Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 19, 23:14)
As kazkada dariau salotas keptu varskes suriu ir kuskusu (nepamenu tikslaus pavadinimo), tai nepatiko nei man, nei seimynai. Gal kruopos buvo prastos, nes jautes praktiskai tik jos... mastau.gif

Man šitos salotos šiek tiek per sausos, sprangios. Pliusas tai, kad labai greit padaromos.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 20, 14:15)
Man šitos salotos šiek tiek per sausos, sprangios. Pliusas tai, kad labai greit padaromos.

Del to ir bandziau jas daryt, kad greit pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 03 19, 23:11)
Siandien dariau uztepeles su skumbrija,su lasisa ir su alyvuogemis labai patiko.Rekomenduoju visoms isbandyti,kas megsta tokius dalykus.

Su skumbrija ir mums su MB labai patiko bigsmile.gif reikes ir kitas isbandyti uztepeles... siandien kaip tik iskepiau namines duonos, tai visai tiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 20 kovo 2011 - 16:18
QUOTE(laurindre @ 2011 03 19, 22:25)
Jos tokios ir turi buti. Cia ir yra visas cinkelis mirksiukas.gif

Ai, tai tada gerai ax.gif Man kažkaip užliuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 03 20, 13:30)
Gal būtų galima įkelti šiuos receptus. ax.gif Ir mascarponės, braškių ir sausainių deserto. smile.gif

Aš šį kartą dariau tą silkę pagal internetinį variantą: http://www.beatosvir...kom-ir-razinom/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2011 03 19, 21:12)
Išbandžiau marinuotą silkę su svogūnais ir morkomis. Super dalykėlis  thumbup.gif (tik man kietos morkos gavosi - matyt per stambiai supjausčiau ir jos nespėjo išvirti). Bet vis tiek labai skanu  drinks_cheers.gif

Na man šita silkutė irgi superinė lotuliukas.gif aš tik acto per pus mažiau pyliau ir vandens su cukrum mažiau... morkos kietos ir man buvo, bet čia ir visas akcentas smile.gif
Visoms rekomenduoju išbandyti smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš šiandien išbandžiau keksiukus su rikota ir persikais. Pagal jūsų rekomendacijas įmaišiau persikus tiesiog į tešlą, šiltutėliai keksiukai buvo tikrai vykę ir skanūs thumbup.gif
Atsakyti
Aš dabar vis sausio mėnesio keksus kepu su bananais ir aguonom - skanu mums ir šilti, ir atvėsę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 22, 13:50)
Pagaliau ir aš šiandien išbandžiau keksiukus su rikota ir persikais. Pagal jūsų rekomendacijas įmaišiau persikus tiesiog į tešlą, šiltutėliai keksiukai buvo tikrai vykę ir skanūs  thumbup.gif

QUOTE(Sinuhas @ 2011 03 22, 18:12)
Aš dabar vis sausio mėnesio keksus kepu su bananais ir aguonom - skanu mums ir šilti, ir atvėsę smile.gif

man sitie du receptukai ko gero skaniausi, dabar noriu pabandyti iskepti su saldainiais "karvute" ir kraiusem, gal jau kuri kepet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 03 22, 17:12)

Jei nesunku, gal receptu gali pasidalint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 01 05, 13:15)
Sausio mėnesio keksiukai su bananais ir aguonomis
12 keksiukų
3 nedideli bananais - apie 300 g
2 kiaušiniai
120 g cukraus
200 ml kefyro
50 g sviesto
180 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
3 šaukštai aguonų

Bananus sugnaibyti gabaliukais, ant jų kiaušiniai, cukrus, kefyras ir lydytas sviestas. Sumaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti, suberti aguonas. Miltų-aguonų mišinį sumaišyti su bananų mase. Į formelę dėti maždaug du kupinus šaukštus tešlos. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Va radau recepta smile.gif
Atsakyti
Kepėm picą ant pagrino pagal Beatos receptą, tai kaip vaikai pasakė: pica kaip iš picerijos, o ne mamos kepta. Kaip supratau, čia turėjo būti pagyrimas biggrin.gif

Dar klausimukas, kur perkate popierines keksiukų formeles, nes aplinkinėse parduotuvėse neradau g.gif turiu silikoninę, bet ten keksiukia žymei didesni.
Atsakyti