Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhas: 03 vasario 2011 - 11:56
klausykit, o jus kuris nors vietoj pieno padaze bandete pilti ka kita, na ar pieno maziau ar kaip kitaip? man tas vien pienas kazkaip ne schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 03, 11:56)

Aciu uz pavadavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 03, 14:28)
Aciu uz pavadavima 4u.gif

aciu labai blush2.gif bet man gaminimo eiga nelabai matosi blush2.gif o kai dar neperskaitau gerai mazu raidziu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 02 03, 12:36)
aciu labai  blush2.gif  bet man gaminimo eiga nelabai matosi  blush2.gif  o kai dar neperskaitau gerai mazu raidziu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Parašyk į a.ž. emeilą, persiųsiu didesnę nuotrauką wink.gif
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2011 02 03, 12:24)
klausykit, o jus kuris nors vietoj pieno padaze bandete pilti ka kita, na ar pieno maziau ar kaip kitaip? man tas vien pienas kazkaip ne  schmoll.gif  biggrin.gif

Nebandžiau schmoll.gif man labai skanu su pienu smile.gif
Atsakyti
[quote=*Odeta*,2011 02 03, 11:46]
Sveiki.
Gal kuri bandet vistienos pyraga?Gundanciai atrodo,o kaip skonis mirksiukas.gif
[/quot

kepiau vištienos pyragą, nerealiai skanu, kepsiu dar ir dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 02 03, 12:24)
klausykit, o jus kuris nors vietoj pieno padaze bandete pilti ka kita, na ar pieno maziau ar kaip kitaip? man tas vien pienas kazkaip ne  schmoll.gif  biggrin.gif

Taigi čia tipiškas bešamelio padažas - kaip gi jis ne su pienu? Na galima jį keisti grietinėle, jei norisi riebiau...

Vakar gaminau tuos kukulaičius su malta veršiena. Šiaip nesiruošiau jų imtis, nes man jie nepasirodė kažkuom ypatingi - maltinukai ir tiek, paprastai tokius ir panašius kepu orkaitėje (ir skaniau, ir nereikia kelių aukštų puodų plaut). Kadangi kulkuliukai susidėjo keliais sluoksniais, virdami jie šiek tiek sukibo, sukrito ir nesigavo tokie garžučiai apvalučiai kaip norėtųsi...
O šiaip tai toks tipiškas vaikų darželio maistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 03, 13:53)

O šiaip tai toks tipiškas vaikų darželio maistas biggrin.gif

o mano vyras tai sake: nu maistas kaip ligoninej biggrin.gif
as ,beje, juos dariau is kalakutienos, skanu.
Atsakyti
o as vistik patingejau varyti masina i kita miesto gala,o ir nebuvau garantuota, kad lietuviu parduotuvej gausiu grybu, tad tris kartus nuploviau gerai marinuotus grybus ir su jais viriau sriubyte su perlinem, man labai skaniai valgesi, ziuresim ka vyras gryzes pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 02 01, 07:00)
savo balsą pridaviau  pioneer.gif

drinks_cheers.gif prabalsavau ir as smile.gif sveikos naujoje temoje, reikia ideti i favorites biggrin.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 02 01, 10:25)
sveikutes
vakar vakare isikepiau varskiniu blynuku. jus visos juos taip isgyret. ka tik iskepti, karsti - tikrai labai skanus, bet atsale visiskai neskanus  schmoll.gif  liko keletas ir juos ismeciau.

taip jau yra dazniausiai su tais blynais, skanus ka tik iskepti, o pasildyti jau nelabai, bent jau man ax.gif

QUOTE(dagli @ 2011 02 02, 23:22)
siandien pietums kepiau sonkauliukus is 1-osios knygos,
tai seimyna gyre , laaaaabai patiko, tikrai kepsiu dar ne karta pagal si receptuka  thumbup.gif

sonkauliukus isbandziau ir as pries pora dienu, irgi labai patiko drinks_cheers.gif

vakar dar kepiau is antros knygos "braskini pyragaiti", pasirodau kas gavosi rolleyes.gif
user posted image

kepaiu torto farmoje, po to supjausciau gabaliukais, bet geriau atrodytu kaip vientisas pyragas (bent jau mano iskeptas). Cukraus dejau maziau, bet vis tiek gavosi labai saldus. Man patiko bigsmile.gif nors is nuotraukos tai nelabai graziai atrodo blush2.gif gal citrinos zievele reikejo tarkuoti smulkesne tarka, as tarkavau burokine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 03 vasario 2011 - 19:21
Labai reikia konsultacijos... Daug metų kepiau šokoladinį pyragą, pagal seną gerą receptą, kurio jau koks pusmetis negaliu rasti, deja, nepamenu proporcijų.. Bet visad būdavo toks minkštutėlis, šlaputėlis, skanutėlis bigsmile.gif Na ir pabandžiau šiandien Beatos pyragą šokoladinį.. Dariau viską pagal receptą, netgi dėjau riešutų sviesto ir karamelės... Bet man iškepė toks birokas, neskanus visiškai, net nėra ką lyginti su senuoju... Taip ir nesupratau, kur čia šuo pakastas, ir kodėl jis toks išgirtas. Gal jūs ko nors mažiau ar daugiau dedat (aš mažiau dėjau tik cukraus)? Nes man jau tešla įtartina buvo-labai tiršta. Į senąjį aš pildavau kefyro, o čia tik sviestas ir miltai...
Bet Jūs dar galite išgelbėti šitą receptą nuo pasmerkimo ax.gif ax.gif , nes gal aš ką nors ne taip dariau.. beje kepiau tik 23 min.
ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Man nerodo nuotraukos schmoll.gif
As irgi dedu marinuotus grybus kartais.Man skanu ax.gif
Kukuliukai garu puode man skanus,o ir vaikas noriai valgo ax.gif Prigijo jie pas mus.Tik as su kalakutienos arba kiaulienos farsu darau wub.gif
Atsakyti