Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sumakalavau paštetą pagal pirmą knyga, tik nedėjau grybų (nes ir mažoji valgys) ir neturėjau rūkytos šoninės. Man labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
o as ir vel katik istraukiau is orkaites kepeneliu vyniotini is antros knygos.
sikart kepiau is kalakuto kepeneliu, tik neturejau rukytu lasinuku, tad supjausciau paprastus sudytus lasinius, apkepinau. kvepia skaniai, darbo nedaug.
tiesa, tik siandien uzbaigiau valgyt praeitos savaites kepenine thumbup.gif vyras tokiu dalyku nemegsta, tad darau tik sveciams ir sau smile.gif
Atsakyti
Ateinu su kovo keksiukais - su sėklomis ir abrikosais.
Kadangi viską buvau susipirkusi (o produktų išties jiems daug reikia blink.gif ), tai šįvakar išbandėm. Jau maišant tešlą, pastebėjau, kad labai daug sausų dalių, o skystų - tik kiaušiniai, grietinė ir keli šaukštai aliejaus. Tešla gavosi kietoka, tad šliūkstelėjau obuolių sulčių. Kadangi dedasi visko daug, pamiršau įdėt cinamono ir druskos ax.gif
Iškepė labai greit. Šiek tiek sausoki.Šiaip tokie pusrytiniai a la sveikuoliški. Nepasakyčiau, kad ypatingi. Na gal ryte išalkus prie kavos skanesni bus biggrin.gif
Kol kas nė vienas iš keturių išbandytų receptų nebuvo kad ohoho kaip skanu.
user posted image
Ir receptas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 10, 22:09)
Ateinu su kovo keksiukais - su sėklomis ir abrikosais.

atrodo, tai labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas nors gamino iš antros knygos datulių ir apelsinų pyragą? Planuoju kepti, galvoju, gal turit kokių nors atsiliepimų smile.gif
Bet kokiu atveju pranešiu, kaip man seksis smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien vakarienei gaminau žuvų kąsnelius (I knyga), net mėsėdis vyras įvertino teigiamai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 10, 21:09)
Ateinu su kovo keksiukais - su sėklomis ir abrikosais.


Aš kai kepiau su ruginiais miltais ir sėklom (bloge receptas), tai irgi tą patį pastebėjau. Jau maišant tešla buvo kietoka, galvojau net neiškils. Gavosi sausoki. Gal paprasčiausiai miltų mažiau reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2011 02 11, 05:50)
Aš kai kepiau su ruginiais miltais ir sėklom (bloge receptas), tai irgi tą patį pastebėjau. Jau maišant tešla buvo kietoka, galvojau net neiškils. Gavosi sausoki. Gal paprasčiausiai miltų mažiau reik  g.gif

Nieko gero iš jų. Juolab kad produktų reikia daug ir įvairių.
Kol kas nė vienų iš 4 išbandytų receptų nekepčiau antrąkart. Na nebent tuos su rikota ir su daaaug persikų, jei koks indelis rikotos šaldytuve kada užsiliktų.
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 10, 15:19)
sveikos, norejau paklausti del avizirniu, ju marokietiskai vistiena reikia. Kurios gyvena ne LT gal zinot kur ju gauti, nes issiverciau pavadinima ir didziuosiuose prekybcentriuose neradau doh.gif

Norėjau pasirodyt labai protinga ir tik tada įsiskaičiau į klausimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 11 vasario 2011 - 09:51
QUOTE(vija @ 2011 02 10, 22:09)
Ateinu su kovo keksiukais - su sėklomis ir abrikosais.

greitos jus mergaites, net nesulaukiat kito menesio biggrin.gif
man pasibaige popieriukai keksiukams, tai stabdau dabar su kepimu, o nupirkti vis neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
na ka keliauju tas ale svediskas bandeles minkyti, palinkekit sekmes doh.gif nes mieles man ne draugas
Atsakyti
iskepiau, labai skanu, bet kardamono daugiau nedesiu, perdaug man jis jauciasi, bet siaip pasaka doh.gif
Atsakyti