Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 10, 20:37)
Jau paragavau silkes, tai man per stiprus tas marinatas, kita karta pilciau maziau acto ir daugiau vandes, zodziu reikia atrasti aukso viduriuka biggrin.gif  o svogunai ir morkos  wub.gif man taip ju skonis patiko, tai kita karta reiketu ju daugiau, o silkes maziau deti biggrin.gif

As acto kieki visada sumazinu is akies. Pas ja man labai daug atrodo doh.gif
Atsakyti
O aš vakar dariau iš I knygos baklažanus pomidorų padaže. Gamyba tokia paprastutė, bet skonis thumbup.gif negalėjau atsiplėšt, valgiau ir su makaronais, o po to ant traškios duonelės tepiau, tai kol grįžau iš darbo brangusis visą ir sukapojo biggrin.gif
Atsakyti
Kepėm berods birželio mėnesio keksiukus su braškėm - tik dėjau šaldytus serbentus vietoj braškių ir braškinį jogurta bei mažiau cukraus - skanūs, tirpsta burnoje thumbup.gif
Atsakyti
Ką tik pavalgėm Panetone, visai skanu, tikrai dar darysiu ne kartą, nes labai geras dalykas vakarienei, valgėm su mėlynių ir vanilės jogurtu thumbup.gif
Atsakyti
Sumakalavau dar pikantiškos mišrainės su daaaaaaaug česnako - baidysim bacilas biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj Tiramisu darysiu mirksiukas.gif Ir as pasidaviau akcijai MAximoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga__ @ 2011 03 11, 13:32)
O aš vakar dariau iš I knygos baklažanus pomidorų padaže. Gamyba tokia paprastutė, bet skonis  thumbup.gif  negalėjau atsiplėšt, valgiau ir su makaronais, o po to ant traškios duonelės tepiau, tai kol grįžau iš darbo brangusis visą ir sukapojo biggrin.gif

sitas tikras geris cool.gif musu megstamiausias valgis thumbup.gif

QUOTE(carnitaster @ 2011 03 11, 19:44)
Ką tik pavalgėm Panetone, visai skanu, tikrai dar darysiu ne kartą, nes labai geras dalykas vakarienei, valgėm su mėlynių ir vanilės jogurtu thumbup.gif

MB irgi labai patiko, man nieko ypatingo... ax.gif

QUOTE(saliutas @ 2011 03 12, 00:53)
Rytoj Tiramisu darysiu  mirksiukas.gif Ir as pasidaviau akcijai MAximoje  biggrin.gif

vakar dar nupirkau damu pirsteliu ir mascarpones surio, tai rytdienai irgi planuoju padaryti bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif pas mus jis siandien prasidejo nuo keksiuku... Pusryciams rugsejo menesio piknikautoju keksiukai su arbata, o desertui grudzio menesio sokoladiniai keksiukai... pasirodau kaip atrodo rolleyes.gif

Gruodžio mėnesio šokoladiniai keksiukai
user posted image

Rugsėjo mėnesio piknikautojų keksiukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 12, 11:40)
sitas tikras geris cool.gif  musu megstamiausias valgis thumbup.gif
MB irgi labai patiko, man nieko ypatingo... ax.gif
vakar dar nupirkau damu pirsteliu ir mascarpones surio, tai rytdienai irgi planuoju padaryti bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif  pas mus jis siandien prasidejo nuo keksiuku... Pusryciams rugsejo menesio piknikautoju keksiukai su arbata, o desertui grudzio menesio sokoladiniai keksiukai... pasirodau kaip atrodo rolleyes.gif

Gruodžio mėnesio šokoladiniai keksiukai
user posted image

Rugsėjo mėnesio piknikautojų keksiukai
user posted image

MMMM... Skaniai atrodo Barbaryta thumbup.gif
Atsakyti
Barbaryta,
kaip tie šokoladiniai? Verti grieko? smile.gif Nes irgi planuojam greitu laiku jų imtis, vaikams seilė tįsta juos pamačius...

O mes vėl mėgaujamės šventiniu paštetu. Niekad nebūčiau patikėjus, kad aš, visiška kepenų nemėgėja, taip dažnai jį gaminsiu. Savaitgalio pusryčiams su traškia fazer duonyte ir balta kava wub.gif Va vis neprisiruošiu svogūnų džemo prie jo pasigamint.

Na ir aišku irgi tapau mascarponės akcijos auka, nes visas pakas namie damų pirštelių guli...
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Vakar valgėm marinuotą silkę, mums ji kaip visada labai labai wub.gif
Kaip ir dauguma, šį savaitgalį, vakar pagaminau tiramisu, šiandien jau skanausim smile.gif
Barbaryta, Jūsų keksiukai labai skaniai atrodo 4u.gif Mane tai labai vilioja tie šokoladiniai. Sakykit, ar viduje tas šokoladas skystas liko ar ne?
Atsakyti
Sokoladiniai keksiukai, netgi laaabai sokoladiniai biggrin.gif bet sausoki, siaip kiek isbandziau, tai dauguma Beatos keksiuku nera dregni... silti skanesni, kai sokoladas dar karstas ir skystas bigsmile.gif dabar kai jau pagulejo, tai sustingo rolleyes.gif
prisiminiau, kad sausio menesio keksiukai man gavosi skanus ir pakankamai dregni, kol kas skaniausi jie man smile.gif

dar padariau siandien is pirmos knygos skumbres patepele, tai mums su vyru labai patiko thumbup.gif su namine duona butu labai skanu bigsmile.gif

ir tiramisu spejau pagaminti, saldytuve laukia rytojaus cool.gif

dabar eileje sventinis kepeneliu pastetas ir reiketu kada prisiruosti zemaiciu blynus padaryti, nes dar nei karto nesu dariusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 12, 16:11)
Sokoladiniai keksiukai, netgi laaabai sokoladiniai biggrin.gif  bet sausoki, siaip kiek isbandziau, tai dauguma Beatos keksiuku nera dregni... silti skanesni, kai sokoladas dar karstas ir skystas bigsmile.gif  dabar kai jau pagulejo, tai sustingo rolleyes.gif
prisiminiau, kad sausio menesio keksiukai man gavosi skanus ir pakankamai dregni, kol kas skaniausi jie man smile.gif

dar padariau siandien is pirmos knygos skumbres patepele, tai mums su vyru labai patiko thumbup.gif  su namine duona butu labai skanu bigsmile.gif

ir tiramisu spejau pagaminti, saldytuve laukia rytojaus cool.gif

dabar eileje sventinis kepeneliu pastetas ir reiketu kada prisiruosti zemaiciu blynus padaryti, nes dar nei karto nesu dariusi rolleyes.gif

Mes ką tik po tiramisu smile.gif Na, labai jis man skanus smile.gif Šį kartą vietoj romo ar brendžio pyliau amaretą, man skaniau pasirodė, nesijaučia alkoholio skonio.
Šventiniu paštetu aš irgi vis gundausi.. reiks kepenėlių nusipirkti ir bandyti ruošti smile.gif
Šiandien vakare pas mus planuojamas patatas bravas ir alyvuogių tapenadas smile.gif
Atsakyti