Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš kepu duonkepėje ir su raugu unsure.gif
Atsakyti
Aš duoną su raugu kepu orkaitėj, labai skani gaunasi,darbo nedaug, visada gaunasi gerai. Negalim atsidžiaugti visa šeima paprastu, greitu, sveiku ir skaniu produktu.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 17, 11:52)
Benedikto kiaušiniai.
Skanu ir be padažo, jei tingėsis daryt.


Aš šiandien dariau ir be padažo, ir be šoninės biggrin.gif Kažko labai užsimaniau pabandyt išvirt kiaušinius be lukšto, pavyko iš pirmo karto thumbup.gif Uždėjau tuos kiaušinius ant sviestu išteptų skrebučių su sūriu rolleyes.gif

Labai daug pažįstamų kepa duoną su raugu, visi giria, o manęs ko tai netraukia kol kas blush2.gif Nors faina, aišku, naminė duonytė.
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 02 17, 15:45)
Aš šiandien dariau ir be padažo, ir be šoninės  biggrin.gif Kažko labai užsimaniau pabandyt išvirt kiaušinius be lukšto, pavyko iš pirmo karto  thumbup.gif Uždėjau tuos kiaušinius ant sviestu išteptų skrebučių su sūriu  rolleyes.gif

Аš irgi dažnai taip darau - be padažo ir be šoninės (šiaip Beata labai myli tą šoninę - vos ne kas antram recepte smile.gif Nors tas padažas nėr sudėtingas, sunkiausia būna viską susiorganizuoti: ir kad kiaušiniai išvirtų laiku, ir kad duona paskrustų, ir padažas tą pačią minutę būtų gatavas. O dar jei keliems žmonėms ruoši...
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 17, 14:44)

Na ir gerai, vienu rakandu maziau lotuliukas.gif

siaip kiek skaiciau ir instrukcijoj raso,kad galima kepti ir su raugu,
na bet tiek to,ne ta tema cia
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2011 02 17, 15:54)
(šiaip Beata labai myli tą šoninę - vos ne kas antram recepte smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir taip gan riebokai ji megsta gamint
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 02 17, 14:45)
Aš šiandien dariau ir be padažo, ir be šoninės  biggrin.gif Kažko labai užsimaniau pabandyt išvirt kiaušinius be lukšto, pavyko iš pirmo karto  thumbup.gif Uždėjau tuos kiaušinius ant sviestu išteptų skrebučių su sūriu  rolleyes.gif

Kaip uzsimaniau dabar tu benedikto kiausiniu cool.gif bet tusini jautienos darau, taip kad neapsikrausiu maistu, paskui dar siuksline pamaitint per daug teks lotuliukas.gif
Atsakyti

Oho, merginos, kad priplepėjot. Nieko negaminau, nes šian turim galingą renginį, tai nėr kada. Duona geriausiai man iškepa duonkepėj. Sakot mieliniai nesveika, bet sveikiau už parduotuvinius kepinius. Esu kepus ir orkaitėj. Normaliai gavosi jaučiu tik porą kartų. Nežinau kas atsitinka, tai tešla neiškyla, tai dar kas nors. Gal labai pikta esu g.gif
Atsakyti
Kazkada kepiau pica pagal Beatos recepta, tai padas nuostabus gavosi thumbup.gif bet pameciau ta receptuka doh.gif sivakara labai jo reikia.
Gal galite kas imesti PICOS PADO RECEPTA ax.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti

Aš atsiimu visus blogus žodžius Beatos šokoladiniam pyragui iš knygos, pasilieku tik pagyras blush2.gif Kepiau antrą kartą ir viskas puikiai išėjo. Nežinau, ką dariau ne taip pirmą kartą, bet tešla buvo nė kiek nepanaši į praeito karto ir pyragas šlapias ir skanus biggrin.gif Turbūt meilės anakąrt neįdėjau, nes visą kepimo procesą praplepėjau telefonu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2011 02 18, 14:00)
Kazkada kepiau pica pagal Beatos recepta, tai padas nuostabus gavosi thumbup.gif  bet pameciau ta receptuka doh.gif  sivakara labai jo reikia.
Gal galite kas imesti PICOS PADO RECEPTA ax.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif


4 vidutinio dydžio picų papločių tešlai:
500g miltų
7 g sausų mielių
2 šaukštai cukraus
1,5 šaukštelio druskos
350 ml vandens
4šaukštai alyvuogių aliejaus

1. Miltus išmaišome su sausomis mielėmis, įberiame cukraus ir druskos.
2. Vandenį sumaišome su alyvuogių aliejumi ir užpilame ant miltų. Viską maišome, kol susidaro vientisas tešlos gumulas. Paliekame jį ramybėje - arba per naktį šaldytuve, arba bent kelioms valandoms nuošaliame, bet ne šaltame virtuvės kamputyje uždengtą drobiniu rankšluosčiu. Kai tešla pakyla,sujudiname, kad nusileistų, ir leidžiame dar truputį pakilti, tuo tarpu paruošiame reikalingus ingredientus. Iš dar sykį pakilusios tešlos formuojame picos blynus.

QUOTE(Gijūnė @ 2011 02 19, 11:47)
Aš atsiimu visus blogus žodžius Beatos šokoladiniam pyragui iš knygos, pasilieku tik pagyras  blush2.gif Kepiau antrą kartą ir viskas puikiai išėjo. Nežinau, ką dariau ne taip pirmą kartą, bet tešla buvo nė kiek nepanaši į praeito karto ir pyragas šlapias ir skanus  biggrin.gif Turbūt meilės anakąrt neįdėjau, nes visą kepimo procesą praplepėjau telefonu  blush2.gif


Šaunu, kad dabar viskas pavyko thumbup.gif Reikės ir man kada pabandyt antrą kartą šokoladainį kept, nes pirmas kartas buvo nevykęs.
Atsakyti
vat ir man pirmą kartą šokoladainis nepavyko, greičiausiai aš jį perkepiau, būtinai bandysiu dar ir antrą kartą. Šiandien pusryčiams vėl kepiau skrebučius su nutella, nu laaabai skanu smile.gif
Atsakyti
as kepu su raugu orkaiteje ir mmm kaip skanu 4u.gif
Atsakyti