Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As irgi sokoladani ni noeciau padaryt, ziuresim kaip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 19, 20:09)
Ka tik iskepiau Panetone (duonos) pudinga (2 knyga) thumbup.gif  10 balu. Valgem su jogurtu, nes su grietinele truputi per riebu. Dejau nedaug cinamono ir razinu, kita kart desiu dar daugiau razinu. Nu labai puikus,paprastas receptas, ypac kai reikia sunaudoti dziuti pradejusia balta duona, tiksliau batona thumbup.gif
Anksciau apvoliodavau kiausinio plakiny ir kepdavau keptuvej, bet panetone nepalyginamai skaniau ir greiciau. Tikrai nuosirdi padeka Beatai 4u.gif

Aš irgi vis noriu išbandyti šį receptą ax.gif Tik vis nesugalvoju, kokį batoną naudoti... doh.gif Kokį Jūs naudojot?
Atsakyti
Idekit, merginos, melyniu keksiuku receptuka.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 02 20, 14:26)
Aš irgi vis noriu išbandyti šį receptą  ax.gif Tik vis nesugalvoju, kokį batoną naudoti...  doh.gif  Kokį Jūs naudojot?

Tinka manau bet koks batonas, pyragas. G.b. senstelejes , sudziuves batonas arba nepavykes naminis pyragas/ batonas ir pan. As naudojau namie, duonkepej kepta pieniska batona. Riekes pjausciau stambiai, kaip ir rekomenduoja, bet jas dar pjoviau per puse, nes kirtaip netilpo i mano turima stiklini inda. Tikriausiai visai skanu butu ir is parduotuvinio bet kokio supjaustyto batono, gal labiau sutiztu uzpylus plakiniu, bet kazin ar skonis labai skirtusi g.gif
Beje ir saltas jis labai skanus, sustinges pjaustosi kaip pyragas thumbup.gif

O siandien pusryciams kepiau varskinius vaflius (receptas is 2 knygos). Neturejau kefyro, tad pyliau namini jogurta be priedu. Seimyna irgi gerai ivertino ax.gif . Kepiau paprastoj sirdeliu keptuvej ant dujines. Varskes nesijaucia, bet tokie isejo saldziarugsciai. Man asmeniskai tai nelabai patiko. Gal elektrinej vaflinej ir skanesni iseitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 20, 13:10)
Tinka manau bet koks batonas, pyragas. G.b. senstelejes , sudziuves batonas arba nepavykes naminis pyragas/ batonas ir pan. As naudojau namie, duonkepej kepta pieniska batona. Riekes pjausciau stambiai, kaip ir rekomenduoja, bet jas dar pjoviau per puse, nes kirtaip netilpo i mano turima stiklini inda. Tikriausiai visai skanu butu ir is parduotuvinio bet kokio supjaustyto batono, gal labiau sutiztu uzpylus plakiniu, bet kazin ar skonis labai skirtusi g.gif
Beje ir saltas jis labai skanus, sustinges pjaustosi kaip pyragas  thumbup.gif

