Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms

Apklausa: Is kur dazniausiai semiates "Beatisku" ideju pilvo lepinimui? (140 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 06, 18:32)
Sveikutes.
As ta guliasa esu dariusi su vistiena,patiko thumbup.gif
Va mane domina kaip angliskai butu ta rukyta paprika g.gif Nusiziurejau riesutus is antros knygos ir va tos paprikos reikia ax.gif

Smoked paprika.
Bent jau ebay'juj jos daug yra, turėtų būti ir parduotuvėse UK (vis planuoju atsisiųst, nes gerokai pigiau gautųsi).
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 06, 18:38)
Smoked paprika.
Bent jau ebay'juj jos daug yra, turėtų būti ir parduotuvėse UK (vis planuoju atsisiųst, nes gerokai pigiau gautųsi).

Aciu,reikes rytoj paieskot 4u.gif
O gal daret kas tuos riesutus is antros knygos?
Ryt drauges uzbegs gimtadieni svest,tai noriu juos pagamint...Kazin kaip skonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 06, 18:42)
Aciu,reikes rytoj paieskot 4u.gif
O gal daret kas tuos riesutus is antros knygos?
Ryt drauges uzbegs gimtadieni svest,tai noriu juos pagamint...Kazin kaip skonis g.gif

Man abieji labai patiko.
Atsakyti
Aš šiandien dariau kokosų ir bananų kokteilį, visai nieko, nes aš kokosus mėgstu, o vat mano mažajam nepatiko. Tik vargau aš su šaldytais bananais, sunkiai jie man susitrynė su mano plakikliu, o šiaip viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
antrą kartą darau granolą - skaniausi pusryčiai su jogurtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 06, 20:32)
Sveikutes.
As ta guliasa esu dariusi su vistiena,patiko thumbup.gif
Va mane domina kaip angliskai butu ta rukyta paprika g.gif Nusiziurejau riesutus is antros knygos ir va tos paprikos reikia ax.gif

maciau jau atsake, tesco tikrai yra mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa, pasigaminau sokoladaini su rududu, nu apsiryjimas, bet sotus jis pakankamai, vos spejau nuslepti rytdienos kavai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2011 02 06, 12:09)
Maniskis tiramisu patiko kavamegiams, o likuosiems rafaelo svajone (ne is beatos). Itariu, kad tiraminu, nors ir labai skanus, daugiau negaminsiu. Bijau as tu zaliu kiausiniu.  doh.gif
Ausros pyragelis numatytas kitam savaitgaliui. smile.gif

Aš taip pat bijau žalių kiaušinių blink.gif Todėl tiramisu darau pagal Oliverio receptą. Tai buvo pirmas atrastas receptas, kur nededa kiaušinių ax.gif
O Beatos velsietiškas pyragas lyg ir neblogas iškepė thumbup.gif
user posted image
Sakykit, o šokoladiniai sausainiai iš pirmosios knygos Jums visada pavyksta? Rašo, kad tešla nekočiojama. Man nesigavo nekočioti blush2.gif Kažkaip miltų per daug, nors svėriau gramų tikslumu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 02 07, 00:46)
Aš taip pat bijau žalių kiaušinių  blink.gif Todėl tiramisu darau pagal Oliverio receptą. Tai buvo pirmas atrastas receptas, kur nededa kiaušinių  ax.gif

čia ne į temą, bet gal gali parašyti Oliverio tiramisų receptuką į AŽ. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 07, 07:06)
čia ne į temą, bet gal gali parašyti Oliverio tiramisų receptuką į AŽ. ax.gif

As ir noreciau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai labai norėčiau, kad pasidalintumėt išgirtuoju aguoninio pyrago receptu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2011 02 07, 12:39)
Sveikos  4u.gif

Labai labai norėčiau, kad pasidalintumėt išgirtuoju aguoninio pyrago receptu  blush2.gif

Jis yra iš knygos "Metai už stalo" :
http://popas.livejou...com/224719.html

arba

http://devita-dienor...s-receptas.html
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 07, 16:33)

o as kepiau pagal sita recepta biggrin.gif mano skoniui nereikejo nieko keisti ir dydis gaunasi pats tas thumbup.gif
Atsakyti