Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rutulux @ 2011 02 13, 06:43)
Radau aš tą apelsinų-datulių pyragą. Skanus, bus kepamas dar ne kartą.

Aš irgi jį vakar kepiau smile.gif Skanus tikrai, tik cukraus kitą kartą tikrai reikia mažint, man buvo per saldus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vija @ 2011 02 13, 17:51)
Taip, lygiai tokie pat (na gal plius minus keli mg daugiau ar mažiau)
Papildyta:

Aha, vištienos juostelės atšalusios beveik nevalgomos ir pašildyt jų niekaip neina (mikrobangė dar labiau pagadina skonį).

Tas vištienos juosteles turbūt kepiau daugiausiai kartų.. nes radom puikų būdą joms panaudoti, net ir šaltas. Darom skaniausius sumuštinius smile.gif Forminė grūdėta ruginė duona, salotos lapai, pomidoro griežinėliai, mėlynojo svogūno ploni griežinėliai, vištienos juostelės, tada nepagailim ssweet chilly padažo (jis tinka beveik visur - pats skaniausias!), druskytė, pipiuriukas ir užvožiam kita duonos riekele. Na tikrai labai skanūs sumuštiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2011 02 13, 17:55)
Dėl riešutų sviesto kalbėjot, tai aš kaip suprantu jų visokių būna. Aš jau apsižioplinau ir nupirkau sūrų  doh.gif Nežiauriai jis sūrus, atseit "švelniai sūrus" parašyta, bet tą pamačiau jau nusipirkusi ir užtepusi ant sausainių  biggrin.gif Tai vat nežinau ką dabar su juo daryt, stovi jis šaldytuve ir tiek.

Gali panaudoti cia
http://www_neringa-b...tu-sviestu.html
Ir dar kepiau sausainius.
http://forellesrecep...esto-sausainiai
Mano vaikai paragave riesutu sviesto pasake feee, as viena tiek negaliu suvalgyti, kaloringas zaltys. Tai teko receptu ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 13 vasario 2011 - 18:29
QUOTE(laurindre @ 2011 02 13, 19:29)
Gali panaudoti cia
http://www_neringa-b...tu-sviestu.html
Ir dar kepiau sausainius.
http://forellesrecep...esto-sausainiai
Mano vaikai paragave riesutu sviesto pasake feee, as viena tiek negaliu suvalgyti, kaloringas zaltys. Tai teko receptu ieskoti biggrin.gif

O, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2011 02 12, 23:03)
ar ragavot morkas su medumi ir kmynais, super garnyriukas!

Nerealus tikrai drinks_cheers.gif

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 02 12, 23:16)
Jau kuris laikas geru atsiliepimu deka noriu pasigaminti pasteto. Kepeneles jau laukia rytojaus, tai puoliau ieskot recepto. Pasirodo, kad jis yra ir pirmoj, ir antroj knygoj (sventinis su spanguolem). O abu receptai (is pirmos knygos kiek kitoks, bet labai panasus) yra ir bloge: pirmas ir antros knygos sventinis. Tik kaip dabar issirinkt, kuris skanesnis. doh.gif  biggrin.gif

Antrojo nesu dariusi, tai nežinau, ar jis toks pat skanus kaip ir pirmasis. Bet pirmasis tikrai vertas grieko thumbup.gif

