Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš irgi planuoju kada daryti tą paštetą, man jis skaniai atrodo, tik kad teks vienai valgyti, bo manasis tokių dalykų nevalgo.
O šiaip šiandien dariau įdarytą baklažaną. Receptas iš jos tinklaraščio: http://www.beatosvir...tas-baklazanas/
Tik labai daug pakeičiau dalykėlių nes nei grybų neturėjau, tai pridėjau ir šiaip visko daugiau į tą rizotą: marinuotų agurkėlių, pomidorų pakepintų keptuvėje be odelių ir kaip tikram rizotui pyliau šiek tiek balto vyno. Šiaip nežinau, kaip su grybais, bet man maniškis irgi labai patiko smile.gif
Atsakyti
Pegaso knygynuose dabar gera pirmosios Beatos knygos kaina - tik 29,90 Lt
http://www.pegasas.l...os-virtuve/8381
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 03, 10:15)

Super!!! thumbup.gif Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau užklausti tų, kurios gamino šventinį vištienos kepenėlių paštetą. Ar galima kuom pakeisti spanguoles, ir ar jų neįdėjimas nepakenks skoniui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2011 03 03, 11:39)
Sveikos, norėjau užklausti tų, kurios gamino šventinį vištienos kepenėlių paštetą. Ar galima kuom pakeisti spanguoles, ir ar jų neįdėjimas nepakenks skoniui? smile.gif

Gali keisti razinom, džiovintom slyvom, džiovintais abrikosais. Gali ir nieko nedėt, tiesiog bus paštetas be priedų, irgi skanus.

Man asmeniškai prie paštetų labai tinka kas nors salstelėjęs, aš net dažnai užsitepu ant pašteto ploną abrikosų džemo sluoksnį. Bet čia skonio reikalas - su pomidorais irgi skanu. Ir su vynuogėm skanu. O kartais uždedu ploną šviežio svogūno griežinėlį... Kaskart vis kitoks skonis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 03 kovo 2011 - 12:13
QUOTE(vivulyte @ 2011 03 03, 11:39)

as kepiau be spanguoliu, gavosi puikus, nes nemegstu tokiu deriniu, nes man asmeniskai cia jokie vaisiai, uogos ar kt. netinka schmoll.gif
kiekvienas gamina pagal savo skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 03, 12:12)
Gali keisti razinom, džiovintom slyvom, džiovintais abrikosais. Gali ir nieko nedėt, tiesiog bus paštetas be priedų, irgi skanus.

Man asmeniškai prie paštetų labai tinka kas nors salstelėjęs, aš net dažnai užsitepu ant pašteto ploną abrikosų džemo sluoksnį. Bet čia skonio reikalas  - su pomidorais irgi skanu. Ir su vynuogėm skanu. O kartais uždedu ploną šviežio svogūno griežinėlį... Kaskart vis kitoks skonis.

QUOTE(dagli @ 2011 03 03, 13:03)
as kepiau be spanguoliu, gavosi puikus, nes nemegstu tokiu deriniu, nes man asmeniskai cia jokie vaisiai, uogos ar kt. netinka  schmoll.gif 
kiekvienas gamina pagal savo skoni mirksiukas.gif

Ačiū labai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 03, 10:15)

Ačiū VIJA, bėgsiu pirkt.
4u.gif
Atsakyti
Vakar dariau saldžiųjų bulvių ir špinatų sriubą (kuri knygoje kažkodėl vadinasi saldžiųjų bulvių, moliūgų ir špinatų sriuba hihihi.gif, mačiau Beatos blog'e tokį jos variantą). Labai skanu, tikrai dar darysiu, super sriubytė, tokia egzotiška iš pradžių atrodė, bet skonis net labai priimtinas essen.gif
Dar kartojau duonos pudingą, šįkart netepiau nutella viršutinio sluoksnio, daug geriau pavyko thumbup.gif Na ir pusryčiams n-ąjį kartą varškės blynai, niam-niam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanika: 04 kovo 2011 - 18:13
Mes šiandien pusryčiams išmėginom nesaldžius Piknikautojų keksiukus. Labai pikantiški... Dėjau paprastą fermentinį sūrį, k/r Panevėžio filę, viską sutarkavau. Šiltų skonis buvo neįprastas, bet va ką tik paragavau atšalusius - puikūs! Tikrai tinka kur nors neštis, į kokį pikniką ar vakarėlį ir šiaip puiki užkandėlė prie vyno. Manau būtų skanu ir su kokiu sultiniu. Žodžiu, įdomus receptas, manau nustebintų ne vieną.
user posted image
user posted image
Atsakyti

Sakykit, kas kepėt biskotti, ar lengvai išsimakalavo tešla? Aš pyliau dar vandens, nes tie 2 kiaušiniai tiesiog išnyko. Rezultato negaliu pasakyt-dar kepa.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 05, 19:49)
Mes šiandien pusryčiams išmėginom nesaldžius Piknikautojų keksiukus.

skanus jusu pusryciai buvo bigsmile.gif

QUOTE(rutulux @ 2011 03 05, 21:20)
Sakykit, kas kepėt biskotti, ar lengvai išsimakalavo tešla? Aš pyliau dar vandens, nes tie 2 kiaušiniai tiesiog išnyko. Rezultato  negaliu pasakyt-dar kepa.

Cia is antros knygos Cantuccini sausainukai? ax.gif jei taip, tai vandens nepyliau papildomai i tesla...
Atsakyti