Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 21:12)
Super  thumbup.gif Labai skaniai atrodo blynukai! wub.gif
Kiek maždaug blynų išėjo?

gal 20-25. Čia iš 500g varškės (ir vaje kiek kiaušinių reikia tokiam kiekiui, aš šiek tiek jų pamažinau)
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 12:27)
Galvoju, kokius čia blynus rytojui iškepus?  g.gif  Ką jūs, mergaites, planuojat?

as seniai norejau isbandyti mielinius blynus, o siandien labai gera proga bigsmile.gif

QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 07, 13:44)
As zadu is antros knygos kept mielinius

drinks_cheers.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 07, 19:59)
ne į temą, bet šitie sonatinos mieliniai labai skanūs

ir situos irgi buvau nusiziurejusi biggrin.gif tai gal puse Beatos, puse Sonatinos reikes iskepti g.gif

QUOTE(vija @ 2011 03 07, 21:49)
Beveik nieko neliko iš to pusės kg varškės... Bet blynai išties skanūs, be abejonės bus įtraukti į savaitgalio pusryčių sąrašą:

bigsmile.gif kaip skaniai atrodo jusu blyneliai 4u.gif essen.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien pusryčiams irgi buvo varškiniai vafliai, man labiau patiko nei paprasti vafliai (irgi iš 2 knygos). Dariau su šokoladiniu padažu, kuris yra prie lietinių recepto, tai nelabai vykęs išėjo unsure.gif Sukrito gabaliukais, kažkur su proporcijom suklydau, matyt, nes dariau mažesnį kiekį, nei recepte.

Vakarui padariau braškių, mascarpones ir sausainių desertą (iš 2 knygos), šaldytuve ilsisi dabar, dar neragavau, bet atrodo labai gražiai bigsmile.gif Su šviežiom braškėm būtų dar gražesnis, bet dariau su šaldytom. Sausainius naudojau "damų pirštelius", nes tų migdolinių neradau. Koks skonis, vėliau galėsiu pranešti biggrin.gif Dabar bus proga man ir tiramisu padaryt, nes liko 3/4 "damų pirštelių" pakelio, o ir, atrodo, maximoj mačiau nuolaidą mascarpone sūriui. Greičiausiai šventiniam savaitgaliui darysiu rolleyes.gif

Beje, tie kotletukai pagal kiaulienos mėsainių receptą išėjo labai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Kažin ar būtų galima šioje temutėje įkelt ir pačius Beatos receptukus g.gif ?
Labai būčiau dėkinga 4u.gif .
Tikiuosi,ne aš viena jų pasigedau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 03 08, 13:29)
Kažin ar būtų galima šioje temutėje įkelt ir pačius Beatos receptukus g.gif ?
Labai būčiau dėkinga 4u.gif .
Tikiuosi,ne aš viena jų pasigedau blush2.gif .

Tiesiog parašykit čia, kurie receptai sudomino ir kas nors įmes, kas arčiausiai knygos bus tuo metu.
Šiaip visų pirma verta paieškoti ir blog'e, nes daugelis receptų yra ir ten.
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 08, 13:33)
atrodo, maximoj mačiau nuolaidą mascarpone sūriui. Greičiausiai šventiniam savaitgaliui darysiu  rolleyes.gif

nuolaida ne tik mascarpones suriui, bet damu pirsteliams, dabar ju kaina maximoje 4,49lt., tai irgi galvoju apie Tiramisu sventiniam savaitgaliui... Tuo labiau, kad dar nei karto nedariau tiramisu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 03 08, 13:54)
nuolaida ne tik mascarpones suriui, bet damu pirsteliams, dabar ju kaina maximoje 4,49lt., tai irgi galvoju apie Tiramisu sventiniam savaitgaliui... Tuo labiau, kad dar nei karto nedariau tiramisu ax.gif

Aš dariau Tiramisu pagal Beatą, labai gardus išėjo wub.gif Kolegos valgė ir gyrė, tai planuoju ilgajam savaitgaliui irgi padaryt, MB ir draugus nudžiuginti smile.gif

Šiandien ryte kepiau varškinius blynus pagal Beatą, tikrai skanūs ir šilti, ir šalti. Vakare laukia savaitgalio blynai ir lietiniai su lašiša ir ikrais ax.gif Ir aišku šampanas moters dienos proga blush2.gif
Atsakyti
kepiau varškinius vaflius, na tikrai labai skanu, ir šilti ir šalti thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau šiandien savaitgalio blynus. Man jie nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Gal galima receptą tų varškinių vaflių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 03 08, 19:39)
Kepiau šiandien savaitgalio blynus. Man jie nelabai schmoll.gif

O mums savaitgalio blynai kaip tik labai patinka smile.gif Tokie purūs, minkšti, neriebūs wub.gif Skonis tikrai beveik kaip biskvito smile.gif
Bet žinoma, dėl skonio nesiginčyjama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 09, 11:12)
O mums savaitgalio blynai kaip tik labai patinka smile.gif Tokie purūs, minkšti, neriebūs  wub.gif Skonis tikrai beveik kaip biskvito smile.gif
Bet žinoma, dėl skonio nesiginčyjama  4u.gif

drinks_cheers.gif Mums irgi jie labai. Per daug kartų - ištobulinti biggrin.gif
Atsakyti