Įkraunama...
Įkraunama...

Mano mažylės atėjimas į pasaulį

Vaje, kiek Tau teko iškentėti kol sulaukei savo dukrytės wub.gif ... Labai smagu, kad viskas gerai baigėsi. Šaunuolis Tavo vyras thumbup.gif ir Tu pati thumbup.gif Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
doh.gif ir vėl šiauliai.sveikinu su laiminga pabaiga ir užjaučiu,kad teko taip nukentėti.siūlau paskaityti mano istorija 4ar 5puslapis anatolijus,vėtros vaikas ,suprasi ,kad šiauliai -nepačia geriausia ligonine ir personalu garseja unsure.gif sėkmės ir daug ispudingų akimirkų

ir būtinai-sesės dukrytei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina mikalauskienė: 20 vasario 2006 - 17:49
Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Norečiau ir aš parašyti savo istoriją.Turejau gimdyti Lapktričio 18d. atejo laikas o man nei saremių, nei skausmo nieko,nuejau pas daktarą, sako jei gimdymas neprasides 22važiuosi i ligonine ir ten nuspres, 22 Lapktričio su vyru nuvažiavom i VGN, 23 pagimdžiau.Susitariau su daktare kad gimdyma iškves, 23 diena puse 6 ryte atejo sesute pažadino sakidama , kad einam klizmą statyti,nu padare klizmą, atvažiavo vyras.Apie 10 ryto veda į gimdymo palata dar numerį prisimenu 3 smile.gif.12val nuveidžia vandenis.Darosi baisoka bet tvyras šalia.Norejo dalivauti kai gims mūsų vaikelis.Daktare ateina pažiuri ir išeina, sesute Olga tikrai nuostabus žmogus stato lašaline skanina....čia jaučiu saremei prasideda, vyras šalia.ramina.Saremius kentejau 2 val, ir poto paprašiau epiduro, atejo anesteziologas ileido, labai malonus zmogus, na o po too jokio skausmo, nieko nejaučiau tik kaip vaikelis i pasauli eina.Lengvai pagimdžiau, nieko ne truko,ir 17,10 Viktorija išvido pasauli.gimdymas praejo super gerai, nuostabus žmones supo mane, tą palatą yra vienintele kur yra vonia, tai dar gymdau ir su daktare juokaujam kad į vonią eisių smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, net nežinau, aš Šiauliuose gimdžiau, bet nesiskundžiu niekuo schmoll.gif Ir davaiu "kyšio" tik saldainių dėžę ir kavos blush2.gif Bet viską man padarė gerai, neturiu jokių nusiskundimų mirksiukas.gif

Tau ir tavo mažylei sveikatytės... wub.gif Beje mano mergaitė irgi Austėja wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Temos autorei: jei norėtumėte prisijungti prie kitų supermamų, dalyvaujančių vasario mėn. "gimdymo istorijų" konkurse, kviečiame per artimiausias 2 dienas užsukti į konkurso temą va čia užsiregistruoti į dalyvaujančių konkurse sąrašą (tiesiog parašykite ten komentarą, kad ir jūs prisijungiate, jei norite.

moderatorė Aurėja
Atsakyti
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
As taip pat gimdziau Siauliuose, tai niekuo nenustebinot mad.gif ten reikia padaryti tvarka bash.gif
Atsakyti
svarbu kad sveikos 4u.gif
Atsakyti
Nu kokiu kiauliu buna kartais blink.gif blink.gif blink.gif Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
o siaube doh.gif blink.gif kiaules daktarai, va ka reiskia neidet i kisene doh.gif
aukite sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti