Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 01, 07:36)
Sveikutės naujuose namučiuose, prabalsavau ir aš smile.gif
Dabar turiu klausimėli, visos tik verdat sriubytę su baravykais, o kur gi jų šviežių gauti? g.gif

Užsišaldžiusi buvau šių gražuolių. Šaldysiu ir šiais metais, nes sriubytė dieviško skonio thumbup.gif . Tik jau rašiau, kad šoninės nedėčiau,nes užgožia baravykų skonį.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 02 01, 21:53)

O pagal kurį geriau? g.gif

ir as nezinau uz tai klausiu biggrin.gif
kazkaip nesiryztu kepti jo, gal del to ,kad kazkada bandzius sokoladini pyraga
kept,tai ziauriai neskanus buvo,ismeciau lauk, doh.gif tai va nenoriu,kad istorija pasikartotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir dar...man kur kas skaniau pieniskas sokoladas , juodas kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 01 vasario 2011 - 22:07
QUOTE(dagli @ 2011 02 01, 23:01)
ir as nezinau uz tai klausiu  biggrin.gif
kazkaip nesiryztu kepti jo, gal del to ,kad kazkada bandzius sokoladini pyraga
kept,tai ziauriai neskanus buvo,ismeciau lauk,  doh.gif  tai va nenoriu,kad istorija pasikartotu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir dar...man kur kas skaniau pieniskas sokoladas , juodas kazkaip  schmoll.gif

Sis 100% gausis , tikrai bandyk !! Nuostabus pyragas wub.gif labai riebus ir kaloringas , bet begalo skanus ir siulau deti i vidu riesutu sviesto , jis tikrai ten tobulai tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 01, 23:52)
Sis 100% gausis , tikrai bandyk !! Nuostabus pyragas  wub.gif  labai riebus ir kaloringas , bet begalo skanus ir siulau deti i vidu riesutu sviesto , jis tikrai ten tobulai tinka  wub.gif

aš riešutų sviestą šiaip labai mėgstu su skrudinta duona, bet jis visai nesaldus, netgi gal sūrumo truputi turi, o kaip pyragui jis tinka? Ar aš vėl kažką ne taip supratau? Kad grybai auga miške, tai jau išsiaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 02, 06:38)
aš riešutų sviestą šiaip labai mėgstu su skrudinta duona, bet jis visai nesaldus, netgi gal sūrumo truputi turi, o kaip pyragui jis tinka? Ar aš vėl kažką ne taip supratau?

Labai tinka. Aš irgi buvau prieš, kol neparagavau. Įgrūdi šaukštelį sviesto ir šalia šaukštelį rududu, šiedu labai gerai susigroja bendram šokolado skony.
Dar viena Beatos idėja buvo įgrūsti varškės sūrelio, manau irgi turėtų būti skanu.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 02, 09:36)
Labai tinka. Aš irgi buvau prieš, kol neparagavau. Įgrūdi šaukštelį sviesto ir šalia šaukštelį rududu, šiedu labai gerai susigroja bendram šokolado skony.
Dar viena Beatos idėja buvo įgrūsti varškės sūrelio, manau irgi turėtų būti skanu.

ant nosies mano gimtadienis, tai būtinai pabandysiu padaryti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
Man riesutu sviestas schmoll.gif Ka schmoll.gif rta ragavau-nepatiko,tai neperku daugiau blush2.gif As praeita karta kai kepiau,tai dejau tepamo nutela balto sokolado.Patiko ax.gif
Medaus tortas skaniai atrodo,bet atrodo darbo daug blush2.gif Su mazu vaiku bunant,neatrandu laiko jam doh.gif
Einu seimai blynu kept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 02 01, 15:02)
susigere i blynus butu grietine ir viskas liuks butu buve thumbup.gif galima dar per puse su grietinele daryti, tada irgi standziau buna thumbup.gif


Aišku, sekantį kartą taip ir darysiu smile.gif
O "Šokoladinį" kur jūs čia kepat, iš kurios knygos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzanėlė: 02 vasario 2011 - 11:58
QUOTE(Zuzanėlė @ 2011 02 02, 11:57)
Aišku, sekantį kartą taip ir darysiu smile.gif
O "Šokoladinį" kur jūs čia kepat, iš kurios knygos?

Šokoladainis yra I knygoje ir blog'e. Receptai šiek tiek skiriasi.
Atsakyti
Spausdinau draugei, gal dar kam pravers.

LIETINIAI

2 kiaušiniai
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 žiubsnelis druskos
600 ml vandens
350 g miltų
aliejaus lietiniams kepti

Kiaušinius lengvai išplakti su 2 šaukštais aliejaus, cukrumi ir druska

Į dubenį su kiaušinių plakiniu įpilame trečdalį vandens ir sumaišome. Suberiame visus miltus ir išmaišome tešlą - ji turi būti pakankamai tiršta. Tada po truputį supilame likusį vandenį ir maišydami tešlą suskystiname.

Kepame lietinius gerai įkaitintoje keptuvėje. (Jos dugną aš patepu aliejuje pavilgyta kempinėle, kad šio nebūtų per daug). Pilame nedidelį samtuką tešlos ir keptuvę sukiojame, kad tešla lygiai ir plonai pasiskirstytų po visą, pakaitiname, plyną apverčiame ir dar truputį pakepame.

Lietinių negalima perkepti, reikia, kad jie tik pagelstų ir neturėtų tamsiai rudų prikepusių taškų. Lietiniai turi išlikti elastingi ir minkšti, nes į juos vyniosime įdarą ir dar kepsime keptuvėj.
Atsakyti
kazin jeigu i grybu perliniu kruopu sriuba ideciau marinuotu? kur as cia anglijoj baravyku rasiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 02, 07:38)
aš riešutų sviestą šiaip labai mėgstu su skrudinta duona, bet jis visai nesaldus, netgi gal sūrumo truputi turi, o kaip pyragui jis tinka? Ar aš vėl kažką ne taip supratau? Kad grybai auga miške, tai jau išsiaiškinau smile.gif


Na jis nera saldus , bet ir nera labai surus bent jau ta kuri as pirkau, siaip butent del to savo trupuciuko surumo ir tinka labai i ta pyraga, Beata net druskos ziupsneli rekomenduoja deti i pyraga. Na pabandyti manau tikrai verta wink.gif o dar kai tiek visi giria aplinkui smile.gif
Atsakyti