As ir gi naudojau tinklines kelnaites - super Tik poto as ju neplaudavau, o ismesdavau,nes man atrode, kad po plovimo is ju gali nieko nebelikti Jei reiketu gimdyti vel - as tik UZ tokias kelnaites
As irgi naudojau Tenos tinklines, labai patiko, viska gerai prilaiko, dar truputi ir ant pilvo uzsitempe, tai isvis liuks Turejau dvejas ir pilnai uzteko.
O aš šįkart jų nepirkau - išsiverčiau su savo įprastinėm medvilninėm. Gausiai nekraujavau.
As ir turejau tokias dvejas kelnaites tai tikrai super dalykas
Aš taip pat tik uz tokias kelnaitės nereikia nei skalbt nei kaupt maisu i namus
as tai iprastus tik didesnius
Po abiejų gimdymų naudojau ABRI-SAN ir TENA Nuo ALWAYS baisiai perstejo
Naudojau Tena ir tinklines kelnaites, likau patenkinta, jokių nemalonumų, nors kraujavau gana ilgai
iskart po gimdymo (nakti) naudojau didelius Tena (prisireike 3), veliau vidutinius Tena bei tinklines kelnaites - buvo tikrai , o antros dienos pabaigoje jau su iprastais Libress. tik keist dazniau reikejo, bet siaip Always yra biskuti sintetiniai, todel galimas perstejimas ar niezejimas nuo ju
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
Ligoninėje davė tinklines kelnaites ir didžiulių įklotų. Kelnaitės tos yra liuks, bet tokių įklotų man nereikėjo... siunčiau vyrą nupirkti mažesnių, sesutės kitokių nedavė Kraujavau nedaug ir iškart po gimdymo, ir vėliau, todėl visą laiką naudojau tik paprastus įklotus nakčiai - jie didesni šiek tiek, man pakako