Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

As ir gi naudojau tinklines kelnaites - super thumbup.gif Tik poto as ju neplaudavau, o ismesdavau,nes man atrode, kad po plovimo is ju gali nieko nebelikti smile.gif Jei reiketu gimdyti vel - as tik UZ tokias kelnaites thumbup.gif
Atsakyti
As irgi naudojau Tenos tinklines, labai patiko, viska gerai prilaiko, dar truputi ir ant pilvo uzsitempe, tai isvis liuks thumbup.gif Turejau dvejas ir pilnai uzteko.
Atsakyti
O aš šįkart jų nepirkau - išsiverčiau su savo įprastinėm medvilninėm. Gausiai nekraujavau.
Atsakyti
As ir turejau tokias dvejas kelnaites tai tikrai super dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat tik uz tokias kelnaitės thumbup.gif nereikia nei skalbt nei kaupt maisu i namus biggrin.gif
Atsakyti
Yra ir specialūs įklotai po gimdymo 4u.gif

TOKIE

Ir tokie 4u.gif

user posted image
Atsakyti
as tai iprastus tik didesnius
Atsakyti
Po abiejų gimdymų naudojau ABRI-SAN ir TENA thumbup.gif Nuo ALWAYS baisiai perstejo verysad.gif
Atsakyti
Naudojau Tena ir tinklines kelnaites, likau patenkinta, jokių nemalonumų, nors kraujavau gana ilgai
Atsakyti
iskart po gimdymo (nakti) naudojau didelius Tena (prisireike 3), veliau vidutinius Tena bei tinklines kelnaites - buvo tikrai thumbup.gif , o antros dienos pabaigoje jau su iprastais Libress. tik keist dazniau reikejo, bet siaip thumbup.gif Always yra biskuti sintetiniai, todel galimas perstejimas ar niezejimas nuo ju g.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo naudojau sauskelnes-kelnaites, labai patiko ir tiko - jauciausi itin saugiai nuo pratekejimu. Antram buvau pasiruosusi vienkartines kelnaites ir iklotus pirktus internetineje parduotuveje - is pradziu buvo siektiek nepatogu, bet paskui viskas buvo tvarkoj.
Atsakyti
Ligoninėje davė tinklines kelnaites ir didžiulių biggrin.gif įklotų. Kelnaitės tos yra liuks, bet tokių įklotų man nereikėjo... siunčiau vyrą nupirkti mažesnių, sesutės kitokių nedavė ax.gif Kraujavau nedaug ir iškart po gimdymo, ir vėliau, todėl visą laiką naudojau tik paprastus įklotus nakčiai - jie didesni šiek tiek, man pakako 4u.gif
Atsakyti