Aš kepu duonkepėje ir su raugu
Aš duoną su raugu kepu orkaitėj, labai skani gaunasi,darbo nedaug, visada gaunasi gerai. Negalim atsidžiaugti visa šeima paprastu, greitu, sveiku ir skaniu produktu.
QUOTE(vija @ 2011 02 17, 11:52)
Aš šiandien dariau ir be padažo, ir be šoninės Kažko labai užsimaniau pabandyt išvirt kiaušinius be lukšto, pavyko iš pirmo karto Uždėjau tuos kiaušinius ant sviestu išteptų skrebučių su sūriu
Labai daug pažįstamų kepa duoną su raugu, visi giria, o manęs ko tai netraukia kol kas Nors faina, aišku, naminė duonytė.
QUOTE(Tanika @ 2011 02 17, 15:45)
Aš šiandien dariau ir be padažo, ir be šoninės Kažko labai užsimaniau pabandyt išvirt kiaušinius be lukšto, pavyko iš pirmo karto Uždėjau tuos kiaušinius ant sviestu išteptų skrebučių su sūriu
Аš irgi dažnai taip darau - be padažo ir be šoninės (šiaip Beata labai myli tą šoninę - vos ne kas antram recepte Nors tas padažas nėr sudėtingas, sunkiausia būna viską susiorganizuoti: ir kad kiaušiniai išvirtų laiku, ir kad duona paskrustų, ir padažas tą pačią minutę būtų gatavas. O dar jei keliems žmonėms ruoši...
QUOTE(laurindre @ 2011 02 17, 14:44)
siaip kiek skaiciau ir instrukcijoj raso,kad galima kepti ir su raugu,
na bet tiek to,ne ta tema cia
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2011 02 17, 15:54)
(šiaip Beata labai myli tą šoninę - vos ne kas antram recepte
ir taip gan riebokai ji megsta gamint
QUOTE(Tanika @ 2011 02 17, 14:45)
Aš šiandien dariau ir be padažo, ir be šoninės Kažko labai užsimaniau pabandyt išvirt kiaušinius be lukšto, pavyko iš pirmo karto Uždėjau tuos kiaušinius ant sviestu išteptų skrebučių su sūriu
Kaip uzsimaniau dabar tu benedikto kiausiniu bet tusini jautienos darau, taip kad neapsikrausiu maistu, paskui dar siuksline pamaitint per daug teks
Oho, merginos, kad priplepėjot. Nieko negaminau, nes šian turim galingą renginį, tai nėr kada. Duona geriausiai man iškepa duonkepėj. Sakot mieliniai nesveika, bet sveikiau už parduotuvinius kepinius. Esu kepus ir orkaitėj. Normaliai gavosi jaučiu tik porą kartų. Nežinau kas atsitinka, tai tešla neiškyla, tai dar kas nors. Gal labai pikta esu
Kazkada kepiau pica pagal Beatos recepta, tai padas nuostabus gavosi bet pameciau ta receptuka sivakara labai jo reikia.
Gal galite kas imesti PICOS PADO RECEPTA
Buciau labai dekinga
Gal galite kas imesti PICOS PADO RECEPTA
Buciau labai dekinga
Aš atsiimu visus blogus žodžius Beatos šokoladiniam pyragui iš knygos, pasilieku tik pagyras Kepiau antrą kartą ir viskas puikiai išėjo. Nežinau, ką dariau ne taip pirmą kartą, bet tešla buvo nė kiek nepanaši į praeito karto ir pyragas šlapias ir skanus Turbūt meilės anakąrt neįdėjau, nes visą kepimo procesą praplepėjau telefonu
QUOTE(Baltapūkė @ 2011 02 18, 14:00)
Kazkada kepiau pica pagal Beatos recepta, tai padas nuostabus gavosi bet pameciau ta receptuka sivakara labai jo reikia.
Gal galite kas imesti PICOS PADO RECEPTA
Buciau labai dekinga
Gal galite kas imesti PICOS PADO RECEPTA
Buciau labai dekinga
4 vidutinio dydžio picų papločių tešlai:
500g miltų
7 g sausų mielių
2 šaukštai cukraus
1,5 šaukštelio druskos
350 ml vandens
4šaukštai alyvuogių aliejaus
1. Miltus išmaišome su sausomis mielėmis, įberiame cukraus ir druskos.
2. Vandenį sumaišome su alyvuogių aliejumi ir užpilame ant miltų. Viską maišome, kol susidaro vientisas tešlos gumulas. Paliekame jį ramybėje - arba per naktį šaldytuve, arba bent kelioms valandoms nuošaliame, bet ne šaltame virtuvės kamputyje uždengtą drobiniu rankšluosčiu. Kai tešla pakyla,sujudiname, kad nusileistų, ir leidžiame dar truputį pakilti, tuo tarpu paruošiame reikalingus ingredientus. Iš dar sykį pakilusios tešlos formuojame picos blynus.
QUOTE(Gijūnė @ 2011 02 19, 11:47)
Aš atsiimu visus blogus žodžius Beatos šokoladiniam pyragui iš knygos, pasilieku tik pagyras Kepiau antrą kartą ir viskas puikiai išėjo. Nežinau, ką dariau ne taip pirmą kartą, bet tešla buvo nė kiek nepanaši į praeito karto ir pyragas šlapias ir skanus Turbūt meilės anakąrt neįdėjau, nes visą kepimo procesą praplepėjau telefonu
Šaunu, kad dabar viskas pavyko Reikės ir man kada pabandyt antrą kartą šokoladainį kept, nes pirmas kartas buvo nevykęs.
vat ir man pirmą kartą šokoladainis nepavyko, greičiausiai aš jį perkepiau, būtinai bandysiu dar ir antrą kartą. Šiandien pusryčiams vėl kepiau skrebučius su nutella, nu laaabai skanu
as kepu su raugu orkaiteje ir mmm kaip skanu