Na atsinešu
Varškės pyragą su spanguolėm iš II knygos (yra ir blog'e). Šaldytuve ilgai voliojosi dėžutė spanguolių. Produktus susipirkau pagal receptą blog'e (nes darbe knygos neturiu). Šiandien susiruošus kepti išsitraukiu knygą ir žiūriu, kad tešla visai kitaip gaminasi

Na varškės kremas ir spanguolės kaip ir atitinka, pyragas lyg ir tas pats, tik kiekiai mažesni... Tai ilgai svarsčius visgi nutariau paplotį kepti pagal blogą, bet smalsu, kaip ten gautųsi ir pagal knygą.
Pyragas labai skanus. Man spanguolių pritrūko (nes blog'e kiekiai tikrai nemaži, man gavosi du pyragai, nes nė į vieną skardą viskas nebūtų tilpę), tai spanguoles sumaišiau su mėlynėm. Puikiai susigrojo. Varškė iškilo stipriai, jau maniau nebebus kur tų uogų dėt, bet paskui sukrito, kaip ir turėjo būt. Valgyti reikia visiškai atšalusį, tai gerai kad žiema ir balkonas, nes šiltu oru reiktų kepti prieš dieną.
Tikrai puikus, toks lietuviškas
čyzkeikas, nors laiko susigaišta nemažai. Manau, skanu būtų ir su kitokiom uogom