Įkraunama...
Įkraunama...

Mano mažylės atėjimas į pasaulį

laba diena,perskaičiau skyreli "gimdymo istorijos" tai noriu ir savo istorija papasakoti.Visų pirma tai aš 1,5metų negalėjau pastoti,mano gyytoja sakė ,kad man viskas gerai liepė gerti vitaminus ir tiek. Po ilgų bandimu ir svarstymų kas čia yra mano vyras nusprendė pasidaryti tyrimus ar jis vaisingas. Tyrimams atlikti reikėjo laukti apie 1mėn., bet likus iki jų 1dienai aš sužinojau kad laukiuos. Nėštumo pradžioj teko pagulėti ligoninėj su gresiančiu persileidimu, bet vėliau viskas ėjosi labai gerai. Prieš gimdyma į ligonine patekau puse mėnesio anksčiau, nes pasak gydytojo, man išėjo priešgimdinis kamštis. Dukrytė į pasauli pasibeldė labai punktualiai, kaip ir buvo nustatęs vaginalinis tyrimas.
Taigi sarėmiai prasidėjo ryte apie 7h. gimdykloje buvau 11.20h ten mane apjunginėjo laidais kurie fiksavo sarėmius ir vaikelio širdies ritma. Atėjes gydytojas prakirpo vandenis ir liepė pastatyti skatinamųjų lašeline. Po šiai dienai sakau ačiu dievui, kad vyras buvo kartu,nes niekas manes nestebėjo ir tik jis suprato kad vaikeliui stoja širdies ritmas. Tada jis pakvietė akušerę o paskui ją subėgo ir visi gydytojai,man uždėjo deguonies kaukę ir visi šaukė ,kad kuo stipriau kvėpuočiau. Atjungė skatinamųjų lašinę , nes kažkokia jos dalis ir paveikė vaikelį, prijungė kitą, na ir tuomet neužilgo prasidėjo gimdymas.
Dukrytei išeiti padėjo gydytojas o akušerė tik karpė kur papuolė (taip sakė gydytojas vėliau apžiurėjes). Pagaliau dukrytė pas mane ant krūtinės, o akušerė vos pradėjusi mane siūti viska metė ir išbėgo į kita gimdykla taip ir likau gulėti su adata ir žirklėmis( ten) po to kai vyras pakėlė šaršalą, buvau susiūta bet gimdą išvalė tik ta moteris, kuri atėjo pervežti į palatą (maždaug po gimdymo praėjus 2,5h), kai ji spustelėjo pilvą, maniau, kad prasidėjo antras gimdymas.
Pagaliau aš su dukryte ir vyru palatoje mergaitė sveika 4u.gif praėjus keliom dienom išvažiavom namo.
Gimdžiau Šiaulių gimdymo namuose.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Nu bet ir kiaulės kai kurie medikai doh.gif

Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif blink.gif
Jo toki personala reikejo issaudyt !!!!!!!!!
Sekmes jums wub.gif
Atsakyti
o Jėzau kokie tūpi daktarai fool.gif unsure.gif
user posted image Aukit sveikos ir didelės user posted image
Atsakyti
Sėkmės jums thumbup.gif .
Atsakyti
siaubas!!!!!as irgi is siauliu...dabar jau bijau gimdyt ten... verysad.gif
Atsakyti
Na, bet džiugu, kad viskas baigėsi gerai 4u.gif Linkim sekmės Jums 4u.gif
Atsakyti
O jarguteliau, tai pas koki daktara gimdei, o svarbiausia kas buvo akusere, galetum paskelbti ju pavardes, kad bent jau kitos zinotu.
O jus nieko niekam nedavet.
Mano vyras dave akuserei 50lt. ir uzteko, sokinejo kaip apie brangiausia gimdyve
biggrin.gif
na bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai gimdžiau vyras daktarams sukišo300lt.skušerė vardu Rasa pavardės neatsimenu.
Atsakyti
smagu, kad viskas baigėsi gerai ir mergytė gimė sveika 4u.gif , o kai kurie medikai tikrai pasibaisėtini lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kažkaip keista, kad šiais laikais tokios nesąmonės ligoninėse gali vykti. Reikėjo žiniasklaida pagrasinti. Ačiū dievui, kad visi sveiki gyvi smile.gif . Aukit ir stiprėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir gyditoju šeis laikais dar yra.
Smagu, kad viskas gerai pasibaigė. SEKMĖS JUMS !!!
Atsakyti