Barbaryta,
QUOTE(JuokInga @ 2011 03 09, 23:13)
Jau antra šeiminkė skundžiasi, kad šeimyna neliko sužavėta Aš ir nekepsiu šito.
tai siandien bandysiu is puses normos bet kaip sakoma del skonio nesigincijama, o nauja koki receptuka noriu isbandyti
QUOTE(Poema @ 2011 03 09, 23:49)
Barbaryta aciu
QUOTE(picea @ 2011 03 10, 09:12)
Barbaryta,
Skaniu vafliu
siaip ju ne tiek ir daug iseina is tos vienos porcijos, tai mes jau visus suvalgem
Jau išbandėm vaflius su mažuoju, abu likom sužavėti Na, šeimynai reiktų bent pusantros normos, o gal ir dviejų
QUOTE(sabatini @ 2011 03 10, 10:02)
Merginos, o jus varskinius vaflius kepete kokioje keptuveje-elektrineje ar cirviniu blynu keptuveje ant virykles?
As kepiau elektrineje keptuveje
QUOTE(sabatini @ 2011 03 10, 11:02)
Merginos, o jus varskinius vaflius kepete kokioje keptuveje-elektrineje ar cirviniu blynu keptuveje ant virykles?
Aš tai elektrinėje vaflių keptuvėje, širdelių pavidalo.
QUOTE(sabatini @ 2011 03 10, 10:02)
Merginos, o jus varskinius vaflius kepete kokioje keptuveje-elektrineje ar cirviniu blynu keptuveje ant virykles?
Mes turim elektrinę čirvinių blynų keptuvę.
Mes kepėm iš pusės kg varškės ir čia būtų buvę 4 burnytėms sočiai pavalgyt. Na o jei planuojant, kad dar vaflių liktų, tai nežinau, kiek reiktų prisimaišyt... Jau vien kiek kiuašinių...
QUOTE(picea @ 2011 03 10, 11:07)
Aš tai elektrinėje vaflių keptuvėje, širdelių pavidalo.
as irgi kepiau tokioj vafliu keptuvej
jau paruosiau silke su morku ir svogunu marinatu, saldytuve ramiai laukia rytojaus, manau, kad turetu buti skanu, nes marinato pats kvapas labai patiko
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 10, 10:18)
as irgi kepiau tokioj vafliu keptuvej
jau paruosiau silke su morku ir svogunu marinatu, saldytuve ramiai laukia rytojaus, manau, kad turetu buti skanu, nes marinato pats kvapas labai patiko
jau paruosiau silke su morku ir svogunu marinatu, saldytuve ramiai laukia rytojaus, manau, kad turetu buti skanu, nes marinato pats kvapas labai patiko
Marinuota silkė labai labai Bent jau mano šeimynai Planuoju šiandien vakare pasimarinuoti rytojui. Bet jaučiu reikės daryti dvigubą kiekį, nes labai einama ji pas mus
Merginos, kurios kepėt vištienos sparnelius, norėjau paklausti ar kepėt juos orkaitėj? Tiesiog paprastai skardoj?
Aš irgi savaitgaliui darysiu vištienos sparnelius iš pirmos knygos. Kepsiu ant grotelių orkaitėj, po grotelėm padėjus skardą, dar folija skardą užkloju, kad neprisviltų labai riebalai. Taip pati Beata pataria, tokiu būdu kepiau ir šonkauliukus, liuks išėjo
Dėl skonio tikrai nesiginčijama Mums visiems labai skanu, valgėm su vaniliniu jogurtu.
QUOTE(JuokInga @ 2011 03 09, 23:13)
Jau antra šeiminkė skundžiasi, kad šeimyna neliko sužavėta Aš ir nekepsiu šito.
Dėl skonio tikrai nesiginčijama Mums visiems labai skanu, valgėm su vaniliniu jogurtu.
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 10, 12:10)
Marinuota silkė labai labai Bent jau mano šeimynai Planuoju šiandien vakare pasimarinuoti rytojui. Bet jaučiu reikės daryti dvigubą kiekį, nes labai einama ji pas mus
Merginos, kurios kepėt vištienos sparnelius, norėjau paklausti ar kepėt juos orkaitėj? Tiesiog paprastai skardoj?
Merginos, kurios kepėt vištienos sparnelius, norėjau paklausti ar kepėt juos orkaitėj? Tiesiog paprastai skardoj?
Na man ir taip gavosi 2 puslitriniai stiklainiai sitos silkes, tai mums su vyru uzteks ir ne vienai dienai, manau...
o sparnelius kepu ant groteliu, po apacia dedu skarda, kuria dabar irgi uzdengiau folija, nes pirma karta oi oi kiek as vargau kol tuos riebalus nuploviau
QUOTE(Tanika @ 2011 03 10, 12:31)
Mums visiems labai skanu, valgėm su vaniliniu jogurtu.
iskepiau jau duonos pudinga - skanu, bet tiesa sakant nieko ispudingo. Labai jau saldu, tai reikia tikrai naturalaus jogurto ir razinu nedeciau kita karta, nes jos dar papildomai suteike saldumo