Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 02 15, 18:05)
o musu seimai sitie blynai labai patinka thumbup.gif  tik jie skanus kol karsti ir vienos porcijos mums buna per daug, o po kurio laiko niekas jau nenori valgyti, net kietoki buna ir labai sausi g.gif  ax.gif



QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 15, 18:33)
Aš kepu šituos iš pusės normos, nes labai sotūs ir tikrai pilnos porcijos per daug ax.gif


As kepiau is puses recepte surasytu produktu, nes mb yra is nesociuju valgytoju rytais biggrin.gif Ir tai dar ir man liko... Valgem ne katik is keptuves, na bet pakankamai karsti dar buvo... O mb dar ir vakare juos "damuse" labai daug sirupo uzsipyles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 16, 01:42)
As esu kepusi si pyraga, na man buvo labai labai skanus , toks slapias slapias, bet as dejau labai daug kriausiu ir obuoliu, daugiau negu teslos buvo gal dvigubai ir cinamono labai daug . kepiau kaip ir parasyta 45 min. O del iskepimo, tai manau su pagaliuku geriausiai paziureti, nors manau per 45 min jau tikrai turejo buti pilnai iskepes, jeigu tiek laiko kepet smile.gif



reikes pabandyt kita karta daugiau obuoliu det, o sakykit jei kept su kriausem, tai ir citrinos zieveles dejot ir sulciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketvirtadiene: 16 vasario 2011 - 12:44
Ką tik iškepiau šokoladinių sausinių iš pirmosio knygos. Gavosi dvigubai daugiau nei nurodyta knygoj-matyt mažesnius dariau. Dėjau žemės riešutų-tai man jie "ne očen" . Lauksiu kol visai atauš-gal skaniau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 16, 13:43)
reikes pabandyt kita karta daugiau obuoliu det, o sakykit jei kept su kriausem, tai ir citrinos zieveles dejot ir sulciu?

ne ne nedejau citrinos zieveliu ir sulciu nepyliau. As kalbu apie Beatos paprasta obuoliu pyraga.
Atsakyti
Pas mus šiandien jau ne pirmą kartą porų sriuba ir šventinis paštetas. Paštetas ant trapios Fazer duonelės su abrikosų džemu... wub.gif Man prie paštetų labai tinka kažkas salstelėjusio, geriausiai aišku būtų karamelizuotų svogūnų džemas, bet neišsiviriau... Ir vynuogės dar skanu. Žodžiu, aš, kepenėlių nemėgėja, jau kelintą kartą gaminu šį paštetą ir mėgaujuosi smile.gif

O šaldytuve laukia tešla spanguolių ir varškės pyragui. Vakare ateisiu pasidalinti įspūdžiais. Va tokios vaišės pas mus šią šventinę, bet kartu ir liūdną dieną...
Atsakyti
Aš šiandien prikepiau vaflių iš antrosios knygos - labai skanu, išgaravo akimirksniu thumbup.gif Reikės ir tuos varškinius pamėgint.

vija, kas nutiko?

Kaip tuos karamelizuotus svogūnus daryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 16, 16:04)
ne ne nedejau citrinos zieveliu ir sulciu nepyliau. As kalbu apie Beatos paprasta obuoliu pyraga.


tai is pirmos, bet jei det kriausiu, tai parasyta ir citrinos deti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 16, 17:11)
vija, kas nutiko?

Nieko asmeniško, Just. Marcinkevičiaus gedžiu verysad.gif

QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 16, 17:11)
Kaip tuos karamelizuotus svogūnus daryt? ax.gif

Kad ir šis receptas:
http://www.zaidimuai...kvepiantis.html
Skanu jis ne tik prie kepenėlių, ir šiaip prie mėsos. Galima ir iš geltonųjų svogūnų daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 16 vasario 2011 - 17:31
QUOTE(vija @ 2011 02 16, 17:31)

Kad ir šis receptas:
http://www.zaidimuai...kvepiantis.html
Skanu jis ne tik prie kepenėlių, ir šiaip prie mėsos. Galima ir iš geltonųjų svogūnų daryt.

tikrai kad super daiktas yra šitie svogūnai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš šiandien turėjau svečių, tai kepiau pyragą, su varškės sūriu ir lašiša. Aš padariau truputį savaip, iš dviejų pyragų vieną, bet gavosi labai labai skanu. Dar dariau užtepėlę su avokadu ir lašiša, irgi visiems labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
siandienos desertas avizu ir medaus batoneliai
http://www.beatosvir...elis-flap-jack/
dribsnius dejau kurie buvo su razinom ir riesutais, tai man labai patiko, kita karta desiu daugiau dziovintu vaisiu thumbup.gif
Atsakyti
Na atsinešu Varškės pyragą su spanguolėm iš II knygos (yra ir blog'e). Šaldytuve ilgai voliojosi dėžutė spanguolių. Produktus susipirkau pagal receptą blog'e (nes darbe knygos neturiu). Šiandien susiruošus kepti išsitraukiu knygą ir žiūriu, kad tešla visai kitaip gaminasi blink.gif Na varškės kremas ir spanguolės kaip ir atitinka, pyragas lyg ir tas pats, tik kiekiai mažesni... Tai ilgai svarsčius visgi nutariau paplotį kepti pagal blog‘ą, bet smalsu, kaip ten gautųsi ir pagal knygą.

Pyragas labai skanus. Man spanguolių pritrūko (nes blog'e kiekiai tikrai nemaži, man gavosi du pyragai, nes nė į vieną skardą viskas nebūtų tilpę), tai spanguoles sumaišiau su mėlynėm. Puikiai susigrojo. Varškė iškilo stipriai, jau maniau nebebus kur tų uogų dėt, bet paskui sukrito, kaip ir turėjo būt. Valgyti reikia visiškai atšalusį, tai gerai kad žiema ir balkonas, nes šiltu oru reiktų kepti prieš dieną.

Tikrai puikus, toks lietuviškas čyzkeikas, nors laiko susigaišta nemažai. Manau, skanu būtų ir su kitokiom uogom

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 16 vasario 2011 - 21:39