Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 07, 10:55)
Atrodo, vija darėt kotletukus kaip kiaulienos mėsainiams  iš pirmos knygos? Kaip juos kepėt? Orkaitėje ant grotelių ar paprastai keptuvėj? Užmarinavau maltą mėsytę, darysiu  smile.gif

Aš tik pasinaudojau receptu, bet kepiau ne mėsainius, o paprastus kotletukus. Atrodo kepiau orkaitėj silikoninėse keksiukų formelėse (čia puiki idėja iš Sonatinos).
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 11:27)
Galvoju, kokius čia blynus rytojui iškepus?  g.gif  Ką jūs, mergaites, planuojat?


As zadu is antros knygos kept mielinius ir dar kokius nors su mesa darysiu, tik neapsisprendziau tiksliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 03 07, 11:27)
Galvoju, kokius čia blynus rytojui iškepus?  g.gif  Ką jūs, mergaites, planuojat?

Bandysiu šįvakar kepti varškinius čirvinius vaflius iš II knygos - gal kas bandėt? Viskas ten tvarkoj su jais? Tikiuosi rytoj bus patogūs transportuoti...

O rytoj vakare gal kokius lietinius - pirma su rimtesniu įdaru, paskui su kokiu desertiniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 07 kovo 2011 - 13:36
QUOTE(vija @ 2011 03 07, 12:58)
Aš tik pasinaudojau receptu, bet kepiau ne mėsainius, o paprastus kotletukus. Atrodo kepiau orkaitėj silikoninėse keksiukų formelėse (čia puiki idėja iš Sonatinos).


Taip, aš irgi tik kotletukus darysiu smile.gif Na recepte tai ant grotelių gi kepama lauke, tai dėl to ir susimąsčiau, kaip čia juos iškept namų sąlygomis, nes tingisi dėl kelių kotletų visą orkaitę šveisti biggrin.gif Dėl kepimo formose, pirmą kartą girdžiu, pasinaudosiu idėja thumbup.gif

Dėl užgavėnių blynų, darysiu lietinius su kokiu nors įdaru ar keliais, jei netingėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 07, 13:34)
Bandysiu šįvakar kepti varškinius čirvinius vaflius iš II knygos - gal kas bandėt? Viskas ten tvarkoj su jais? Tikiuosi rytoj bus patogūs transportuoti...

O rytoj vakare gal kokius lietinius - pirma su rimtesniu įdaru, paskui su kokiu desertiniu...


AHa, tie varškiniai mane irgi domina ax.gif Nes noriu ryt į darbą neštis, bet kepsiu šiandien vakare, nes ryt, tai jau nesugebėsiu atsikelti ir dar blynų prikepti doh.gif Todėl noriu tokių blynų, kad būtų skanūs ir šalti, per naktį pastovėję...
O vakarui mąstau kepti savaitgalio blynus (man jie labai gardūs) ir lietinius (greičiausiai su lašiša ir kokius desertinius, gal su šokolado padažu).
Atsakyti
labai vykę varškiniai, dažnai kepu - dukrytė nė neįtaria, kad jie su varške. žinotų - nevalgytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 07, 15:38)
labai vykę varškiniai, dažnai kepu - dukrytė nė neįtaria, kad jie su varške. žinotų - nevalgytų  smile.gif


O gal netyčia turite receptą po ranka? blush2.gif Darbe esu, tai užsukčiau eidama namo į parduotuvę produktų nusipirkti... ax.gif
Atsakyti
prašom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 07 kovo 2011 - 15:54
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 07, 15:52)


Labai labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O 2 knygoje yra varškiniai čirviniai blynai/vafliai, kuriuos šiandien kaip tik ruošiuosi kepti ir tikiuosi, kad ryt nebus praradę prekinės formos smile.gif
Atsakyti
As ryt irgi zadu varskes blynus kepti, nes MB labai patiko thumbup.gif o lietinius tai darysiu pagal Sonatinos apelsininiu blyneliu recepta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 07, 16:15)
O 2 knygoje yra varškiniai čirviniai blynai/vafliai, kuriuos šiandien kaip tik ruošiuosi kepti ir tikiuosi, kad ryt nebus praradę prekinės formos smile.gif


Čia, kaip suprantu, juos reikia čirvinių blynų keptuvėje kepti? Aš irgi galvojau apie čirvinius blynus, bet bijau, kad per naktį nepasidarytų guminiai g.gif
Atsakyti