Tiramisu nebedarysiu ir aš, jaučiu. Pasiėmiau produktus kremui sukt morkų pyragui-ogi Philadelphią sūrį pasiėmus su žolelėm

. Pravalas kažkoks. Dar prasukau bananų duoną-labai skani, kepsiu dar ne kartą. Pietums-žirnių sriuba su morkom, vištiena su medum+soja ir bulvės-armonikos. Nu jei toms laiko neužteks iškept, darysiu jaučiu tokį pyragą, ne Beatos, bet jei nervai nebelaikys:
PYRAGAS SU KONJAKU (receptas be jokių konservantų ir skatinantis protinę ir intelektualią veiklą)
1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės dž. vaisių,
1 stiklinė vandens,
sauja riešutų,
4 kiaušiniai,
250g sviesto,
1 citina,
2 maži litrai konjako!
Prieš pradedant maišyti tešlą, paragauk konjaką, ar geras!
Suplak sviestą iki purumo su plakikliu.
Dar kartą paragauk konjaką - ar tikrai jis aukščiausios kokybės? Tam tikslui pripilk jo pilną stiklinę ir išgerk iki dugno (kartojama 2 kartus).
Įdėk į išplaktą sviestą 2 šaukštus cukraus ir dar kartą paragauk konjaką tuo pačiu metodu.
Įmušk į dubenį 2 kiaušinius ir suberk tuos keistus susiraukšlėjusius vaisius.
Dabar paragauk konjaką nustatydamas jo konsistenciją.
Išjunk plakiklį.
Užstrigusius tarp plakiklio stipinų vaisius iškrapštyk su žirklėmis.
Įmesk citriną į dubenį ir ten pat išspausk riešutus.
Papildomai įberk cukraus ir apskritai visko, ko tau norisi.
Ištepk orkaitę riebalais ir pasuk ją 360 laipsnių.
Išmesk dubenį su tešla pro langą ir pabaik gerti konjaką, nusispjauk į tą pyragą ir eik miegoti!