Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 24, 11:56)
O as vis Panetone (duonos ) pudinga kepu biggrin.gif  Dar patobulinau recepta, tarp batono riekiu barstau razinu, cinamono ir riebios varskes, nu man tai thumbup.gif  essen.gif

vakar ir as kepiau, vyras ziurejo i ji skeptiskai,
ai galvojau su vaiku valgysim, o kai paragavo tai atsitraukt negalejo,klause kada vel kepsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai patiko mums thumbup.gif
Atsakyti
reikes ir man isbandyt. kad jau tiek pagyru 4u.gif
o as vakar kepiau sonkauliukus(ne pagal; beata) ir padariau bulviu- armonikeliu-kaip graziai isejo, ir iskepe greiciau nei nepjaustytos bulves thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau vaflius iš antros knygos. Šįkart kaip bebūtų keista man buvo mažai cukraus, dar cukraus pudra barsčiau biggrin.gif Vaflių man išėjo ne 12 kaip recepte, o tik 8 (matyt mano vaflinė kokio tai maxi dydžio biggrin.gif ). Vafliai skanūs (nors man tie plonieji trapūs šimtą kartų skanesni blush2.gif ). Jaučiu būtų skaniau su kokiu padažiuku aplieti, kitą kartą darysiu kokį, gal šokoladinį ar tą Beatos siūlomą bananinį.
Atsakyti
O mes šiandien kepėm rugsėjo mėnesio keksiukus su obuoliais. Skanumėlis!... Aišku, nelabai sezoninis kepinys, bet jei turit nekondicinių obuolių, kepkit ir mėgaukitės: minkštučiai, sultingi...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 24 vasario 2011 - 21:30
QUOTE(vija @ 2011 02 24, 23:26)
O mes šiandien kepėm rugsėjo mėnesio keksiukus su obuoliais. Skanumėlis!... Aišku, nelabai sezoninis kepinys, bet jei turit nekondicinių obuolių, kepkit ir mėgaukitės: minkštučiai, sultingi...

gal galima recepta? ax.gif
Atsakyti
Naudojau paprastą cukrų, obuolius tarkavau.
TIkrai kepsiu dar ne kartą, kad tik obuolių būtų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 23, 18:42)
man tai kai kepiau viskas ciki susigere, bet padaziukas man nelabai patiko, jis toks rugstokas gavosi, na valgomas aisku, bet...

Man susigere taip, kad kremo baltu juosteliu neliko unsure.gif I grietine idejus cukraus ir citrinos sulciu, ji isvis skysta pasidare. Skanumo tai skanus, seimynai ir draugams labai patiko thumbup.gif MB kazko jame truko, o ko, ne pats nezino biggrin.gif

Vija, aciu uz keksiuku recepteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 02 24, 14:33)
Kepiau vaflius iš antros knygos. Šįkart kaip bebūtų keista man buvo mažai cukraus, dar cukraus pudra barsčiau  biggrin.gif Vaflių man išėjo ne 12 kaip recepte, o tik 8 (matyt mano vaflinė kokio tai maxi dydžio  biggrin.gif ). Vafliai skanūs (nors man tie plonieji trapūs šimtą kartų skanesni  blush2.gif ). Jaučiu būtų skaniau su kokiu padažiuku aplieti, kitą kartą darysiu kokį, gal šokoladinį ar tą Beatos siūlomą bananinį.

Man lygiai tas pats biggrin.gif Vafliu tikrai mažiau nei 12 (nepamenu 7 ar 8), saldumo trūko ir žinoma ploni, traškūs man skanesni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 02 24, 13:02)
vakar ir as kepiau, vyras ziurejo i ji skeptiskai,
ai galvojau su vaiku valgysim, o kai paragavo tai atsitraukt negalejo,klause kada vel kepsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
labai patiko mums  thumbup.gif

gundot gundot jus mane su situo duonos pudingu biggrin.gif

QUOTE(Tanika @ 2011 02 24, 15:33)
Kepiau vaflius iš antros knygos. Vafliai skanūs (nors man tie plonieji trapūs šimtą kartų skanesni  blush2.gif ).

o man kaip tik sitie skanesni nei trapus ax.gif o kur tokias vaflines pirkot, turiu omeny su tokiu rastu? rolleyes.gif

QUOTE(vija @ 2011 02 24, 22:26)
O mes šiandien kepėm rugsėjo mėnesio keksiukus su obuoliais. Skanumėlis!...

vija, keksiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaryta: 25 vasario 2011 - 09:01
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 24, 12:56)
O as vis Panetone (duonos ) pudinga kepu biggrin.gif  Dar patobulinau recepta, tarp batono riekiu barstau razinu, cinamono ir riebios varskes, nu man tai thumbup.gif  essen.gif

reikes ir man ta panetone bandyti, o tai maniskis vis zyzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 02 25, 10:01)
o man kaip tik sitie skanesni nei trapus ax.gif  o kur tokias vaflines pirkot, turiu omeny su tokiu rastu? rolleyes.gif

Užsakiau iš topshop smile.gif

Ruošiuosi duonos pudingo kepimui - nupirkau padžiuvusio prancūziško batono (visus du tik už 99 ct, vat kaip gerai prasisukau lotuliukas.gif )

vija ačiū, kad įdedi keksiukų receptus, kalendoriaus neturiu, bet visus tavo įdėtus receptų paveiksliukus "copy-paste" darau thumbup.gif Bandysiu šiuos su obuoliukais būtinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanika: 25 vasario 2011 - 16:06
Dariau tiramisu, pasaka thumbup.gif . Tiksliau dukra darė aš tik trynius nuo baltymų atskyriau ir kavą padariau. Šiek tiek per daug sausainiai permikę, bet skonis pasakiškas. Vis galvojau kad sudėtingas reikalas, o čia pasirodo viskas laabai paprasta thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti