Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(JurgaS @ 2011 03 24, 08:59)
Kepėm picą ant pagrino pagal Beatos receptą, tai kaip vaikai pasakė: pica kaip iš picerijos, o ne mamos kepta. Kaip supratau, čia turėjo būti pagyrimas  biggrin.gif

Dar klausimukas, kur perkate popierines keksiukų formeles, nes aplinkinėse parduotuvėse neradau  g.gif  turiu silikoninę, bet ten keksiukia žymei didesni.

thumbup.gif drinks_cheers.gif

as perku Rimi, yra spalvotu popieriuku dideliu (kurie skirti formai 12vnt.) ir mazu (skirtu formai su 24vnt.) Maximoje kazkaip nemaciau kiek ieskojau pirkti g.gif

as vakar isviriau kotletukus garuose su krapu padazu ir bulviu kose - tikras skanumelis. Si karta dariau viska identiskai pagal recepta, tai laaabai patiko, nes buna nukrypsti nuo normu ar kazkokiu prieskoniu neidedi ir skonis tikrai keiciasi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 24 kovo 2011 - 09:27
Aš nusipirkau didesnes silikonines formeles keksams - labai patogu, nes pagal Beatą kaip tik 12 keksų recepto norma būna thumbup.gif nereik nei specialios blėtos, nei popieriukų, sustatau į paprastą skardą ir tiek thumbup.gif

Užmarinavau cielą vištą pagal sparnelių receptą, vakare ragausim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2011 03 24, 07:59)
Dar klausimukas, kur perkate popierines keksiukų formeles, nes aplinkinėse parduotuvėse neradau  g.gif  turiu silikoninę, bet ten keksiukia žymei didesni.

As Maximoj, prie vienkartiniu indu radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 24, 10:26)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

as perku Rimi, yra spalvotu popieriuku dideliu (kurie skirti formai 12vnt.) ir mazu (skirtu formai su 24vnt.) Maximoje kazkaip nemaciau kiek ieskojau pirkti g.gif

as vakar isviriau kotletukus garuose su krapu padazu ir bulviu kose - tikras skanumelis. Si karta dariau viska identiskai pagal recepta, tai laaabai patiko, nes buna nukrypsti nuo normu ar kazkokiu prieskoniu neidedi ir skonis tikrai keiciasi... ax.gif

Oj tai ačiu 4u.gif Tai vat ir aš Maxsėj ieškojau ir neradau, o Rimi prie mūsų nedidukė, tai ir nėra.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie Beatos maisto gamintojų 4u.gif thumbup.gif
Iš pirmosios knygos esu kepus nemažai kartų šokoladainį thumbup.gif Keksiukus, kurie ne itin patiko g.gif daugiau net nepamenu..
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 03 24, 10:00)
Užmarinavau cielą vištą pagal sparnelių receptą, vakare ragausim ax.gif

Skaniai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 03 22, 20:40)
Va radau recepta smile.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 03 24, 18:35)
Skaniai gavosi bigsmile.gif

Man ir patiko tas marinatas, as dabar ir blauzdeles taip marinuoju thumbup.gif

Ka tik privalgem salotu su kepta vista ir keptom morkom, labai patiko, darysiu dar tikrai ne karta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 24, 20:49)
Man ir patiko tas marinatas, as dabar ir blauzdeles taip marinuoju thumbup.gif

Ka tik privalgem salotu su kepta vista ir keptom morkom, labai patiko, darysiu dar tikrai ne karta rolleyes.gif

thumbup.gif Aš kaip tik blauzdelių nupirkau, galvojau užmarinuot kaip ir sparnelius, o čia geras atsiliepimas, dabar tikrai darysiu thumbup.gif
Tas salotas irgi esu nusižiūrėjusi, bet niekaip keptos vištos nelieka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanika: 24 kovo 2011 - 20:29
QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 24, 19:49)

Ooooo, čia mano metų atradimas, šias salotas įtraukčiau savo visų laikų skaniausių patiekalų dešimtuką smile.gif Tik gaminau jau seniai, niekaip neprisiruošiu morkų prisikept.
Atsakyti
Gal kuri nors galite parasyti mascarpones, braskiu ir sausainiu deserto recepta? 4u.gif
Atsakyti
Gaminau vakarienei Chili Con Carne iš I knygos. Receptas tradicinis, kažkada esu gaminus pagal labai panašų receptą iš interneto, tik vietoj kakavos reikėjo juodo šokolado. Stengiausi nedaryt aštriai, bet vaikai dar pasiskanino grietine.
Toks šildantis patiekalas, labai tinka šaltą žiemą grįžus iš lauko.
Atsakyti