Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mikaela @ 2011 02 01, 10:48)
Pas mus seimoje is pirmos knygos prigyjo "Paprastas obuoliu pyragas" thumbup.gif


drinks_cheers.gif Šitas ir pas mus labai prigijo.

Šeštadienį pagaliau dariau šokoladainį bigsmile.gif Niekaip nesuprantu, kur anksčiau aš buvo, jog jo nekepiau. Jau tooooooooko skanumyno seniai nebuvau valgiusi. Tikrai netgi aguonų tortas prieš jį nublanko bigsmile.gif Super ir dar kartą super, pavyko tiesiog tobulai.

Varškės blynus kepiau jau nekartą, tai man jie tikrai skanūs be galo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 01, 12:16)
medaus tortas labai skaniai atrodo, bet aš vis dar nesiryžtu jį gaminti, man atrodo labai sudėtinga

as kaip tik vkar lakstus issikepiau medaus tortui, penktadieni tepsiu;) papasakosiu kaip gavosi, nes visada pagal SM nares Cipciuko recepta kepdavau, si karta pirmas bandymas pagal Beata bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisla @ 2011 02 01, 13:40)
Šeštadienį pagaliau dariau šokoladainį bigsmile.gif

o pagal knygini recepta kepei? g.gif

ryt kepsiu orkaiteje sonkauliukus tik ne kiaulienos,o serninius, ziuresim kas gausis ax.gif
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti kas darėt "Medaus" tortą ax.gif . Aš kai plakiau grietinę kremui, supyliau citrinų sultis, ji man visai skysta gavosi, todėl pabijojusi, kad gausis š... įdėjau želatinos. Rezultate gavosi- skonis geras, bet blynai nelabai išbrinko (jie pas mane iškepti gavosi ploni ir kietoki), o kremukas kietokas.
Pasidalinkit patirtim, kaip turi būti iš tikrųjų??? Skonis tai labai geras buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzanėlė: 01 vasario 2011 - 14:56
Sveiki.
Prisiduodu naujoj temutej kuri be galo grazi.Aciu kurejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2011 02 01, 14:55)
Merginos, noriu paklausti kas darėt "Medaus" tortą ax.gif . Aš kai plakiau grietinę kremui, supyliau citrinų sultis, ji man visai skysta gavosi, todėl pabijojusi, kad gausis š... įdėjau želatinos. Rezultate gavosi- skonis geras, bet blynai nelabai išbrinko (jie pas mane iškepti gavosi ploni ir kietoki), o kremukas kietokas.
Pasidalinkit patirtim, kaip turi būti iš tikrųjų??? Skonis tai labai geras buvo smile.gif

susigere i blynus butu grietine ir viskas liuks butu buve thumbup.gif galima dar per puse su grietinele daryti, tada irgi standziau buna thumbup.gif
Atsakyti


Nu aš kažkaip nesiryžtu Medaus torto prasukt. Net nežinau kodėl unsure.gif

Vakar dariau burokėlių ir tuno salotas. Burokėliai, nors ir orkaitėj kepti pusantros vaalndos buvo kietoki, tai pabaigiau virt puode. Šiaip nebūčiau pagalvojus, kad alyvuoges galima derint su burokėliais ir tunu. Buvo skanu.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 02 01, 20:34)
Nu aš kažkaip nesiryžtu Medaus torto prasukt. Net nežinau kodėl  unsure.gif

Vakar dariau burokėlių ir tuno salotas. Burokėliai, nors ir orkaitėj kepti pusantros vaalndos buvo kietoki, tai pabaigiau virt puode. Šiaip nebūčiau pagalvojus, kad alyvuoges galima derint su burokėliais ir tunu. Buvo skanu.

tai, kad man tas medaus tortas vienas paprasciausiu gaminiu jos knygoje...
Atsakyti


Mane jaučiu atbaido papločių kepimas smile.gif
Atsakyti
Šiandien vėl kepiau vištą iš pirmos knygos, šįkart pridėjau ir kartu iškepiau bulvyčių "armonikėlių", tikras gėris thumbup.gif Labai skanu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanika: 01 vasario 2011 - 21:18
Kaip smagu, kad būrys didėja, gamintojų daugėja thumbup.gif

QUOTE(carnitaster @ 2011 02 01, 06:36)
Dabar turiu klausimėli, visos tik verdat sriubytę su baravykais, o kur gi jų šviežių gauti? g.gif


Miške lotuliukas.gif

QUOTE(Krisla @ 2011 02 01, 13:40)
Šeštadienį pagaliau dariau šokoladainį bigsmile.gif Niekaip nesuprantu, kur anksčiau aš buvo, jog jo nekepiau. Jau tooooooooko skanumyno seniai nebuvau valgiusi. Tikrai netgi aguonų tortas prieš jį nublanko bigsmile.gif Super ir dar kartą super, pavyko tiesiog tobulai.


Įkalbėjot, savaitgalį bandysiu kepti šokoladainį biggrin.gif

QUOTE(dagli @ 2011 02 01, 14:17)
o pagal knygini recepta kepei? g.gif


O pagal kurį geriau? g.gif

QUOTE(rutulux @ 2011 02 01, 20:34)
Vakar dariau burokėlių ir tuno salotas. Burokėliai, nors ir orkaitėj kepti pusantros vaalndos buvo kietoki, tai pabaigiau virt puode. Šiaip nebūčiau pagalvojus, kad alyvuoges galima derint su burokėliais ir tunu. Buvo skanu.


Labai mėgstam šitas salotas ir pakankamai dažnai gaminam smile.gif Burokėlius perku jau virtus, tik supjaustyt belieka, nors gal su keptais dar skaniau būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 01 vasario 2011 - 21:54
QUOTE(mikaela @ 2011 02 01, 10:48)

Pas mus seimoje is pirmos knygos prigyjo "Paprastas obuoliu pyragas" thumbup.gif
taip pat jau 2 kartus tiramisu darem ir kepem vistienabei sokoladaini  irgi is pirmos knygos, zodziu ka gaminau is pirmos knygos viskas thumbup.gif is antros medus tortas patiko, bananu duona, tik majonezas nepavyko ax.gif



gal galetumet recepta parasyti
aciu 4u.gif
Atsakyti