QUOTE(vija @ 2011 02 05, 21:34)
Vėl kepiau keksiukus su rikota, tik kai ką keičiau:
miltų dėjau mažiau - 150g (vietoj 200g), o
persikus supjausčiau gabaliukais ir įmašiau į tešlą (sudėjau beveik visą didelę persikų skardinę). Ir ką -10 balų! Fantastika! Minkštučiai, purūs, sultingi... Gal tik dėl persikų mažiau iškilo, bet skonis - puikus. Kam patinka persikai - apsivalgymas.
miltų dėjau mažiau - 150g (vietoj 200g), o
persikus supjausčiau gabaliukais ir įmašiau į tešlą (sudėjau beveik visą didelę persikų skardinę). Ir ką -10 balų! Fantastika! Minkštučiai, purūs, sultingi... Gal tik dėl persikų mažiau iškilo, bet skonis - puikus. Kam patinka persikai - apsivalgymas.
Aš šiandien pirmą kartą kepiau ir visko dėjau kaip recepte, tai man išėjo irgi purūs, minkšti, sultingi, žodžiu, seniai tokių nuostabių keksiukų nevalgiau