Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 02, 20:45)
Na jis nera saldus , bet ir nera labai surus bent jau ta kuri as pirkau, siaip butent del to savo trupuciuko surumo ir tinka labai i ta pyraga, Beata net druskos ziupsneli rekomenduoja deti i pyraga.  Na pabandyti manau tikrai verta wink.gif o dar kai tiek visi giria aplinkui smile.gif

tai vat labai ir sugundė, bandysiu būtinai smile.gif
Atsakyti
Kaip aš vargstu su tom Beatos knygom, - kodėl jose nėra rodyklės?? Užsiknisu bevartydama, kol surandu, ko reikia. Dar jei turinys būtų tradicinis: mėsa, žuvis, sausainiai, etc., o dabar perkūnas ten žino, kur mano ieškomas patiekalas: prie "minios", prie draugių ar prie vakarienės...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 02, 21:19)
Kaip aš vargstu su tom Beatos knygom, - kodėl jose nėra rodyklės?? Užsiknisu bevartydama, kol surandu, ko reikia. Dar jei turinys būtų tradicinis: mėsa, žuvis, sausainiai, etc., o dabar perkūnas ten žino, kur mano ieškomas patiekalas: prie "minios", prie draugių ar prie vakarienės...

Priekyje knygų yra turinys, tai žinant pavadinimą greičiau susiieško nei knygą vartant, bent jau man ax.gif Ale pati tą turinį tik nesenai atradau biggrin.gif
Atsakyti
siandien pietums kepiau sonkauliukus is 1-osios knygos,
tai seimyna gyre , laaaaabai patiko, tikrai kepsiu dar ne karta pagal si receptuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 02, 20:19)

Man irgi tas dalykas uzkliuvo... Cia mes su akmeniu i Beatos darza del turinio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 02 03, 00:14)
Man irgi tas dalykas uzkliuvo... Cia mes su akmeniu i Beatos darza del turinio  lotuliukas.gif

čia tyčia taip padaryta, kad kuo daugiau vartytumėm knygas ir atrastumėm vis naujų receptų, nes kuo daugiau vartai, tuo daugiu matai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 03, 06:23)
čia tyčia taip padaryta, kad kuo daugiau vartytumėm knygas ir atrastumėm vis naujų receptų, nes kuo daugiau vartai, tuo daugiu matai lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif istikro pilnai sutinku, man antroji is pirmo zvulgsnio pasirode ne tokia gera knyga, kaip pirmoji, atrode galybe sudetingu patiekalu, bet kuo daugiau avrciau, tuo daugiau lapuku uzzymejimui prikaisiojau ir pasirode tie patiekalai nei labai sudetingi, nei ka.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 02 03, 08:50)
atrode galybe sudetingu patiekalu, bet kuo daugiau avrciau, tuo daugiau lapuku uzzymejimui prikaisiojau ir pasirode tie patiekalai nei labai sudetingi, nei ka.... bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki.
As irgi esu uk,bet grybu lietuvisku galima nusipirkt lietuviu pardese ax.gif
Knyguose pradzioj yra turinys gi.Bet as megstu jas vartyt pirmyn -atgal biggrin.gif Vakar taip bevartydama sugalvojau kiek daug man dar receptu reikia isbandyt biggrin.gif Kad ir ta pacia abrikosu uogiene isvirt biggrin.gif
Zinokit vakar skaiciau vel medaus torto recepta bigsmile.gif Visai nesunkus pasirode.Teks bandyt biggrin.gif
Siandien kukuliukai garu puode,sokoladainis planuose.Galvoju kazin kas gautusi,jei puse normos daryciau su juodu,o kita puse su baltu sokoladu g.gif
Gal kuri bandet vistienos pyraga?Gundanciai atrodo,o kaip skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 03, 12:46)
Sveiki.
As irgi esu uk,bet grybu lietuvisku galima nusipirkt lietuviu pardese ax.gif
Knyguose pradzioj yra turinys gi.Bet as megstu jas vartyt pirmyn -atgal biggrin.gif Vakar taip bevartydama sugalvojau kiek daug man dar receptu reikia isbandyt biggrin.gif Kad ir ta pacia abrikosu uogiene isvirt biggrin.gif
Zinokit vakar skaiciau vel medaus torto recepta bigsmile.gif Visai nesunkus pasirode.Teks bandyt biggrin.gif
Siandien kukuliukai garu puode,sokoladainis planuose.Galvoju kazin kas gautusi,jei puse normos daryciau su juodu,o kita puse su baltu sokoladu g.gif
Gal kuri bandet vistienos pyraga?Gundanciai atrodo,o kaip  skonis mirksiukas.gif

mane labai vilioja kukuliai garu puode, gal kas galetu receptuka imest, butu ryt pietums isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 02 03, 11:20)
mane labai vilioja kukuliai garu puode, gal kas galetu receptuka imest, butu ryt pietums isbandyti  smile.gif

Dabar neturiu laiko,bet jei niekas neikels iki vakaro,tai ikelsiu as mirksiukas.gif Tinka?
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 03, 13:29)
Dabar neturiu laiko,bet jei niekas neikels iki vakaro,tai ikelsiu as mirksiukas.gif Tinka?

zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti