Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 19, 22:21)
Keksiukus su melynem reikes ir man pabandyt, o su bananais nepatiko.

drinks_cheers.gif Ir man nepatiko schmoll.gif

Labai patiko picos padas iš antros knygos ir skrebučiai su nutella iš pirmosios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisla @ 2011 02 20, 16:56)
Labai patiko picos padas iš antros knygos ir skrebučiai su nutella iš pirmosios thumbup.gif

Kepei tiksliai pagal receptą? Man nesigavo...
Atsakyti
o as dar karta kepiau paprasta obuoliu pyraga, nu nzn nu kazkas ne taip, ka as ne taip darau nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 20, 18:42)
o as dar karta kepiau paprasta obuoliu pyraga, nu nzn nu kazkas ne taip, ka as ne taip darau nzn  g.gif

Pas mus šis pyragas labai mėgiamas. Nespėju kepti. Kad jis labai paprastai gaminasi, kas jums galėtų nesigauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 20, 15:38)
Aiskiai paklauset, nes man toks klausimas irgi buvo kiles smile.gif  As butent dejau taip kaip paraset, tiesiog gaunasi kaip keli suvoztiniai, kuo arciau vienas kito sudesit, tuo labiau jis bus vientisas. Nors velgi, jokio skirtumo, nes tas plakinys apjungia viska i visuma, be to kai kabinsit saukstu iskepusi tai tas vientisumas ne taip svarbu 4u.gif

Labai labai ačiū už patarimus 4u.gif šiandien nusipirkau batoną, dabar sendinsiu jį ir artimiausiomis dienomis jau kepsiu šitą gėrį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 02 20, 19:50)
Pas mus šis pyragas labai mėgiamas. Nespėju kepti. Kad jis labai paprastai gaminasi, kas jums galėtų nesigauti? g.gif

tai vat man ir idomu ar musu skoniai tiesiog skiriasi ar as kazka ne taip darau, tik irgi nesuprantu ka, nes man atrodo irgi paprastutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 20, 22:22)
tai vat man ir idomu ar musu skoniai tiesiog skiriasi ar as kazka ne taip darau, tik irgi nesuprantu ka, nes man atrodo irgi paprastutis g.gif

o man sis pyragas ypatingai skanus wub.gif ir tikrai neatrodo paprasto skonio , bet jau kaip ir minejau as dejau labai daug obuoliu ir kriausiu , plius daug daug cinamono.
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2011 02 20, 17:53)
Kepei tiksliai pagal receptą? Man nesigavo...

Iš pusės normos dariau ir viskas pavyko. O kas konkrečiau tau nepasisekė? Gal galėsime padėti, nes mačiau kelios jau išbandė tą receptą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 19, 21:09)
Ka tik iskepiau Panetone (duonos) pudinga (2 knyga) thumbup.gif  10 balu. Valgem su jogurtu, nes su grietinele truputi per riebu. Dejau nedaug cinamono ir razinu, kita kart desiu dar daugiau razinu. Nu labai puikus,paprastas receptas, ypac kai reikia sunaudoti dziuti pradejusia balta duona, tiksliau batona thumbup.gif
Anksciau apvoliodavau kiausinio plakiny ir kepdavau keptuvej, bet panetone nepalyginamai skaniau ir greiciau. Tikrai nuosirdi padeka Beatai 4u.gif

O gal galėtumėte įdėti receptą tos Panetone? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 02 20, 17:22)
Šiandien gaminome iš 2 knygos kugelio pusbrolį, bet man šis patiekalas pasirodė visiškas nesusipratimas. Valgyti galima, bet kad būtų skanu nepasakyčiau verysad.gif Visgi kugelis lieka kugeliu ir jokie pakaitalai jam neprilygs biggrin.gif

Aš irgi dariau, man skanu ir namiškiams patiko smile.gif Ne kažkas tokio super duper ypatingo, paprasta kaimiškai lietuviška biggrin.gif

Žiūriu daug kas išbando mano nužiūrėtus receptus, šaunu kad yra atsiliepimų thumbup.gif Mano planuose irgi ir duonos pudingas, ir vafliai, ir pica pagal Beatą (bent jau padas, ant viršaus gal pati pagal savo skonį ką nors užmesiu blush2.gif ) Vaflius bučiau jau savaitgalį bandžius, bet nesulaukiau savo užsakytos vaflinės doh.gif
Atsakyti
paskaicius tema, persasi isvada, kad visi skoniai skiriais, kas vienam skanu, kitam neypatingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 20, 23:54)
paskaicius tema, persasi isvada, kad visi skoniai skiriais, kas vienam skanu, kitam neypatingai smile.gif

zinoma drinks_cheers.gif
kaip sakomas skonis- draugu neturi bigsmile.gif
Atsakyti