Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mmm Vijos pyragas atrodo labai skaniai wub.gif O as siandien gavau dovanu nuo brangiausiojo antra Beatos knyga , tai labai dziaugiuosi !! Nors dabar kai sulyginau abi, tai antroj knygoj man patiekalai jau atrodo siek tiek sudetingesni, na bet ka gi tobulejam tobulejam biggrin.gif
Atsakyti
Vija, labai pyragas wub.gif
Gundausi ir as ji iskepti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 16, 22:43)
mmm Vijos pyragas atrodo labai skaniai  wub.gif 

QUOTE(laurindre @ 2011 02 17, 09:05)
Vija, labai pyragas wub.gif
Gundausi ir as ji iskepti. g.gif

Ačiū už pagyras smile.gif

Šiaip paplotis šiek tiek kietokas, reikia jėgos norint jo atsignybt šaukšteliu, nors skanus, toks meduolinis. Bet galėtų būti minkštesnis, galbūt jį kepant pagal knyginę tešlą geresnis gautųsi.

O jei pagal blog'ą, tai tešla tokia lipnoka, sunkiai minkosi, net šiek tiek byra, bet pastovėjus šaldytuve susitvarko, gerai minkosi, tad paplanuokit ilgiau ją palaikyt šaltai. Šiaip susumavus visą ruošybos laiką visa diena gaunasi, o dar ir valgyt iškart negalima, tad pyragas imlus laikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 17 vasario 2011 - 09:31
Jei gerai pamenu, ten imbierine tesla g.gif
Atsakyti
Siandienos pusryciai buvo Beatos sumustiniai su Nutella, nepamenu tikslaus pavadinimo, cia is pirmosios knygos pusryciu skyriaus. Man labai patiko - saldus pusryciai, silti ir ganetinai sotus thumbup.gif
ka patarsite rytojaus pusryciams?

poster_offtopic.gif off topic pavarysiu, labai jau noriu pasigirti blush2.gif kepu siandien duonele su raugu, pirma karta gyvenime, palinkekit sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 02 17, 10:18)
Siandienos pusryciai buvo Beatos sumustiniai su Nutella, nepamenu tikslaus pavadinimo, cia is pirmosios knygos pusryciu skyriaus. Man labai patiko - saldus pusryciai, silti ir ganetinai sotus  thumbup.gif

poster_offtopic.gif off topic pavarysiu, labai jau noriu pasigirti  blush2.gif  kepu siandien duonele su raugu, pirma karta gyvenime, palinkekit sekmes  bigsmile.gif

O rauga pati gaminai? Svarbiausia neskubek kepti. Lai parugsta ilgiau. Kuo ilgiau kildinsi, tuo puresne ir skanesne bus duona. Palinkesiu kantrybes 4u.gif
Atsakyti

Benedikto kiaušiniai.
Skanu ir be padažo, jei tingėsis daryt.
Atsakyti
  kepu siandien duonele su raugu, pirma karta gyvenime, palinkekit sekmes  bigsmile.gif

laikom kumscius,kad pavyktu kuo puikiausiai mirksiukas.gif
orkaiteje kepi?
ar duonkepeje kepate kuri nors duonele?
Atsakyti
Gal kuri daret klasikini majoneza (2 knyga)? Kuo pakesti Dizono garstycias, ir kur perkat kukuruzu alieju? g.gif

Kepiau lietinius blynus pagal Beatos 2 knyga, patiko thumbup.gif ,tikrai skanus, nors ir vanduo pilasi i tesla . Tik aliejum uzteko viena karta patepti keptuve, ir blynus visus iskepiau daugiau netepdama jokio aliejaus. Mano keptuve spizine.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 02 17, 11:22)

Aš kepu duonkepėje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 17, 09:34)
O rauga pati gaminai? Svarbiausia neskubek kepti. Lai parugsta ilgiau. Kuo ilgiau kildinsi, tuo puresne ir skanesne bus duona. Palinkesiu kantrybes 4u.gif

Mano teta kepa pati duonele, tai pas ja ir pasiprasiau. Rauginau 12 valandu, nes tiek recepte buvo parasyta, bijojau ilgiau laikyt, nes megstu nuo recepto "neatsilikt", buciau zinojusi kad galima ilgiau laikyt tai bent iki vakarines buciau palaikiusi unsure.gif Bet gavosi gan neblogai, ypac kaip pirma karta, labai didziuojuosi savimi bis.gif

QUOTE(vija @ 2011 02 17, 09:52)
Benedikto kiaušiniai.
Skanu ir be padažo, jei tingėsis daryt.

Aha, as vakar vakare i juos ziurejau, bet del padazo ir nedariau, nes neuztekciau laiko, ir siaip rytais letais apsukimais darbuojuos ax.gif

QUOTE(dagli @ 2011 02 17, 10:22)
laikom kumscius,kad pavyktu kuo puikiausiai  mirksiukas.gif
orkaiteje kepi?

Kepiau orkaitej, bet labai noriu duonkepe isigyt, bet dabar girdejau kad mielinius gaminius nesveika valgyt doh.gif
Atsakyti
Zinok duonai su raugu duonkepe netinka. As irgi svajojau, bet dabar persigalvojau.
Mielinius retai valgome. O su raugu nera prasmes pirkti, nes neismaiso schmoll.gif
Na ir gerai, vienu rakandu maziau lotuliukas.gif
Atsakyti