Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vija @ 2011 02 27, 19:53)
Vis ruošiuosi tą troškinį išbandyti.
Mes šiandien vėl valgėm kalakutienos guliašą su obuoliais - skanumėlis wub.gif Ir dar bulvių košę su salierais - man  labai jie pritiko prie bulvių ir košė tokia 'lengvesnė' gaunasi.

O kaip suprantu tas receptukas yra antroje knygoje? O gal ir jos bloge yra? Nes aš antrosios knygos neturiu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga__ @ 2011 02 27, 20:48)
O kaip suprantu tas receptukas yra antroje knygoje? O gal ir jos bloge yra? Nes aš antrosios knygos neturiu..  verysad.gif
Skanaus smile.gif Aš darau iš vištienos file ir pilu liesą grietinėlę vietoj grietinės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 27 vasario 2011 - 22:41
QUOTE(Nexta @ 2011 02 27, 21:15)
O kokios spalvos vyna naudojai? Nes as naudojau raudona,tai man vaizdas nelabai koks buvo g.gif  Gal balta reikia naudoti? bigsmile.gif

Vyną reikia baltą ptojantį naudoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2011 02 27, 20:15)
O kokios spalvos vyna naudojai? Nes as naudojau raudona,tai man vaizdas nelabai koks buvo g.gif  Gal balta reikia naudoti? bigsmile.gif

Baltą vyną - Boscos šompaną wink.gif ten putojančio reik, ne paprasto.
Atsakyti
Aciu vija uz melyniu keksiuku receptuka 4u.gif
QUOTE(vija @ 2011 02 28, 00:40)
Skanaus smile.gif Aš darau iš vištienos file ir pilu liesą grietinėlę vietoj grietinės.

as kai dariau si guliasa pabijojau ideti obuoli... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2011 02 28, 09:51)
Aciu vija uz melyniu keksiuku receptuka  4u.gif

as kai dariau si guliasa pabijojau ideti obuoli...  blush2.gif

Man labai skanu su obuoliais. Juos sutarkuoja, jie suverda, tik lieka toks saldžiarūgštis skonis, obuolių nesimato, net nesuprasi, kad obuolių dėta.
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 02 26, 22:16)
Praeitą savaitę ir aš kepiau duonos pudingą.. Bet manau, kad mano batonas buvo per šviežias ir blogai kiaušinis įsigėrė su pienu. Be to, dariau vieną sluoksnį Nutelos, tai buvo laaaabai saldu  smile.gif Šiaip skonis neblogas, bet žadu kitą kartą pabandyti be Nutelos ir su kitokiu batonu.
Rytoj ruošiuos gaminti Tiramisu iš pirmosios knygos  smile.gif Pas mus darbe tradicija - kiekvieną pirmadienį nešti kolegoms pyragą. Taigi, šį pirmadienį mano eilė. Tikiuos, tiramisu pavyks ir nereiks raudonuot prieš kolegas  blush2.gif

Man ir iš šviežio, ir iš padžiūvusio batono gaunasi taip pat gerai. Kad įsigertų pieno ir kiaušinio plakinys, kai supilu, tai su šaukštu vis paspaudžiu, neskubu kišt i orkatę,ir viskas puikiai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 28, 10:12)
Man ir iš šviežio, ir iš padžiūvusio batono gaunasi taip pat gerai.  Kad įsigertų pieno ir kiaušinio plakinys,  kai supilu, tai su šaukštu vis paspaudžiu, neskubu kišt i orkatę,ir viskas puikiai gaunasi.

Na va, aš, matyt, paskubėjau į orkaitę įkišti, nepalaukiau kol susigers plakinys kiaušinių.. doh.gif Na, bandysiu šią savaitę dar kartą kepti smile.gif
Šiandien darbe ragaujam tiramisu, tai super, visiems labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena Visoms , siandien kepiau Dziuveselius cantucci gavosi skanus , tik man nelabai graziai susipjauste.. gal kad karstus pjausciau, kita karta atsaldysiu ir ploniau bandysiu. Dejau dar papaildomai dziovintu spanguoliu.
Ryt ar poryt bandysiu kopustu sriuba , skaniai ji man atrodo. As pirma visus lengviausius receptus isbandau, veliau pereisiu prie sunkesniu biggrin.gif
Atsakyti
Siandien ir vel kepiau Dziuveselius cantucci. Si kart jau ir graziai susipjauste ir dar skanesni wub.gif nu man jie super super, kai norsi kazko nenuodemingo vakare prie arbatos.
Atsakyti
As gaminau ta isgirtaji guliasa, bet su kiauliena, tai nera taip kad jau alpt galima, bet tikrai skanu thumbup.gif tie obuoliai toki rugstuma dave,tai man patiko thumbup.gif reikes kada pabandyti su kalakutiena rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien antrą kartą bandžiau keptų moliūgų sriubą, antras kartas sakyčiau labiau vykęs, bet vis tiek nelabai man ji schmoll.gif Įsitikinau, daugiau tikrai negaminsiu schmoll.gif

Rytoj planuoju žuvį su indiškais prieskoniais kept. Gal kas bandėt, jaučiu "stiproko" skonio? g.gif Gal reiktų ką pakoreguot, mažiau/daugiau dėt?
Atsakyti