Malonaus bendravimo.
Pirma tema
Antra tema
Vis stebiu stebiu... Jungiuos ir aš į būrį..
Labas rytas
ačiū už naują temą, savo balsą pridaviau
Sveikutės naujuose namučiuose, prabalsavau ir aš
Dabar turiu klausimėli, visos tik verdat sriubytę su baravykais, o kur gi jų šviežių gauti?
Dabar turiu klausimėli, visos tik verdat sriubytę su baravykais, o kur gi jų šviežių gauti?
QUOTE(carnitaster @ 2011 02 01, 06:36)
Sveikutės naujuose namučiuose, prabalsavau ir aš
ir kameros savo saldytuvo , arba pirkti saldytus, nes svieziu be rudens pas mus nebus
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 01, 08:39)
ir kameros savo saldytuvo , arba pirkti saldytus, nes svieziu be rudens pas mus nebus
sveikutes
vakar vakare isikepiau varskiniu blynuku. jus visos juos taip isgyret. ka tik iskepti, karsti - tikrai labai skanus, bet atsale visiskai neskanus liko keletas ir juos ismeciau.
vakar vakare isikepiau varskiniu blynuku. jus visos juos taip isgyret. ka tik iskepti, karsti - tikrai labai skanus, bet atsale visiskai neskanus liko keletas ir juos ismeciau.
QUOTE(spinsa @ 2011 02 01, 09:25)
sveikutes
Man jie ir pašildyti mikrobangėj visai skanūs. Aišku, nepalyginsi su ką tik išimtais iš keptuvės, bet išmesti tai niekad neteko.
QUOTE(spinsa @ 2011 02 01, 09:25)
sveikutes
Sveiki.,
Na ir man ne superinį įspūdį jie paliko, bet turbūt todėl, kad aš šiai ne mėgėja blynų ...
kaip supratau cia jau trecia tema, o kur yra pirma? niekur neradau
QUOTE(spinsa @ 2011 02 01, 10:26)
kaip supratau cia jau trecia tema, o kur yra pirma? niekur neradau
Pirma http://www.supermama...?...6&hl=beatos
Antra http://www.supermama...?...atos&st=564
Kai kursit tema, idekit ir senas temas i pirma psl
Pas mus seimoje is pirmos knygos prigyjo "Paprastas obuoliu pyragas"
taip pat jau 2 kartus tiramisu darem ir kepem vistienabei sokoladaini irgi is pirmos knygos, zodziu ka gaminau is pirmos knygos viskas is antros medus tortas patiko, bananu duona, tik majonezas nepavyko
medaus tortas labai skaniai atrodo, bet aš vis dar nesiryžtu jį gaminti, man atrodo labai sudėtinga