Vaje, kiek Tau teko iškentėti kol sulaukei savo dukrytės ... Labai smagu, kad viskas gerai baigėsi. Šaunuolis Tavo vyras ir Tu pati Aukit sveikos ir laimingos
ir vėl šiauliai.sveikinu su laiminga pabaiga ir užjaučiu,kad teko taip nukentėti.siūlau paskaityti mano istorija 4ar 5puslapis anatolijus,vėtros vaikas ,suprasi ,kad šiauliai -nepačia geriausia ligonine ir personalu garseja sėkmės ir daug ispudingų akimirkų
ir būtinai-sesės dukrytei
ir būtinai-sesės dukrytei
Sėkmės Jums
Norečiau ir aš parašyti savo istoriją.Turejau gimdyti Lapktričio 18d. atejo laikas o man nei saremių, nei skausmo nieko,nuejau pas daktarą, sako jei gimdymas neprasides 22važiuosi i ligonine ir ten nuspres, 22 Lapktričio su vyru nuvažiavom i VGN, 23 pagimdžiau.Susitariau su daktare kad gimdyma iškves, 23 diena puse 6 ryte atejo sesute pažadino sakidama , kad einam klizmą statyti,nu padare klizmą, atvažiavo vyras.Apie 10 ryto veda į gimdymo palata dar numerį prisimenu 3 .12val nuveidžia vandenis.Darosi baisoka bet tvyras šalia.Norejo dalivauti kai gims mūsų vaikelis.Daktare ateina pažiuri ir išeina, sesute Olga tikrai nuostabus žmogus stato lašaline skanina....čia jaučiu saremei prasideda, vyras šalia.ramina.Saremius kentejau 2 val, ir poto paprašiau epiduro, atejo anesteziologas ileido, labai malonus zmogus, na o po too jokio skausmo, nieko nejaučiau tik kaip vaikelis i pasauli eina.Lengvai pagimdžiau, nieko ne truko,ir 17,10 Viktorija išvido pasauli.gimdymas praejo super gerai, nuostabus žmones supo mane, tą palatą yra vienintele kur yra vonia, tai dar gymdau ir su daktare juokaujam kad į vonią eisių
Temos autorei: jei norėtumėte prisijungti prie kitų supermamų, dalyvaujančių vasario mėn. "gimdymo istorijų" konkurse, kviečiame per artimiausias 2 dienas užsukti į konkurso temą va čia užsiregistruoti į dalyvaujančių konkurse sąrašą (tiesiog parašykite ten komentarą, kad ir jūs prisijungiate, jei norite.
moderatorė Aurėja
moderatorė Aurėja
sveikinu
As taip pat gimdziau Siauliuose, tai niekuo nenustebinot ten reikia padaryti tvarka
svarbu kad sveikos
Nu kokiu kiauliu buna kartais Sekmes jums
o siaube kiaules daktarai, va ka reiskia neidet i kisene
aukite sveikos
aukite sveikos
sveikinimai