Dėl riešutų sviesto, tai aš jį labai mėgstu dar nuo studentiškų laikų. Išmokė kambariokė amerikietė jį valgyti - batonas, riešutų sviestas ir aviečių uogienė thumbup.gif Ir dar vienas variantas, kurį pati dažnai darau ir be galo mėgsta visa šeima - Chocolate Peanut Butter Bars Aišku, kaloringas labai tas sviestas, bet kartais juk nieko tokio pasmaguriauti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, ka gi, gryzau is Lietuvos i Airija, i savo (nuomojamos bet vistiek savus) namus, i savo virtuve, ir emiausi darbo 4u.gif Siandien sausio men bananiniu keksiuku diena, viena partija jau iskepta, kita dar kepa, is viso gavosi 19 keksiuku, matyt popieriukai mazesni nei pas Beata. Visai neblogi sakyciau!! biggrin.gif Tik aguonu nedejau nes labai as ju nemegstu ax.gif Prie popieriuko minimaliai prilipo, bet valgiau katik isimta is orkaites, neatvesusi, tai gal del to rolleyes.gif
Na dar galiu pasidalinti komentarais is gimtadienio... aptareme su sveciais mano pagamintus - jusu isgirtus sparnelius is pirmosios Beatos knygos. Visiems labai patiko!!! na man jautesi tas prieskonis kuminas, nes malto neradau pirkt, tai teko su kavamale susimalt, tai prisikvepavau tu kumino dulkiu, tai visa vakara nosyje jis man ten ir knibejo, bet va dabar turiu malto tai sekanti karta turetu ir paciai labiau patikt thumbup.gif Bet is sveciu tai tikrai geri atsiliepimai apie sparnelius drinks_cheers.gif Dejau ir cili pipiriuko, kad butu saldziai astru, irgi skanu rolleyes.gif
Atsakyti
vakar dariau guliašą , tik aš vietoj kalakutienos, dėjau vištienos šlaunelių mėsą, ir nedėjau obuoliuko, nes vaikai nemėgsta, bet vistiek gavosi labai skanu. O vakarienei kepiau Prancūzišką skrebutį su Nutella, o čia tai aplamai nerealu, nes aš pati labai mėgstu saldumynus, tai man labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Siandien ryte kepiau Savaitgalio Blynus is pirmosios knygos.. Man tai jie nelabai unsure.gif kazkokie sausoki, labai jau "angliski" tokie, man tai netiko, o mb sake kad visai nieko, bet ka jis galejo kita pasakyt kai blynai su arbata buvo patiekti i lova lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 02 15, 15:16)
Siandien ryte kepiau Savaitgalio Blynus is pirmosios knygos.. Man tai jie nelabai  unsure.gif  kazkokie sausoki, labai jau "angliski" tokie, man tai netiko, o mb sake kad visai nieko, bet ka jis galejo kita pasakyt kai blynai su arbata buvo patiekti i lova  lotuliukas.gif

o musu seimai sitie blynai labai patinka thumbup.gif tik jie skanus kol karsti ir vienos porcijos mums buna per daug, o po kurio laiko niekas jau nenori valgyti, net kietoki buna ir labai sausi g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2011 02 15, 19:05)
o musu seimai sitie blynai labai patinka thumbup.gif  tik jie skanus kol karsti ir vienos porcijos mums buna per daug, o po kurio laiko niekas jau nenori valgyti, net kietoki buna ir labai sausi g.gif  ax.gif

Aš kepu šituos iš pusės normos, nes labai sotūs ir tikrai pilnos porcijos per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2011 02 15, 14:16)
Siandien ryte kepiau Savaitgalio Blynus is pirmosios knygos.. Man tai jie nelabai  unsure.gif  kazkokie sausoki, labai jau "angliski" tokie, man tai netiko, o mb sake kad visai nieko, bet ka jis galejo kita pasakyt kai blynai su arbata buvo patiekti i lova  lotuliukas.gif

Man asmeniškai jie irgi ne patys mėgiamiausi, bet vat mano šeimynai ir dar kitiems, kuriuos esu vaišinusi, tai nerealiai patinka mirksiukas.gif Skonio reikalas kaip sakant.
Atsakyti
siandien gaminau paprasta obuoliu pyraga is pirmosios knygos, visai skaniai gavosi, tik nesu tikra ar nereikejo ilgiau pakepti. Is ko spresti ar gerai iskepe, ikisti pagaliuka ir jei tesla neaplimpa, tai iskepes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 16, 00:52)
siandien gaminau paprasta obuoliu pyraga is pirmosios knygos, visai skaniai gavosi, tik nesu tikra ar nereikejo ilgiau pakepti. Is ko spresti ar gerai iskepe, ikisti pagaliuka ir jei tesla neaplimpa, tai iskepes? g.gif

As esu kepusi si pyraga, na man buvo labai labai skanus , toks slapias slapias, bet as dejau labai daug kriausiu ir obuoliu, daugiau negu teslos buvo gal dvigubai ir cinamono labai daug . kepiau kaip ir parasyta 45 min. O del iskepimo, tai manau su pagaliuku geriausiai paziureti, nors manau per 45 min jau tikrai turejo buti pilnai iskepes, jeigu tiek laiko kepet smile.gif
Atsakyti