QUOTE(Nexta @ 2011 03 02, 09:44)
As gaminau,man labai patiko

nes esu megeja astriau..(bet db del mazu vaiku,dar alergisku,tenka apsiriboti) bet tikrai man ziauriai patiko

kad degintu burna,taip nebuvo,tad dekit viska pagal recepta
QUOTE(picea @ 2011 03 02, 10:08)
Kepiau, patiko, bet skonis gan neįprastas, kitą kartą dėčiau šiek tiek mažiau visų tų mandresnių prieskonių
Ačiū, kad pasidalinot mintim. Na aš labai aštriai nemėgstu, o dar ir vaikui ruošiuosi šios žuvytės duot. Gal mažiau visgi prieskonių dėsiu...
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 02, 10:16)
Sveikos. Gal kas žinos kur surasti receptą iš Beatos knygos. savaitgalį pas pažįstamą valgiau tokį skanų tortuką-pyragą. Pagrindas buvo pyragas, po to baltas kremas (grietinėlė gal) įdarytas uogom, po to vėl sluoksnis tešlos ir vėl kremas, apybarstyta uogom. Gal kas žino kas čia per kepinys?
Gal čia balto šokolado tortas su avietėm

Aš jį esu nusižiūrėjus, vis laukiu kokios progos, kad iškept