Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rutulux @ 2011 02 18, 06:48)
Oho, merginos, kad priplepėjot. Nieko negaminau, nes šian turim galingą renginį, tai nėr kada. Duona geriausiai man iškepa duonkepėj. Sakot mieliniai nesveika, bet sveikiau už parduotuvinius kepinius. Esu kepus ir orkaitėj. Normaliai gavosi jaučiu tik porą kartų. Nežinau kas atsitinka, tai tešla neiškyla, tai dar kas nors. Gal labai pikta esu  g.gif

aš irgi vieną kartą bandžiau kepti duoną. recepte nebuvo jokių mielių nurodyta, tik raugas ir niekas man neiškilo, tai liūdnai teko viską išmesti.. gal žinot, kodėl taip nutinka?
Atsakyti
QUOTE(Inga__ @ 2011 02 19, 19:07)
aš irgi vieną kartą bandžiau kepti duoną. recepte nebuvo jokių mielių nurodyta, tik raugas ir niekas man neiškilo, tai liūdnai teko viską išmesti.. gal žinot, kodėl taip nutinka?

tai gal mazai laiket, pagal mano recepta uzmaisau tesla, idedu rauga ir tada dar 6 valandas turi pastoveti ta tesla. O gal raugas ne visai "prinokes" buvo?
Atsakyti
na gal ir tame bėda, gal nepakankamai rauginau, nes pas mane kambary tikrai mažiau nei 25 laipsniai, bet laikiau tris dienas, o po to dar dvylika valandų. O kai Jūs mielių nededate, Jums vistiek iškyla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga__ @ 2011 02 19, 19:54)
na gal ir tame bėda, gal nepakankamai rauginau, nes pas mane kambary tikrai mažiau nei 25 laipsniai, bet laikiau tris dienas, o po to dar dvylika valandų. O kai Jūs mielių nededate, Jums vistiek iškyla?  g.gif

as pirma rauga gavau, bet dabar padarau tesla ir atidedu kiekviena karta, i tesla mieliu nededu
Atsakyti
O šiaip dar pamiršau irgi prisijungti prie šokoladainio pagyrimų, labai skanus gavosi, tik aš nieko į vidų nedėjau, bet ir be to puiku. O šiaip tai kadangi turiu tik pirmą knygą, tai iš jos pagrinde gaminu arba ką jos bloge užmatau. Va, praeitą dieną dariausi Sangriją, nu kaip skanu ir gaivu! Niam! smile.gif ir skumbrės užtepėlė labai skani thumbup.gif
Atsakyti
Gaminau granola (puse normos), labai visiems patiko. smile.gif Taip pat sokoladaini (tik pasiskaiciusi, jog dauguma perkepa, turbut kepiau siek tiek per trumpai. biggrin.gif Bet sokolado maniakams tiko ir toks. thumbup.gif ).
Atsakyti
Ka tik iskepiau Panetone (duonos) pudinga (2 knyga) thumbup.gif 10 balu. Valgem su jogurtu, nes su grietinele truputi per riebu. Dejau nedaug cinamono ir razinu, kita kart desiu dar daugiau razinu. Nu labai puikus,paprastas receptas, ypac kai reikia sunaudoti dziuti pradejusia balta duona, tiksliau batona thumbup.gif
Anksciau apvoliodavau kiausinio plakiny ir kepdavau keptuvej, bet panetone nepalyginamai skaniau ir greiciau. Tikrai nuosirdi padeka Beatai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 19, 20:09)
Ka tik iskepiau Panetone (duonos) pudinga (2 knyga) thumbup.gif  10 balu.

Vis ruošiuosi išbandyti šį receptą. Liuks, kad kažkam pavyko ir patiko.

Mes eilinį kartą kepam keksiukus su mėlynėm, nes šaldiklis prigrūstas šaldytų mėlynių. Myliu šį receptą, nes tešla sumaišoma per 5min.

Šiandien knygų mugėj mano vaikai susirinko Beatos autografus ant abiejų knygų - teko tįsti knygas į mugę...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 19, 21:17)
Šiandien knygų mugėj mano vaikai susirinko Beatos autografus ant abiejų knygų - teko tįsti knygas į mugę...

thumbup.gif mazieji gerbejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 19, 22:17)
Vis ruošiuosi išbandyti šį receptą. Liuks, kad kažkam pavyko ir patiko.

Mes eilinį kartą kepam keksiukus su mėlynėm, nes šaldiklis prigrūstas šaldytų mėlynių. Myliu šį receptą, nes tešla sumaišoma per 5min.

Keksiukus su melynem reikes ir man pabandyt, o su bananais nepatiko.
thumbup.gif kai knygos pazymetos autoriaus parasu, dabar tai dar didesne verte igavo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 19, 22:21)
Keksiukus su melynem reikes ir man pabandyt, o su bananais nepatiko.
thumbup.gif kai knygos pazymetos autoriaus parasu, dabar tai dar didesne verte igavo thumbup.gif  4u.gif

Va pirmą žmogų sutikau čia, kuriam keksai su bananais nepatiko. Man irgi jie visai neskanūs.

Šiaip antrą knygą ruošiausi parduoti, bet galų gale nutariau pasilikti. Vis atrandu ten receptų, kuriuos galvoju išbandyti. O mano dukros jau Beatą iš nuotraukų atpažįsta ir kai ką naujo pagaminu, vis klausia, ar iš Beatos knygų ir kuris receptas smile.gif Lyg girdėjau, kažkas klausė, kada III knyga bus, tai ji atsakė "po metų pusantrų" .

Beje, Gustavas irgi autografus dalino, tai ohoho kokia eilė buvo gerbėjų (nors man jo recepai visai nepatiko, tik pati knyga smagi).

O "didžiosios virėjos" Jagelavičiūtės kažkodėl nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 19 vasario 2011 - 22:35
QUOTE(vija @ 2011 02 20, 00:32)
Va pirmą žmogų sutikau čia, kuriam keksai su bananais nepatiko. Man irgi jie visai neskanūs.

Šiaip antrą knygą ruošiausi parduoti, bet galų gale nutariau pasilikti. Vis atrandu ten receptų, kuriuos galvoju išbandyti. O mano dukros jau Beatą iš nuotraukų atpažįsta ir kai ką naujo pagaminu, vis klausia, ar iš Beatos knygų ir kuris receptas smile.gif Lyg girdėjau, kažkas klausė, kada III knyga bus, tai ji atsakė "po metų pusantrų" .

Kepiau ir bananu duona, tie keksai kazkiek panasus, bet man bananu duona skaniau ax.gif
Man antra knyga labiau patiko, gal kad i sventes orientuota. Pirmaja padovanojau ax.gif
Lauksim trecios knygos smile.gif jauciu bus ir labai imantriu receptu, nes vis tik studijuoja „Leiths“ kulinarijos mokykloje. http://www.alfa.lt/s...011-02-19_12-14
Atsakyti