Siandien isviriau trinta pakepitnu poru ir bulviu sriuba is pirmos knygos. Paprastute greitai paruosiama sriubyte. Valgem su namine kepta duona
taip pat iskepiau is pirmos knygos sokoladinius sausainius, kepiau jau nebe pirma karta, labai skanus, trapus, o tie sokolado gabaliukai tik svarbiausia neperkepti, nes pirma karta kepdama per ilgai palaikiau orkaiteje, vis atrode, kad neiskepe
O as siandien kepiau vistienos sparnelius (is pirmos knygos). Super.
Ką tik išsikepiau šokoladinius sausainius, visi namai taip kvepia, o ir skonis nenusileidžia.
vakarienei virsiu bulvienę
Ka tik baigiau virti zirniu ir morku sriuba , vietoj sonines dejau vistienos blauzdeliu mesyte smulkiai supjaustyta ir pakepta kartu su svogunais ir poru. Skani sriuba , manau bus verdama dar ne karta
Aš šįryt apsimiegojusi ėjau savaitgalio blynų kepti ir suplakiau kiaušus su cukrum neatskyrus baltymų blynai gavosi tokie pat skanūs taip kad daugiau juos kepant ir neatskyrinėsiu, vienu bliūdu mažiau plaut
QUOTE(Sinuhas @ 2011 02 09, 20:08)
Aš šįryt apsimiegojusi ėjau savaitgalio blynų kepti ir suplakiau kiaušus su cukrum neatskyrus baltymų blynai gavosi tokie pat skanūs taip kad daugiau juos kepant ir neatskyrinėsiu, vienu bliūdu mažiau plaut
As kazkada varskes apkepa kepant irgi pamirsau trynius nuo baltymu atskirti, bet iskepus gavosi lygiai toks pat skanus
Kepėm balandžio mėn. keksiukus su Nutella. Iš pradžių planavau imtis kovo mėn. keksiukų su sėklomis (net produktus susipirkau), bet vaikai perkalbėjo
Nežinau kodėl, bet jie man neiškilo (o gal ir neturėjo...). Nedėjau riešutų (nes tingėjau juo kepint, lupti ir malt), ir vietoj natūralaus dėjau jogurtą su vyšniomis. Na keksiukai tokie... nuteliški, jaučiasi kremo skonis. Manau su maltais riešutais būtų dar skaniau. Visgi iš trijų bandytų, sakyčiau, kad su rikota buvo skaniausi.
O čia receptas:
Nežinau kodėl, bet jie man neiškilo (o gal ir neturėjo...). Nedėjau riešutų (nes tingėjau juo kepint, lupti ir malt), ir vietoj natūralaus dėjau jogurtą su vyšniomis. Na keksiukai tokie... nuteliški, jaučiasi kremo skonis. Manau su maltais riešutais būtų dar skaniau. Visgi iš trijų bandytų, sakyčiau, kad su rikota buvo skaniausi.
O čia receptas:
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 09, 22:40)
Vija,keksiukai atrodo nuostabiai Ir aciukas uz receptuka Ryt bandysiu kept juos
Parašyk, kaip sekėsi, ar iškilo. Nes keista, kad man neiškilo, nors nuotraukoj atrodo išsipūtę...
sveikos, norejau paklausti del avizirniu, ju marokietiskai vistiena reikia. Kurios gyvena ne LT gal zinot kur ju gauti, nes issiverciau pavadinima ir didziuosiuose prekybcentriuose neradau
QUOTE(Kibelė @ 2011 02 10, 15:19)
sveikos, norejau paklausti del avizirniu, ju marokietiskai vistiena reikia. Kurios gyvena ne LT gal zinot kur ju gauti, nes issiverciau pavadinima ir didziuosiuose prekybcentriuose neradau
O prie pupeliu nera