Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 01, 22:57)
Šiandien antrą kartą bandžiau keptų moliūgų sriubą, antras kartas sakyčiau labiau vykęs, bet vis tiek nelabai man ji  schmoll.gif Įsitikinau, daugiau tikrai negaminsiu  schmoll.gif

Rytoj planuoju žuvį su indiškais prieskoniais kept. Gal kas bandėt, jaučiu "stiproko" skonio?  g.gif Gal reiktų ką pakoreguot, mažiau/daugiau dėt?

O man moliūgų sriuba thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 03 01, 22:10)
Siandien ir vel kepiau Dziuveselius cantucci. Si kart jau ir graziai susipjauste ir dar skanesni  wub.gif  nu man jie super super, kai norsi kazko nenuodemingo vakare prie arbatos.

drinks_cheers.gif man irgi antra karta geriau pavyko, laaabai megstu cantucci sausainukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 01, 21:57)
Šiandien antrą kartą bandžiau keptų moliūgų sriubą, antras kartas sakyčiau labiau vykęs, bet vis tiek nelabai man ji  schmoll.gif Įsitikinau, daugiau tikrai negaminsiu  schmoll.gif

Rytoj planuoju žuvį su indiškais prieskoniais kept. Gal kas bandėt, jaučiu "stiproko" skonio?  g.gif Gal reiktų ką pakoreguot, mažiau/daugiau dėt?

As gaminau,man labai patiko thumbup.gif nes esu megeja astriau..(bet db del mazu vaiku,dar alergisku,tenka apsiriboti) bet tikrai man ziauriai patiko thumbup.gif kad degintu burna,taip nebuvo,tad dekit viska pagal recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 01, 22:57)

Rytoj planuoju žuvį su indiškais prieskoniais kept. Gal kas bandėt, jaučiu "stiproko" skonio?  g.gif Gal reiktų ką pakoreguot, mažiau/daugiau dėt?


Kepiau, patiko, bet skonis gan neįprastas, kitą kartą dėčiau šiek tiek mažiau visų tų mandresnių prieskonių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas žinos kur surasti receptą iš Beatos knygos. savaitgalį pas pažįstamą valgiau tokį skanų tortuką-pyragą. Pagrindas buvo pyragas, po to baltas kremas (grietinėlė gal) įdarytas uogom, po to vėl sluoksnis tešlos ir vėl kremas, apybarstyta uogom. Gal kas žino kas čia per kepinys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 03 02, 09:44)
As gaminau,man labai patiko thumbup.gif  nes esu megeja astriau..(bet db del mazu vaiku,dar alergisku,tenka apsiriboti) bet tikrai man ziauriai patiko thumbup.gif  kad degintu burna,taip nebuvo,tad dekit viska pagal recepta 4u.gif



QUOTE(picea @ 2011 03 02, 10:08)
Kepiau, patiko, bet skonis gan neįprastas, kitą kartą dėčiau šiek tiek mažiau visų tų mandresnių prieskonių 4u.gif


Ačiū, kad pasidalinot mintim. Na aš labai aštriai nemėgstu, o dar ir vaikui ruošiuosi šios žuvytės duot. Gal mažiau visgi prieskonių dėsiu... g.gif

QUOTE(Blykstė @ 2011 03 02, 10:16)
Sveikos. Gal kas žinos kur surasti receptą iš Beatos knygos. savaitgalį pas pažįstamą valgiau tokį skanų tortuką-pyragą. Pagrindas buvo pyragas, po to baltas kremas (grietinėlė gal) įdarytas uogom, po to vėl sluoksnis tešlos ir vėl kremas, apybarstyta uogom. Gal kas žino kas čia per kepinys? 4u.gif


Gal čia balto šokolado tortas su avietėm g.gif Aš jį esu nusižiūrėjus, vis laukiu kokios progos, kad iškept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 01, 21:57)
Rytoj planuoju žuvį su indiškais prieskoniais kept. Gal kas bandėt, jaučiu "stiproko" skonio?  g.gif Gal reiktų ką pakoreguot, mažiau/daugiau dėt?


Man nepatiko (siaip tai praktiskai viskas, ka gaminau is jos knygu, patiko), o MB netgi labai patiko. Man nepasirode, kad labai jau astru, nors del visa ko galima det siek tiek maziau atitinkamu prieskoniu 4u.gif

QUOTE(Blykstė @ 2011 03 02, 09:16)
Sveikos. Gal kas žinos kur surasti receptą iš Beatos knygos. savaitgalį pas pažįstamą valgiau tokį skanų tortuką-pyragą. Pagrindas buvo pyragas, po to baltas kremas (grietinėlė gal) įdarytas uogom, po to vėl sluoksnis tešlos ir vėl kremas, apybarstyta uogom. Gal kas žino kas čia per kepinys? 4u.gif


Man panasu i balto sokolado torta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2011 03 02, 17:36)
Man nepatiko (siaip tai praktiskai viskas, ka gaminau is jos knygu, patiko), o MB netgi labai patiko. Man nepasirode, kad labai jau astru, nors del visa ko galima det siek tiek maziau atitinkamu prieskoniu 4u.gif


Jau suvalgėm pietums smile.gif Visai patiko (tik aš nedėjau obuolio, nemėgstu aš vaisių su mėsa, žuvim rolleyes.gif ) ir imbiero dėjau visai truputuką (bijojau aštrumo). Nepasakyčiau, kad padarė šis patiekalas didelį įspūdi, skanu ir tiek smile.gif
Papildyta:
Klausimėlis toms, kas darė kepenėlių paštetą smile.gif Ar visos malėt virtuviniam kombaine (neturiu aš jo blush2.gif )? Gal blenderiu išeitų tą patį padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 02, 17:10)

Klausimėlis toms, kas darė kepenėlių paštetą  smile.gif Ar visos malėt virtuviniam kombaine (neturiu aš jo  blush2.gif )? Gal blenderiu išeitų tą patį padaryti?  g.gif

Manau kad išeitų ir blenderiu. Aš kombaino irgi neturiu, tai maliau tokiam indelyje su peiliukais, kur prie mikserio yra.
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 03 02, 17:14)
Manau kad išeitų ir blenderiu. Aš kombaino irgi neturiu, tai maliau tokiam indelyje su peiliukais, kur prie mikserio yra.

aš su blenderiu sumaliau, puikiai smile.gif
labai skanus guliašas, kartosim essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 03 02, 17:10)
Jau suvalgėm pietums  smile.gif Visai patiko (tik aš nedėjau obuolio, nemėgstu aš vaisių su mėsa, žuvim  rolleyes.gif ) ir imbiero dėjau visai truputuką (bijojau aštrumo). Nepasakyčiau, kad padarė šis patiekalas didelį įspūdi, skanu ir tiek  smile.gif
Papildyta:
Klausimėlis toms, kas darė kepenėlių paštetą  smile.gif Ar visos malėt virtuviniam kombaine (neturiu aš jo  blush2.gif )? Gal blenderiu išeitų tą patį padaryti?  g.gif

As su blenderiu dariau, kur be indo smile.gif viskas gavosi gerai, tik kad niekam skanu nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu tada su blenderiu mirksiukas.gif Reikia tik produktus nupirkt, kepenėlės kažkokiu deficitu tapo, prie mūsų namų firminėj paukštyno parduotuvėj jau kelias savaites nemačiau, kad būtų g.gif
Atsakyti