Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Braškių, mascarpone ir sausainių desertas (iš 2 knygos) ne tik gražus, bet ir labai gardus thumbup.gif Jau vyras taip gyrė, taip gyrė vakar, jau galvojau nenuoširdžiai (kovo 8-osios proga taip stengiasi hihihi.gif ), bet sako "ne, iš tikrųjų labai labai skanu" rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

as gal ir ne itea, bet parduodu savo pirma beatos knyga.mazai varciau.
gal kas susidomesit smile.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as siandien varskinius vaflius bigsmile.gif , sunelis vis paimdavo ir paimdavo po vien kol nepaslepiau ax.gif labai jau patiko jam thumbup.gif

siomis dienomis tik ir gaminu is Beatos knygu...

vakar buvo silke su morkomis ir razinomis
siandien kepti baklazanai su pomidorais ir varskiniai vafliai
rytoj bus vistos sparneliai marinuoti meduje ir soju padaze, dar nupirkau nukainuotos senesnes baltos duonos ir rytoj kepsiu panetone taip isgirta siame forume smile.gif ai, ir dar nupirkau siandien silkiu file - penktadieniui noriu marinuoti su morkomis ir svogunais (receptas is antros knygos). Prirasiau paklode... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikipoki @ 2011 03 09, 20:21)
Sveikos mamytes,

o kokia kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikipoki @ 2011 03 09, 19:21)
Sveikos mamytes,

dabar akcija pirmai knygai, kaina 30lt. 4u.gif
Atsakyti
net nezinojau.
blush2.gif
tada lieka saviske uz 25 bandyti parduot. dar liko oliveris (mano italija) ir senovines knygos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 03 09, 10:18)
Gal galima receptą tų varškinių vaflių?  bigsmile.gif

As taip pat noreciau recepto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2011 03 09, 10:18)
Gal galima receptą tų varškinių vaflių?  bigsmile.gif

QUOTE(Poema @ 2011 03 09, 20:29)
As taip pat noreciau recepto rolleyes.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
O gal mylėtojos žino, kur gauti pigiau nei knygyne antrąją Beatos knygą? Pirma jau beveik visa išbandyta, numylėta. Kol kas antrosios receptus iš interneto arba forumų skaitau, bet man taip malonu knygą pavartyt wub.gif
Atsakyti
Rimi knygom nuolaida 30proc. galvoju ir aš pirkti antrą knygą.
Kepiau aš tą panetone, bet mano šeima neliko sužavėta, man vienai per daug buvo , bet skanu doh.gif , gerai kad nors iš pusės normos kepiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2011 03 09, 21:59)
Rimi knygom nuolaida 30proc. galvoju ir aš pirkti antrą knygą.
Kepiau aš tą panetone, bet mano šeima neliko sužavėta, man vienai per daug buvo , bet skanu doh.gif , gerai kad nors iš pusės normos kepiau biggrin.gif .

Jau antra šeiminkė skundžiasi, kad šeimyna neliko sužavėta schmoll.gif Aš ir nekepsiu šito.
Atsakyti
Barbaryta aciu 4u.gif
Atsakyti