QUOTE(laurindre @ 2011 02 17, 09:34)
O rauga pati gaminai? Svarbiausia neskubek kepti. Lai parugsta ilgiau. Kuo ilgiau kildinsi, tuo puresne ir skanesne bus duona. Palinkesiu kantrybes
Mano teta kepa pati duonele, tai pas ja ir pasiprasiau. Rauginau 12 valandu, nes tiek recepte buvo parasyta, bijojau ilgiau laikyt, nes megstu nuo recepto "neatsilikt", buciau zinojusi kad galima ilgiau laikyt tai bent iki vakarines buciau palaikiusi

Bet gavosi gan neblogai, ypac kaip pirma karta, labai didziuojuosi savimi
QUOTE(vija @ 2011 02 17, 09:52)
Benedikto kiaušiniai.
Skanu ir be padažo, jei tingėsis daryt.
Aha, as vakar vakare i juos ziurejau, bet del padazo ir nedariau, nes neuztekciau laiko, ir siaip rytais letais apsukimais darbuojuos
QUOTE(dagli @ 2011 02 17, 10:22)
laikom kumscius,kad pavyktu kuo puikiausiai
orkaiteje kepi?
ar duonkepeje kepate kuri nors duonele?
Kepiau orkaitej, bet labai noriu duonkepe isigyt, bet dabar girdejau kad mielinius gaminius nesveika valgyt