Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Siaip geriausiai laikosi mieliniai blynai. Ir skonio nepraranda. Skaniausia Sonatinos ax.gif Gal ir Beata tokiu turi, bet nebandziau, tai nekomentuosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 18:14)
Siaip geriausiai laikosi mieliniai blynai. Ir skonio nepraranda. Skaniausia Sonatinos ax.gif Gal ir Beata tokiu turi, bet nebandziau, tai nekomentuosiu schmoll.gif

ne į temą, bet šitie sonatinos mieliniai labai skanūs
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 18:14)
Siaip geriausiai laikosi mieliniai blynai. Ir skonio nepraranda. Skaniausia Sonatinos ax.gif

o kuriuos kepi? g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p;#entry4744719
As kepu situos, nes pas mane su obuoliais nemegsta. Perziurejau Beatos, labai panasus, tik deda ji kepimo milteliu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 19:04)
http://www.supermama...p;#entry4744719
As kepu situos, nes pas mane su obuoliais nemegsta. Perziurejau Beatos, labai panasus, tik deda ji kepimo milteliu dar g.gif

Kazkada FB klausiau kam prie mieliu kepimo milteliai biggrin.gif tai sake tipo minkstesni buna jai jie biggrin.gif bet man asmeniskai nelimpa nors tu ka sitas derinukas blush2.gif
Atsakyti
Sonatinos tikrai skanus ir minksti. Kazkada dukryte isvaziuodavo su sokiais i koncertus tai as jai prikepdavau dubeneli veztis, kad nors kazka pavalgytu. Tai po koncertu tie blynai tirpdavo ore, nors seniai atvese budavo. Dar ir dabar panos tuos blynus prisimena lotuliukas.gif
O Beatos mieliniai tikrai labai panasus. Kiekiai truputi skiriasi, nes gramais surasyti. Bet proporcijos labai panasios. Kada nors reikes pabandyti ir jos, bet manau, kad bus labai panasus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 07 kovo 2011 - 19:11
QUOTE(laurindre @ 2011 03 07, 19:04)
Perziurejau Beatos, labai panasus, tik deda ji kepimo milteliu dar g.gif

o pagal Sonatina tai i keptuve riebalu daugiau pilti nereikia kaip suprantu?
Atsakyti
Reikia. Jei nori, kad blynai grazus butu biggrin.gif Be aliejau ne tokie gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Kepam varškinius vaflius iš II knygos (106 psl). Labai skanūs! Išsimaišiau tešlos iš pusės kg varškės!!! biggrin.gif Žiūrėsim, ar bus tokie skanūs atvėsę.
Atsakyti
As esu kepusi mielinius Beatos blynus, tikrai labai skanus ir riebalu neprigeria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 07, 20:06)
Kepam varškinius vaflius iš II knygos (106 psl). Labai skanūs! Išsimaišiau tešlos iš pusės kg varškės!!! biggrin.gif Žiūrėsim, ar bus tokie skanūs atvėsę.

Beveik nieko neliko iš to pusės kg varškės... Bet blynai išties skanūs, be abejonės bus įtraukti į savaitgalio pusryčių sąrašą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 07, 20:49)
Beveik nieko neliko iš to pusės kg varškės... Bet blynai išties skanūs, be abejonės bus įtraukti į savaitgalio pusryčių sąrašą:
user posted image

Super thumbup.gif Labai skaniai atrodo blynukai! wub.gif
Kiek maždaug blynų išėjo?
Atsakyti