Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Barbaryta, aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(JuokInga @ 2011 03 09, 23:13)
Jau antra šeiminkė skundžiasi, kad šeimyna neliko sužavėta  schmoll.gif Aš ir nekepsiu šito.

g.gif tai siandien bandysiu is puses normos ax.gif bet kaip sakoma del skonio nesigincijama, o nauja koki receptuka noriu isbandyti mirksiukas.gif

QUOTE(Poema @ 2011 03 09, 23:49)
Barbaryta aciu 4u.gif

QUOTE(picea @ 2011 03 10, 09:12)
Barbaryta,  aciuks.gif

Skaniu vafliu 4u.gif
siaip ju ne tiek ir daug iseina is tos vienos porcijos, tai mes jau visus suvalgem blush2.gif
Atsakyti
Jau išbandėm vaflius su mažuoju, abu likom sužavėti thumbup.gif Na, šeimynai reiktų bent pusantros normos, o gal ir dviejų smile.gif
Atsakyti
Merginos, o jus varskinius vaflius kepete kokioje keptuveje-elektrineje ar cirviniu blynu keptuveje ant virykles?
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 03 10, 10:02)
Merginos, o jus varskinius vaflius kepete kokioje keptuveje-elektrineje ar cirviniu blynu keptuveje ant virykles?

As kepiau elektrineje keptuveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 03 10, 11:02)

Aš tai elektrinėje vaflių keptuvėje, širdelių pavidalo.
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 03 10, 10:02)

Mes turim elektrinę čirvinių blynų keptuvę.

Mes kepėm iš pusės kg varškės ir čia būtų buvę 4 burnytėms sočiai pavalgyt. Na o jei planuojant, kad dar vaflių liktų, tai nežinau, kiek reiktų prisimaišyt... Jau vien kiek kiuašinių... blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 03 10, 11:07)
Aš tai elektrinėje vaflių keptuvėje, širdelių pavidalo.

drinks_cheers.gif as irgi kepiau tokioj vafliu keptuvej smile.gif
jau paruosiau silke su morku ir svogunu marinatu, saldytuve ramiai laukia rytojaus, manau, kad turetu buti skanu, nes marinato pats kvapas labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 10 kovo 2011 - 10:18
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif as turiu ant virykles kepamu blynu keptuve, tai ant jos ir bandysiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 10, 10:18)
drinks_cheers.gif  as irgi kepiau tokioj vafliu keptuvej smile.gif
jau paruosiau silke su morku ir svogunu marinatu, saldytuve ramiai laukia rytojaus, manau, kad turetu buti skanu, nes marinato pats kvapas labai patiko bigsmile.gif

Marinuota silkė labai labai wub.gif Bent jau mano šeimynai smile.gif Planuoju šiandien vakare pasimarinuoti rytojui. Bet jaučiu reikės daryti dvigubą kiekį, nes labai einama ji pas mus smile.gif
Merginos, kurios kepėt vištienos sparnelius, norėjau paklausti ar kepėt juos orkaitėj? Tiesiog paprastai skardoj?
Atsakyti
Aš irgi savaitgaliui darysiu vištienos sparnelius iš pirmos knygos. Kepsiu ant grotelių orkaitėj, po grotelėm padėjus skardą, dar folija skardą užkloju, kad neprisviltų labai riebalai. Taip pati Beata pataria, tokiu būdu kepiau ir šonkauliukus, liuks išėjo thumbup.gif

QUOTE(JuokInga @ 2011 03 09, 23:13)
Jau antra šeiminkė skundžiasi, kad šeimyna neliko sužavėta  schmoll.gif Aš ir nekepsiu šito.

Dėl skonio tikrai nesiginčijama mirksiukas.gif Mums visiems labai skanu, valgėm su vaniliniu jogurtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanika: 10 kovo 2011 - 11:32
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 10, 12:10)
Marinuota silkė labai labai  wub.gif Bent jau mano šeimynai smile.gif Planuoju šiandien vakare pasimarinuoti rytojui. Bet jaučiu reikės daryti dvigubą kiekį, nes labai einama ji pas mus smile.gif
Merginos, kurios kepėt vištienos sparnelius, norėjau paklausti ar kepėt juos orkaitėj? Tiesiog paprastai skardoj?

Na man ir taip gavosi 2 puslitriniai stiklainiai sitos silkes, tai mums su vyru uzteks ir ne vienai dienai, manau... biggrin.gif
o sparnelius kepu ant groteliu, po apacia dedu skarda, kuria dabar irgi uzdengiau folija, nes pirma karta oi oi kiek as vargau kol tuos riebalus nuploviau doh.gif unsure.gif

QUOTE(Tanika @ 2011 03 10, 12:31)
Mums visiems labai skanu, valgėm su vaniliniu jogurtu.

iskepiau jau duonos pudinga - skanu, bet tiesa sakant nieko ispudingo. Labai jau saldu, tai reikia tikrai naturalaus jogurto ir razinu nedeciau kita karta, nes jos dar papildomai suteike saldumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 10 kovo 2011 - 12:24