mmm Vijos pyragas atrodo labai skaniai O as siandien gavau dovanu nuo brangiausiojo antra Beatos knyga , tai labai dziaugiuosi !! Nors dabar kai sulyginau abi, tai antroj knygoj man patiekalai jau atrodo siek tiek sudetingesni, na bet ka gi tobulejam tobulejam
Vija, labai pyragas
Gundausi ir as ji iskepti.
Gundausi ir as ji iskepti.
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 16, 22:43)
mmm Vijos pyragas atrodo labai skaniai
QUOTE(laurindre @ 2011 02 17, 09:05)
Ačiū už pagyras
Šiaip paplotis šiek tiek kietokas, reikia jėgos norint jo atsignybt šaukšteliu, nors skanus, toks meduolinis. Bet galėtų būti minkštesnis, galbūt jį kepant pagal knyginę tešlą geresnis gautųsi.
O jei pagal blog'ą, tai tešla tokia lipnoka, sunkiai minkosi, net šiek tiek byra, bet pastovėjus šaldytuve susitvarko, gerai minkosi, tad paplanuokit ilgiau ją palaikyt šaltai. Šiaip susumavus visą ruošybos laiką visa diena gaunasi, o dar ir valgyt iškart negalima, tad pyragas imlus laikui.
Jei gerai pamenu, ten imbierine tesla
Siandienos pusryciai buvo Beatos sumustiniai su Nutella, nepamenu tikslaus pavadinimo, cia is pirmosios knygos pusryciu skyriaus. Man labai patiko - saldus pusryciai, silti ir ganetinai sotus
ka patarsite rytojaus pusryciams?
off topic pavarysiu, labai jau noriu pasigirti kepu siandien duonele su raugu, pirma karta gyvenime, palinkekit sekmes
off topic pavarysiu, labai jau noriu pasigirti kepu siandien duonele su raugu, pirma karta gyvenime, palinkekit sekmes
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 02 17, 10:18)
Siandienos pusryciai buvo Beatos sumustiniai su Nutella, nepamenu tikslaus pavadinimo, cia is pirmosios knygos pusryciu skyriaus. Man labai patiko - saldus pusryciai, silti ir ganetinai sotus
O rauga pati gaminai? Svarbiausia neskubek kepti. Lai parugsta ilgiau. Kuo ilgiau kildinsi, tuo puresne ir skanesne bus duona. Palinkesiu kantrybes
Benedikto kiaušiniai.
Skanu ir be padažo, jei tingėsis daryt.
kepu siandien duonele su raugu, pirma karta gyvenime, palinkekit sekmes
laikom kumscius,kad pavyktu kuo puikiausiai
orkaiteje kepi?
ar duonkepeje kepate kuri nors duonele?
Gal kuri daret klasikini majoneza (2 knyga)? Kuo pakesti Dizono garstycias, ir kur perkat kukuruzu alieju?
Kepiau lietinius blynus pagal Beatos 2 knyga, patiko ,tikrai skanus, nors ir vanduo pilasi i tesla . Tik aliejum uzteko viena karta patepti keptuve, ir blynus visus iskepiau daugiau netepdama jokio aliejaus. Mano keptuve spizine.
Kepiau lietinius blynus pagal Beatos 2 knyga, patiko ,tikrai skanus, nors ir vanduo pilasi i tesla . Tik aliejum uzteko viena karta patepti keptuve, ir blynus visus iskepiau daugiau netepdama jokio aliejaus. Mano keptuve spizine.
QUOTE(dagli @ 2011 02 17, 11:22)
Aš kepu duonkepėje
QUOTE(laurindre @ 2011 02 17, 09:34)
O rauga pati gaminai? Svarbiausia neskubek kepti. Lai parugsta ilgiau. Kuo ilgiau kildinsi, tuo puresne ir skanesne bus duona. Palinkesiu kantrybes
Mano teta kepa pati duonele, tai pas ja ir pasiprasiau. Rauginau 12 valandu, nes tiek recepte buvo parasyta, bijojau ilgiau laikyt, nes megstu nuo recepto "neatsilikt", buciau zinojusi kad galima ilgiau laikyt tai bent iki vakarines buciau palaikiusi Bet gavosi gan neblogai, ypac kaip pirma karta, labai didziuojuosi savimi
QUOTE(vija @ 2011 02 17, 09:52)
Aha, as vakar vakare i juos ziurejau, bet del padazo ir nedariau, nes neuztekciau laiko, ir siaip rytais letais apsukimais darbuojuos
QUOTE(dagli @ 2011 02 17, 10:22)
laikom kumscius,kad pavyktu kuo puikiausiai
orkaiteje kepi?
orkaiteje kepi?
Kepiau orkaitej, bet labai noriu duonkepe isigyt, bet dabar girdejau kad mielinius gaminius nesveika valgyt
Zinok duonai su raugu duonkepe netinka. As irgi svajojau, bet dabar persigalvojau.
Mielinius retai valgome. O su raugu nera prasmes pirkti, nes neismaiso
Na ir gerai, vienu rakandu maziau
Mielinius retai valgome. O su raugu nera prasmes pirkti, nes neismaiso
Na ir gerai, vienu rakandu maziau