesniu gal uogu reikia...
Siuo metu saldytuve savo eiles laukia varskes ir slyvu tortas, ji ragausime rytoj tai ir pakomentuosiu kas ten gavosi
Labai malonu buvo issakyti savo per menesi sukaupta ir neissakyta nuomone
kaip akmuo nuo sirdies nusirito