QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 10, 14:23)
Na man ir taip gavosi 2 puslitriniai stiklainiai sitos silkes, tai mums su vyru uzteks ir ne vienai dienai, manau...
o sparnelius kepu ant groteliu, po apacia dedu skarda, kuria dabar irgi uzdengiau folija, nes pirma karta oi oi kiek as vargau kol tuos riebalus nuploviau
iskepiau jau duonos pudinga - skanu, bet tiesa sakant nieko ispudingo. Labai jau saldu, tai reikia tikrai naturalaus jogurto ir razinu nedeciau kita karta, nes jos dar papildomai suteike saldumo
as duonos pudinga visaip dariau ir darau, t.y. ir varskes dedu ir razinu, ir be ju ir su jom, ir su aguonom ir t.t.
Valgom karsta kaip pudinga, o saltas puikiai pjaustosi kaip pyragas.
Del saldumo tai idomiai
As neesu saldumynu megeja ir aplamai cukraus puse pokelio musu seimai uztenka menesiui, nes praktiskai nevartojam. Bet kai dariau pagal recepta, tai man nebuvo saldu
Dabar visiskai nesilaikau nei pieno, nei cukraus, nei kiausiniu proporciju ir dar nebuvo kad nepavyktu
Kad tolygiai imirktu plakinys i batona, uzpylusi ji dar su saukstu ilgokai spaudau. Arba tiesiog uzdedu lekstute ir paspaudusi palaikau.