Reiks pabandyti iš parduotuvinio batono, tikiuosi, kad skonis labai nenukentės blush2.gif Nes labai jau gundo mane šis receptas wub.gif
Aš šią savaitę kepiau bananų duoną, tai gavosi visai gardi, tik man gal truputį saldoka.. ax.gif Kitą kartą dėsiu mažiau cukraus, nes bananai patys nemažai saldumo duoda.
Taip pat dariau marinuotą silkę su svogūnais ir morkomis iš antrosios knygos, gavosi super thumbup.gif Tiek man, tiek maniškiams labai patiko. Žinau, kad dabar ši silkė bus dažna viešnia ant mano stalo smile.gif
Šiandien manau, kad atėjo eilė šokoladainiui.. Esu jau kepusį jį, bet manau, kad perkepiau, todėl gavosi sausokas ir man nelabai patiko. Šį kartą bandysiu receptą iš knygos su Rududu (anąsyk kepiau iš blogo su pienišku šokoladu).
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 02 20, 15:23)
Reiks pabandyti iš parduotuvinio batono, tikiuosi, kad skonis labai nenukentės  blush2.gif Nes labai jau gundo mane šis receptas  wub.gif
Aš šią savaitę kepiau bananų duoną, tai gavosi visai gardi, tik man gal truputį saldoka.. ax.gif Kitą kartą dėsiu mažiau cukraus, nes bananai patys nemažai saldumo duoda.
Taip pat dariau marinuotą silkę su svogūnais ir morkomis iš antrosios knygos, gavosi super  thumbup.gif Tiek man, tiek maniškiams labai patiko. Žinau, kad dabar ši silkė bus dažna viešnia ant mano stalo smile.gif
Šiandien manau, kad atėjo eilė šokoladainiui.. Esu jau kepusį jį, bet manau, kad perkepiau, todėl gavosi sausokas ir man nelabai patiko. Šį kartą bandysiu receptą iš knygos su Rududu (anąsyk kepiau iš blogo su pienišku šokoladu).

As tai pirkciau pati paprasciausia nepjaustyta batona, nes ir pigesnis ir susipjaustyt galima kaip rekomenduoja Beata. O skonis tai tikrai nenukentes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 20, 13:50)
As tai pirkciau pati paprasciausia nepjaustyta batona, nes ir pigesnis ir susipjaustyt galima kaip rekomenduoja Beata. O skonis tai tikrai nenukentes 4u.gif

Dar vienas klausimukas ax.gif Kaip suprantu riekeles reikia sluoksniuoti, t.y. dėti viena ant kitos. Kiek matau pagal savo kepimo indą, man tilptų kokios 3 riekelės viena ant kitos sudėtos. Tai kaip suprantu, šalia vieno bokštuko, dedu kitą ir taip kiek telpa inde. Ar ne? Irs ar tuomet nesigauna kaip atskiri suvožtiniai? Ta prasme ar sulimpa viskas į vieną pudingą? Nežinau, ar aiškiai čia paklausiu... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų, jei priimsit 4u.gif
Noriu paklausti, gal kuri kepėte picą iš antros knygos? Vakar bandžiau, bet nelabai gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 02 20, 17:01)
Dar vienas klausimukas  ax.gif Kaip suprantu riekeles reikia sluoksniuoti, t.y. dėti viena ant kitos. Kiek matau pagal savo kepimo indą, man tilptų kokios 3 riekelės viena ant kitos sudėtos. Tai kaip suprantu, šalia vieno bokštuko, dedu kitą ir taip kiek telpa inde. Ar ne? Irs ar tuomet nesigauna kaip atskiri suvožtiniai? Ta prasme ar sulimpa viskas į vieną pudingą? Nežinau, ar aiškiai čia paklausiu...  blush2.gif

Aiskiai paklauset, nes man toks klausimas irgi buvo kiles smile.gif As butent dejau taip kaip paraset, tiesiog gaunasi kaip keli suvoztiniai, kuo arciau vienas kito sudesit, tuo labiau jis bus vientisas. Nors velgi, jokio skirtumo, nes tas plakinys apjungia viska i visuma, be to kai kabinsit saukstu iskepusi tai tas vientisumas ne taip svarbu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gaminome iš 2 knygos kugelio pusbrolį, bet man šis patiekalas pasirodė visiškas nesusipratimas. Valgyti galima, bet kad būtų skanu nepasakyčiau verysad.gif Visgi kugelis lieka kugeliu ir jokie pakaitalai jam neprilygs biggrin.gif
Atsakyti
O aš gaminau visų išgirtą šventinį kepenėlių paštetą. Na, mano skonio receptoriams nelabai. ax.gif Gal ir būtų nieko, bet tas rūkytos šoninės skonis man labai jaučiasi. Jei kada dar ir darysiu, tai tik su šviežia šonine.
Atsakyti