Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kepiau cukinijų blynelius (tik be varškės), tad parekomenduosiu, su kuo juos labai skanu valgyti: natūralus jogurtas, į kurį įdėta šie tiek druskos ir sutraiškyta maža skiltelė česnako. Labai skanu ir lengviau nei grietinė. Paragaukit.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 15, 21:32)
Kepiau cukinijų blynelius (tik be varškės),  tad parekomenduosiu, su kuo juos labai skanu valgyti: natūralus jogurtas, į kurį įdėta šie tiek druskos ir sutraiškyta maža skiltelė česnako. Labai skanu ir lengviau nei grietinė. Paragaukit.

As siandien vel nupirkau cukinijos turgely, tai iskepiau piknikautoju keksiuku, labai jie man patiko. Pusryciams tikras skanumelis bigsmile.gif
na ir vel pasidaviau maximos akcijoms atrakcijoms ir nupirkau ricotos surio... ax.gif tai kepsiu patobulintus vasarrio keksiukus su persikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 27, 23:40)
Skanaus smile.gif Aš darau iš vištienos file ir pilu liesą grietinėlę vietoj grietinės.
user posted image

as siandien vakarienei dariau si guliasa is stirnienos 4u.gif gavosi nerealiai skaniai wub.gif thumbup.gif tikrai super receptukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2011 03 15, 23:22)
as siandien vakarienei dariau si guliasa is stirnienos  4u.gif  gavosi nerealiai skaniai  wub.gif  thumbup.gif  tikrai super receptukas  mirksiukas.gif

paklausiu ne i tema blush2.gif
o stirniena siaip numirkai pries kazka gaminant? blush2.gif

ir dar ...kepiau ir as kazkada tuos cukiniju blyneliu su varske, bet tikrai daugiau nekepsiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 16 kovo 2011 - 08:35
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 15, 22:45)
na ir vel pasidaviau maximos akcijoms atrakcijoms ir nupirkau ricotos surio... ax.gif  tai kepsiu patobulintus vasarrio keksiukus su persikais smile.gif

Man šie labai patiko thumbup.gif Tik rikota naminiu būdu iš sušaldyto kefyro darytą naudojau, tai gal su parduotuvine dar skaniau. Ir obuolius dėjau, visai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 03 16, 09:43)
Man šie labai patiko  thumbup.gif Tik rikota naminiu būdu iš sušaldyto kefyro darytą naudojau, tai gal su parduotuvine dar skaniau. Ir obuolius dėjau, visai tiko.

jau spejau iskepti situos keksiukus... si karta jie man netgi laaaabai patiko - minksti, purus, vienu zodziu skanumelis bigsmile.gif thumbup.gif supjausciau persikus mazais kubeliais ir imaisiau i tesla - ju nepagailejau blush2.gif ir dar ipiliau truputi to skyscio nuo konservuotu persiku, tai tesla buvo ne tokia kieta... Dabar jie tikrai vyke ir skanus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 16 kovo 2011 - 10:40
QUOTE(dagli @ 2011 03 16, 09:26)
paklausiu ne i tema  blush2.gif
o stirniena siaip numirkai pries kazka gaminant? blush2.gif

ir dar ...kepiau ir as kazkada tuos cukiniju blyneliu su varske, bet tikrai daugiau nekepsiu  schmoll.gif

nemirkau niekada schmoll.gif tik perplaunu gerai saltu vandeniu ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 15, 20:32)
Kepiau cukinijų blynelius (tik be varškės),  tad parekomenduosiu, su kuo juos labai skanu valgyti: natūralus jogurtas, į kurį įdėta šie tiek druskos ir sutraiškyta maža skiltelė česnako. Labai skanu ir lengviau nei grietinė. Paragaukit.

Aš juos jau kelis kartus kepiau, na man jie dieviškai skanūs! Kartą įtarkavau ir bulve, tai tokie sotesni gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 03 16, 08:26)
ir dar ...kepiau ir as kazkada tuos cukiniju blyneliu su varske, bet tikrai daugiau nekepsiu  schmoll.gif

neskanu?
Šiaip be varškės man skaniau. Bet dažniau kepu apkepą, o ne blynus, nereikia prie keptuvės stovėt.

Dabar kaip tik IKI cukinijos po 4 lt/kg - gera proga visokiems cukinijų patiekalams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 16, 18:13)
neskanu?

man visai nieko, bet vyrui ir vaikui schmoll.gif
todel del saves vienos tikrai nekepsiu, bet siaip mums cukinija patinka troskiniuose ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2011 03 16, 00:22)
as siandien vakarienei dariau si guliasa is stirnienos  4u.gif  gavosi nerealiai skaniai  wub.gif  thumbup.gif  tikrai super receptukas  mirksiukas.gif

o man tai truko labiau isreiksto skonio,kazkaip viskas "preska" buvo,kazkaip truko kazkokio cinkelio.
Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2011 03 16, 22:23)
o man tai truko labiau isreiksto skonio,kazkaip viskas "preska" buvo,kazkaip truko kazkokio cinkelio.

Gal prieskonių per mažai dėjai? Aš negailiu kmynų, paprikos (dedu rūkytą), pipirų. Šiaip skonis turi išlikti švelnokas. Man šis guliašas toks vaikiškas maistas... smile.gif Ir vaikams labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 16 kovo 2011 - 22:31