Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vija @ 2011 02 26, 14:15)
O mes su dukra minkom mielinę tešlą cinamoninėms bandelėms
http://www.beatosvir...al-tessa-kiros/
O jau tešlos malonumas minkyti... Tikiuosi ir bandelės pavyks, nes niekad nieko nekepu iš mielinės tešlos, nelabai mėgstu mielinius gaminius ir vis bijau, kad nepavyks...

Na mūsų bandelės gavosi viso šeštadienio projektas: kol ta tešla pakilo, kol vaikai sulankstė tas bandeles, kol aptepliojom, vėl kol pakilo, iškepė... Jau tikėjausi dieviško skonio... O gavosi labai vidutinės. Pirmąsyk gyvenimo cukraus trūko. Kadangi darė vaikai, tai gavosi nevienodo dydžio - kol didžiosios iškepė, mažosios perkepė.
Žodžiu, jai mėginsit, tai negailėkit tepti ant tešlos sviesto, cukraus, cinamono - tikrai bus skanesnės.
Visi namai kardamonu kvepia smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 26, 19:40)
Na mūsų bandelės gavosi viso šeštadienio projektas

vaizdelis, tai tikrai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 26, 15:15)
O mes su dukra minkom mielinę tešlą cinamoninėms bandelėms
http://www.beatosvir...al-tessa-kiros/
O jau tešlos malonumas minkyti... Tikiuosi ir bandelės pavyks, nes niekad nieko nekepu iš mielinės tešlos, nelabai mėgstu mielinius gaminius ir vis bijau, kad nepavyks...

Aš neperseniausiai kepiau šitas bandeles. O jau skanumas, neišpasakytas! Priminė mokyklos laikus, kai priešpiečiams tokias valgykloje pirkdavau. Dar kaip parekomendavo, sudėjau pusę bandelių į maišelį ir įkišau į šaldiklį, kad galėčiau kitą dieną pasišildyti. Nes kitaip būtumėm per tą pačią dieną visas suvalgę. Bet net ir atšildytos man buvo labai labai skanios.
Atsakyti
QUOTE(Inga__ @ 2011 02 26, 19:09)
Aš neperseniausiai kepiau šitas bandeles. O jau skanumas, neišpasakytas! Priminė mokyklos laikus, kai priešpiečiams tokias valgykloje pirkdavau. Dar kaip parekomendavo, sudėjau pusę bandelių į maišelį ir įkišau į šaldiklį, kad galėčiau kitą dieną pasišildyti. Nes kitaip būtumėm per tą pačią dieną visas suvalgę. Bet net ir atšildytos man buvo labai labai skanios.

Nežinau, mums jos kažkokios per sausos gavosi... UŽtat sakau, gal reikėjo daugiau sviesto pritept, daugiau cukraus. Nu gal per ilgai dar kepiau.
Su pienu skanu. Bet daugiau nekepsim. Dukra sakė, geriau keksiukai su obuoliais - ir žymiai greičiau, ir gerokai skaniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 26 vasario 2011 - 19:13
Praeitą savaitę ir aš kepiau duonos pudingą.. Bet manau, kad mano batonas buvo per šviežias ir blogai kiaušinis įsigėrė su pienu. Be to, dariau vieną sluoksnį Nutelos, tai buvo laaaabai saldu smile.gif Šiaip skonis neblogas, bet žadu kitą kartą pabandyti be Nutelos ir su kitokiu batonu.
Rytoj ruošiuos gaminti Tiramisu iš pirmosios knygos smile.gif Pas mus darbe tradicija - kiekvieną pirmadienį nešti kolegoms pyragą. Taigi, šį pirmadienį mano eilė. Tikiuos, tiramisu pavyks ir nereiks raudonuot prieš kolegas blush2.gif
Atsakyti
Mėlynių ir varškės pyragas/apkepas iš II knygos.
Skanus tiek šiltas, tiek šaltas wub.gif Puikus būdas sunaikinti šaldikly užsigulėjusias mėlynes (nors receptas su šviežiomis, bet šaldytos visai nepagadino).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 27 vasario 2011 - 15:32
Pas mus šiandien pietums kiaulienos troškinys su salierais ir obuoliais - skanu, kiek neįprasto skonio, bet tikrai kartosiu dar kada bigsmile.gif Man gal kiek rūgštoka nuo putojančio vyno ax.gif Užtat mėsytės minkštumas, burnoje tirpsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 27, 17:55)
Pas mus šiandien pietums kiaulienos troškinys su salierais ir obuoliais - skanu, kiek neįprasto skonio, bet tikrai kartosiu dar kada bigsmile.gif Man gal kiek rūgštoka nuo putojančio vyno ax.gif Užtat mėsytės minkštumas, burnoje tirpsta thumbup.gif

Vis ruošiuosi tą troškinį išbandyti.
Mes šiandien vėl valgėm kalakutienos guliašą su obuoliais - skanumėlis wub.gif Ir dar bulvių košę su salierais - man labai jie pritiko prie bulvių ir košė tokia 'lengvesnė' gaunasi.
Atsakyti
iškepiau keksiukus su obuoliais - skanūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 27, 19:53)
Vis ruošiuosi tą troškinį išbandyti.
Mes šiandien vėl valgėm kalakutienos guliašą su obuoliais - skanumėlis wub.gif Ir dar bulvių košę su salierais - man  labai jie pritiko prie bulvių ir košė tokia 'lengvesnė' gaunasi.

Dievisko skonio man sis troskinys, ryt gaminsiu vel, man ir su kiaulienos kupmiu labai skaniai gaunasi smile.gif o bulviu kose darau su morkom, isverdu vienodai bulviu ir morku ir sublenderiuoju su sviestuku ir daug krapu.
Atsakyti
Vija, pyragas labai skaniai atrodo 4u.gif
Aš šiandien kepiau viščiuką su bulvėmis pagal Oliverį, o garnyrui troškinau morkas iš antros knygos. Labai skanios morkytės, visiems patiko, net MB, kuris šiaip nemėgsta morkų smile.gif
Neseniai baigiau konstruoti tiramisu pagal Beatą, skonis bus aiškus ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 27, 17:55)

O kokios spalvos vyna naudojai? Nes as naudojau raudona,tai man vaizdas nelabai koks buvo g.gif Gal balta reikia naudoti? bigsmile.gif
Atsakyti