Siaip geriausiai laikosi mieliniai blynai. Ir skonio nepraranda. Skaniausia Sonatinos Gal ir Beata tokiu turi, bet nebandziau, tai nekomentuosiu
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 18:14)
Siaip geriausiai laikosi mieliniai blynai. Ir skonio nepraranda. Skaniausia Sonatinos Gal ir Beata tokiu turi, bet nebandziau, tai nekomentuosiu
ne į temą, bet šitie sonatinos mieliniai labai skanūs
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 18:14)
Siaip geriausiai laikosi mieliniai blynai. Ir skonio nepraranda. Skaniausia Sonatinos
o kuriuos kepi?
http://www.supermama...p;#entry4744719
As kepu situos, nes pas mane su obuoliais nemegsta. Perziurejau Beatos, labai panasus, tik deda ji kepimo milteliu dar
As kepu situos, nes pas mane su obuoliais nemegsta. Perziurejau Beatos, labai panasus, tik deda ji kepimo milteliu dar
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 19:04)
http://www.supermama...p;#entry4744719
Kazkada FB klausiau kam prie mieliu kepimo milteliai tai sake tipo minkstesni buna jai jie bet man asmeniskai nelimpa nors tu ka sitas derinukas
Sonatinos tikrai skanus ir minksti. Kazkada dukryte isvaziuodavo su sokiais i koncertus tai as jai prikepdavau dubeneli veztis, kad nors kazka pavalgytu. Tai po koncertu tie blynai tirpdavo ore, nors seniai atvese budavo. Dar ir dabar panos tuos blynus prisimena
O Beatos mieliniai tikrai labai panasus. Kiekiai truputi skiriasi, nes gramais surasyti. Bet proporcijos labai panasios. Kada nors reikes pabandyti ir jos, bet manau, kad bus labai panasus.
O Beatos mieliniai tikrai labai panasus. Kiekiai truputi skiriasi, nes gramais surasyti. Bet proporcijos labai panasios. Kada nors reikes pabandyti ir jos, bet manau, kad bus labai panasus.
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 19:04)
Perziurejau Beatos, labai panasus, tik deda ji kepimo milteliu dar
o pagal Sonatina tai i keptuve riebalu daugiau pilti nereikia kaip suprantu?
Reikia. Jei nori, kad blynai grazus butu Be aliejau ne tokie gaunasi
Kepam varškinius vaflius iš II knygos (106 psl). Labai skanūs! Išsimaišiau tešlos iš pusės kg varškės!!! Žiūrėsim, ar bus tokie skanūs atvėsę.
As esu kepusi mielinius Beatos blynus, tikrai labai skanus ir riebalu neprigeria
QUOTE(vija @ 2011 03 07, 20:06)
Kepam varškinius vaflius iš II knygos (106 psl). Labai skanūs! Išsimaišiau tešlos iš pusės kg varškės!!! Žiūrėsim, ar bus tokie skanūs atvėsę.
Beveik nieko neliko iš to pusės kg varškės... Bet blynai išties skanūs, be abejonės bus įtraukti į savaitgalio pusryčių sąrašą:
QUOTE(vija @ 2011 03 07, 20:49)
Beveik nieko neliko iš to pusės kg varškės... Bet blynai išties skanūs, be abejonės bus įtraukti į savaitgalio pusryčių sąrašą:
Super Labai skaniai atrodo blynukai!
Kiek maždaug blynų išėjo?