Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 10, 12:18)
drinks_cheers.gif  as irgi kepiau tokioj vafliu keptuvej smile.gif
jau paruosiau silke su morku ir svogunu marinatu, saldytuve ramiai laukia rytojaus, manau, kad turetu buti skanu, nes marinato pats kvapas labai patiko bigsmile.gif


Mums marinuota silke ilgi patiko thumbup.gif Ir svogunai su morkomis tame marinate labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus ji irgi favorite. Daznai ja gaminu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 10, 14:23)
Na man ir taip gavosi 2 puslitriniai stiklainiai sitos silkes, tai mums su vyru uzteks ir ne vienai dienai, manau... biggrin.gif
o sparnelius kepu ant groteliu, po apacia dedu skarda, kuria dabar irgi uzdengiau folija, nes pirma karta oi oi kiek as vargau kol tuos riebalus nuploviau doh.gif  unsure.gif
iskepiau jau duonos pudinga  - skanu, bet tiesa sakant nieko ispudingo. Labai jau saldu, tai reikia tikrai naturalaus jogurto ir razinu nedeciau kita karta, nes jos dar papildomai suteike saldumo smile.gif



g.gif as duonos pudinga visaip dariau ir darau, t.y. ir varskes dedu ir razinu, ir be ju ir su jom, ir su aguonom ir t.t. biggrin.gif Valgom karsta kaip pudinga, o saltas puikiai pjaustosi kaip pyragas.
Del saldumo tai idomiai g.gif As neesu saldumynu megeja ir aplamai cukraus puse pokelio musu seimai uztenka menesiui, nes praktiskai nevartojam. Bet kai dariau pagal recepta, tai man nebuvo saldu schmoll.gif Dabar visiskai nesilaikau nei pieno, nei cukraus, nei kiausiniu proporciju ir dar nebuvo kad nepavyktu ax.gif
Kad tolygiai imirktu plakinys i batona, uzpylusi ji dar su saukstu ilgokai spaudau. Arba tiesiog uzdedu lekstute ir paspaudusi palaikau.
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 10, 10:18)
jau paruosiau silke su morku ir svogunu marinatu, saldytuve ramiai laukia rytojaus, manau, kad turetu buti skanu, nes marinato pats kvapas labai patiko bigsmile.gif


Labai patiko ir mano seimynai thumbup.gif
Atsakyti
Vaje kiek liaupsių marinuotai silkei... Reiks pirkti silkės ir bandyti.

O beje kokią silkę perkat? Filę, nors ir keikia ją visi, ar visą silkę su galva ir ją paskui dorojat? Nes aš kaip ir norėčiau skaniam receptui geros silkės be tų chemikalų ir tirpiklių, bet bijau, kad nesugebėsiu jos gerai išdorot ir velsis po burną ašakos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 10 kovo 2011 - 17:57
QUOTE(vija @ 2011 03 10, 17:52)
Vaje kiek liaupsių marinuotai silkei... Reiks pirkti silkės ir bandyti.

O beje kokią silkę perkat? Filę, nors ir keikia ją visi, ar visą silkę su galvą ir ją paskui dorojat? Nes aš kaip ir norėčiau skaniam receptui geros silkės be tų chemikalų ir tirpiklių, bet bijau, kad nesugebėsiu jos gerai išdorot ir velsis po burną ašakos...


As perku file ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 10, 18:52)
Vaje kiek liaupsių marinuotai silkei... Reiks pirkti silkės ir bandyti.

O beje kokią silkę perkat? Filę, nors ir keikia ją visi, ar visą silkę su galva ir ją paskui dorojat? Nes aš kaip ir norėčiau skaniam receptui geros silkės be tų chemikalų ir tirpiklių, bet bijau, kad nesugebėsiu jos gerai išdorot ir velsis po burną ašakos...

As irgi pirkau file su oda (zuvu skyriuje, kur sveriama zuvis, tai emiau 4 dvigubas file, svere beveik 400g.), tai tik odele nuemiau ir supjausciau gabaliukais. Galvojau pirkti visa silke tik be galvos, bet man vitrinoje graziau atrode file biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 10, 17:52)
Vaje kiek liaupsių marinuotai silkei... Reiks pirkti silkės ir bandyti.

O beje kokią silkę perkat? Filę, nors ir keikia ją visi, ar visą silkę su galva ir ją paskui dorojat? Nes aš kaip ir norėčiau skaniam receptui geros silkės be tų chemikalų ir tirpiklių, bet bijau, kad nesugebėsiu jos gerai išdorot ir velsis po burną ašakos...

Sitam receptui rekomenduociau visa silke pirkti. 4u.gif Asakos per laika acte istirsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 10, 19:52)
Vaje kiek liaupsių marinuotai silkei... Reiks pirkti silkės ir bandyti.

O beje kokią silkę perkat? Filę, nors ir keikia ją visi, ar visą silkę su galva ir ją paskui dorojat? Nes aš kaip ir norėčiau skaniam receptui geros silkės be tų chemikalų ir tirpiklių, bet bijau, kad nesugebėsiu jos gerai išdorot ir velsis po burną ašakos...



Aš perku tik su galva sudytą silkę, ir jei lieka ašakų, valgant išsiimam. Beje, vieną kart neturėjau balto vyno acto, tai dariau su 9 proc. paprastu actu. Irgi gerai gavosi thumbup.gif Tik jei kuri darysit su 9 proc. actu, tai reikia daugiau vandens pilti,ir nebeziureti i recepte nurodyta vandens ir acto kieki.
Dar tinka ir obuolių actas (6 proc.)
Atsakyti
As dazniausiai su obuoliu actu darau. Pakutini karta tik maisiau per puse su vyno actu. Skonis tikrai nenukencia su obuoliu actu thumbup.gif
Atsakyti
Jau paragavau silkes, tai man per stiprus tas marinatas, kita karta pilciau maziau acto ir daugiau vandes, zodziu reikia atrasti aukso viduriuka biggrin.gif o svogunai ir morkos wub.gif man taip ju skonis patiko, tai kita karta reiketu ju daugiau, o silkes maziau deti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 10, 17:52)
O beje kokią silkę perkat?

na sio silkes recepto dar nebandziau, bet visad perku silke neisdorota,
skonis tikrai nera ka lygint, o ir isdoroti tik atrodo,kad sunku, viena antra karta....ir vsio, eina kaip sviestu patepta biggrin.gif
Atsakyti