Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 07, 17:19)
  mano skoniui nereikejo nieko keisti ir dydis gaunasi pats tas  thumbup.gif

o kur cia tas aguoninio torto receptas? blush2.gif
Atsakyti
Kepiau siandien Paprasta obuoliu pyraga , gavosi labai skanus , dejau daug kriausiu ir daug obuoliu, tai toks dietinis gavosi wub.gif Labai skonio priduoda cinamonas, jo nepagailejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciukas: 07 vasario 2011 - 18:13
QUOTE(dagli @ 2011 02 07, 18:26)
o kur cia tas aguoninio torto receptas?  blush2.gif

kazkaip nuoroda nusoko, va cia, 271 zinute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 07, 07:06)
čia ne į temą, bet gal gali parašyti Oliverio tiramisų receptuką į AŽ. ax.gif

ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
Turiu viena Oliverio tiramisu, bet jis su tryniais g.gif Gal dar koks kitas yra g.gif
As pati darau pagal Bea recepta su plakta grietinele vietoj kiausiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 07, 19:02)
Turiu viena Oliverio tiramisu, bet jis su tryniais g.gif Gal dar koks kitas yra g.gif
As pati darau pagal Bea recepta su plakta grietinele vietoj kiausiniu 4u.gif

Per TV6 savaitgaliais rode Oliverio laidas, tai ten gatveje atsisede du vyriskiai gamino tiramisu, naudojo tiek zalius trynius, tiek zalius baltymus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 07 vasario 2011 - 19:31
Taigi pilnas internetas tų tiramisu be kiaušinių. Va vienas lietuvių k:
http://duonosirzaidi...baleliu-rojaus/

o angliškai tai šimtai receptų. Tiesiog kiaušinius vieni keičia plakta grietinėle, kiti grietine, varške... Nu bet koks tiramisu be kiaušinių? biggrin.gif Kažkaip nesuku galvos dėl to.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 07, 15:33)

QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 07, 17:19)
o as kepiau pagal sita recepta  biggrin.gif  mano skoniui nereikejo nieko keisti ir dydis gaunasi pats tas  thumbup.gif

Ačiū, merginos 4u.gif Bet pasirodo, jau šį nekartą dariau lotuliukas.gif Patiko labai mano rato žmonėms thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki.
Vakar dariau draugem deserta:morengai,plakta grietinele ir vaisiai.Zinokit thumbup.gif ir visos gyre.Nepamenu kurioj knygoj jis yra,nes knygas paskolinau draugeskai blush2.gif
Atsakyti
Čia diskutavot apie žalius kiaušinius į tiramisu. Aš irgi labai pergyvenau, kol nepaskaičiau čia ir kažkaip nusiraminau. Tiesa ploviau aš tuos kiaušus su sodos tirpalu dėl visa ko, na ir atidžiai apžiūriu, ar nesuskilę.

Kitas klausimas - daug kur receptuose yra parašyta "minkštas sviestas" - koks čia tas sviestas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picea: 08 vasario 2011 - 12:14
Gerokai pastovejes kambario temperaturoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 02 08, 13:14)
Gerokai pastovejes kambario temperaturoje 4u.gif

Na tada gerai - nes taip ir darau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti