Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ingada @ 2011 03 24, 22:28)
Gal kuri nors galite parasyti mascarpones, braskiu ir sausainiu deserto recepta? 4u.gif

user posted image
user posted image
as naudoju saldytas namines trintas braskes, papuosimui pabarstau sutrupintais pirstais sausainukais, vasara bus galimybe puosti ir svieziom braskem bigsmile.gif bandziau ir be alkoholio daryti sita desarta, nes sunelis dar mazas, bet labai megsta sita skanumyna, o sau su vyru dariau ir su raudonu vynu, ir su brendziu, svarbu, kad ipilti ko nors stipresnio, skaniau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 25 kovo 2011 - 10:39
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 25, 12:34)
[as naudoju saldytas namines  trintas braskes, papuosimui pabarstau sutrupintais pirstais sausainukais, vasara bus galimybe puosti ir svieziom braskem bigsmile.gif  bandziau ir be alkoholio daryti sita desarta, nes sunelis dar mazas, bet labai megsta sita skanumyna, o sau su vyru dariau ir su raudonu vynu, ir su brendziu, svarbu, kad ipilti ko nors stipresnio, skaniau bus mirksiukas.gif

Labai labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
Siandien kepiau cikiniju blynelius su lasisa, tai visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 25, 18:42)
Siandien kepiau cikiniju blynelius su lasisa, tai visai patiko smile.gif

As juos buvau anksciau kepus, tai man be lasisos labiau patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 26, 10:37)
As juos buvau anksciau kepus, tai man be lasisos labiau patiko  ax.gif

jei be lasisos, tai jie tuomet labiau tinkami valgyti su grietine+uogiene. Toks saldesnis variantas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

O kiek maždaug bananinių/aguoninių keksiukų iš vienos normos gaunasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2011 03 26, 13:48)
Sveikos,

O kiek maždaug bananinių/aguoninių keksiukų iš vienos normos gaunasi? smile.gif

Paprastai 12 vnt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 26, 14:57)
Paprastai 12 vnt 4u.gif

drinks_cheers.gif buna ir daugiau kokiu 14vnt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutinėmis dienomis išbandžiau garuose virtus kotletukus - tikrai labai lengvas, skanus patiekalas. Valgėme su grikiais mirksiukas.gif Bus kartojamas tikrai. Marinuota silkė tiesiog fantastiška thumbup.gif Kirtom net ausys raitėsi, tikrai tokios skanios silkės seniai nebuvau valgiusi. Pusryčiams kepiau lietinius blynus. Mėgstam mes lietinius sekmadienio pusryčiams, tik kad prie jų ilgai stovėti reikia. Įdaro visai nedarau, o paprasčiausiai užsitepame uogienės ir sulankstome trikampį. Skanu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisla @ 2011 03 27, 18:03)
Pusryčiams kepiau lietinius blynus. Mėgstam mes lietinius sekmadienio pusryčiams, tik kad prie jų ilgai stovėti reikia. Įdaro visai nedarau, o paprasčiausiai užsitepame uogienės ir sulankstome trikampį. Skanu labai mirksiukas.gif

O lietinius kepei pagal Beatą? Nes aš ilgai ieškojau tobulos lietinių tešlos, klol atradau pas Sonatiną (miltai pusiau su krakmolu). Lietiniai gaunasi tobuli, net bijau kitokius bandyt...

Mes paskutiniu metu užsiciklinom ant ryžių pudingo. Taip paprasta pagaminti, nesvyla, nebėga, gražiai ramiai išverda per valandą. O paskui puikus šaltas desertas su uogiene, cinamonu, taip per kelias dienas ir iškabliuoja vaikai.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 27, 19:43)
O lietinius kepei pagal Beatą? Nes aš ilgai ieškojau tobulos lietinių tešlos, klol atradau pas Sonatiną (miltai pusiau su krakmolu). Lietiniai gaunasi tobuli, net bijau kitokius bandyt...

Mes paskutiniu metu užsiciklinom ant ryžių pudingo. Taip paprasta pagaminti, nesvyla, nebėga, gražiai ramiai išverda per valandą. O paskui puikus šaltas desertas su uogiene, cinamonu, taip per kelias dienas ir iškabliuoja vaikai.

visai sudominai su Sonatinos lietiniais, kiek bandziau jos receptu, tai visi labai patiko ir svarbiausia buvo vyke bigsmile.gif

is kurios knygos tas ryziu pudingas? ax.gif gal savo skoniu kazkiek primena tokias pirktinas ryziu koses? Berods Labas rytas pavadinimas ar kazkas panasaus, senokai jau pirkau, bet buvau labai "uzkibusi", tokia ji man skani buvo, kaip pudingas koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 27, 18:43)

Tikrai nebandyk kitokių schmoll.gif Sonatinos man patys pačiausi, o šįkart bandžiau pagal Beatos - grynai šiaip ant durniaus, kad pabandyti kitokią tešlą, bet Sonatinai toli gražu neprilygo.
Atsakyti