QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 14, 10:18)
Gavosi skanus, bet terliones...
Labai skubejau, tai gavosi minkyt siltas dar bulves, dejau daugiau miltu ir krakmolo, bet vistiek labai kibo. Na, bet skonis geras ir iskepe normaliai, MB sake, kad "neprisvilles" sis mano bandymas
Joooo, yra ką veikti su jais...
Savaitgalį darsyk perverčiau II knygą, tai ten dauguma receptų su ilgom terlionėm. Net neįsivaziduoju, kaip rasti tiek laiko tokiems pietums/vakarienėms su dviem vaikais... Tie patys žemaičių blynai, kukorai, dar kažkas ten mane šokiravo... Ir išvis - atverti puslapį, o ten receptas smulkiai surašytas per visą lapą ir tęsinys kitame lape. Tai iškart ranka savaime verčia kitą puslapį - nu man tai gaila šitiek laiko sugaišt prie vieno patiekalo... O jei dar jis gaunasi toks... vidutinis...
Aš vakar viriau
ryžių pudingą iš I knygos (bo pieno netyčiom per daug prisipirkom). Nieko naujo, aišku, buvau jau ne kartą jį anksčiau dar prieš Beatą pagal internetinius receptus gaminus. Bet kas man patiko pas ją - patarimas pamerkti ryžius į karštą pieną nakčiai. Puiki idėja. Paskui tvarkingai greit išverda, nesvyla (taiklios proporcijos), gavosi puikus pudingas (nu košė lietuviškai
) Nes anksčiau, pamenu, tai vargdavau maišydama, svildavo, tikra velniava.
Nors pieno išbėgimo vistiek nepavyko išvengt