Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Siandien isviriau trinta pakepitnu poru ir bulviu sriuba is pirmos knygos. Paprastute greitai paruosiama sriubyte. Valgem su namine kepta duona essen.gif
taip pat iskepiau is pirmos knygos sokoladinius sausainius, kepiau jau nebe pirma karta, labai skanus, trapus, o tie sokolado gabaliukai wub.gif tik svarbiausia neperkepti, nes pirma karta kepdama per ilgai palaikiau orkaiteje, vis atrode, kad neiskepe ax.gif
Atsakyti
O as siandien kepiau vistienos sparnelius (is pirmos knygos). Super. wub.gif
Atsakyti
Ką tik išsikepiau šokoladinius sausainius, visi namai taip kvepia, o ir skonis nenusileidžia. thumbup.gif
Atsakyti
vakarienei virsiu bulvienę ax.gif
Atsakyti
Ka tik baigiau virti zirniu ir morku sriuba , vietoj sonines dejau vistienos blauzdeliu mesyte smulkiai supjaustyta ir pakepta kartu su svogunais ir poru. Skani sriuba , manau bus verdama dar ne karta 4u.gif
Atsakyti
Aš šįryt apsimiegojusi ėjau savaitgalio blynų kepti ir suplakiau kiaušus su cukrum neatskyrus baltymų doh.gif blynai gavosi tokie pat skanūs thumbup.gif taip kad daugiau juos kepant ir neatskyrinėsiu, vienu bliūdu mažiau plaut laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 09, 20:08)
Aš šįryt apsimiegojusi ėjau savaitgalio blynų kepti ir suplakiau kiaušus su cukrum neatskyrus baltymų doh.gif blynai gavosi tokie pat skanūs thumbup.gif taip kad daugiau juos kepant ir neatskyrinėsiu, vienu bliūdu mažiau plaut laugh.gif

As kazkada varskes apkepa kepant irgi pamirsau trynius nuo baltymu atskirti, bet iskepus gavosi lygiai toks pat skanus biggrin.gif
Atsakyti
Kepėm balandžio mėn. keksiukus su Nutella. Iš pradžių planavau imtis kovo mėn. keksiukų su sėklomis (net produktus susipirkau), bet vaikai perkalbėjo smile.gif

Nežinau kodėl, bet jie man neiškilo g.gif (o gal ir neturėjo...). Nedėjau riešutų (nes tingėjau juo kepint, lupti ir malt), ir vietoj natūralaus dėjau jogurtą su vyšniomis. Na keksiukai tokie... nuteliški, jaučiasi kremo skonis. Manau su maltais riešutais būtų dar skaniau. Visgi iš trijų bandytų, sakyčiau, kad su rikota buvo skaniausi.
user posted image

O čia receptas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 09 vasario 2011 - 22:29
Vija,keksiukai atrodo nuostabiai thumbup.gif Ir aciukas uz receptuka 4u.gif Ryt bandysiu kept juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 09, 22:40)
Vija,keksiukai atrodo nuostabiai thumbup.gif Ir aciukas uz receptuka 4u.gif Ryt bandysiu kept juos ax.gif

Parašyk, kaip sekėsi, ar iškilo. Nes keista, kad man neiškilo, nors nuotraukoj atrodo išsipūtę...
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti del avizirniu, ju marokietiskai vistiena reikia. Kurios gyvena ne LT gal zinot kur ju gauti, nes issiverciau pavadinima ir didziuosiuose prekybcentriuose neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 10, 15:19)
sveikos, norejau paklausti del avizirniu, ju marokietiskai vistiena reikia. Kurios gyvena ne LT gal zinot kur ju gauti, nes issiverciau pavadinima ir didziuosiuose prekybcentriuose neradau doh.gif

O prie pupeliu nera g.gif
Atsakyti