Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

man tinklines buvo ziauriai nepatogios, paketo visiskai nelaike, ciuoze anas kur panorejes, ismeciau po keliu minuciu schmoll.gif
Atsakyti
As naudojau Canpol vienkartines. Visai patiko, kadangi labai kraujavau, tai jos man buvo liuks thumbup.gif Negaila ismesti biggrin.gif Ipokavime ju buna lygtais 5 ar 6 , ir kainuoja gal kokius 7 - 8 Lt ax.gif
Atsakyti
bet juk po gimdymo reikia naudoti tuos didziulius paketus kraujuojant, o ar tinklines kelnaites gerai ta paketa palaiko?
Atsakyti
ir as siandien nusipirkau, 3 vnt, sumokejau 12Lt. galvojau bus maziau. smile.gif
bet ziuriu visai nieko turetu buti, jos kaip sortukai tokie pas mane, bandysim... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tinklinės kelnaitės tiesiog super....(turėjau Tena)ir jos nevienkartinės, aš su vienom gryžau namo ir jas ploviau rankomis kelis kartus- ir kuo šauniausiai yužteko...Ir tikrai labai gerai laikė didžiuosius paketus, o ligoninėje -palas...ir palos geriau nei paketai, nešunta, o vadinasi- geriau gyja.....taigi reikia išnaudot galimybes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 19 birželio 2009 - 22:20
tinklines kelnaites man atrodo skiriasi ju dydziai , bet super man jos lb patiko gerensnes uz vienkartines 2 poru pilnai usteko lengvai plaunasi , prilaiko gerai , na tiesiog nusiskundimu neturiu ir savo darugem patariu pirktis tokias smile.gif
Atsakyti
Naudojau vienkartines Mothercare - nelabai patiko, tad kita diena vyras nupirko Tenos tinklines - thumbup.gif
Atsakyti
As pirkau ABRI-SAN ax.gif Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 09 11, 20:06)
As pirkau ABRI-SAN  ax.gif  Rekomendavo vaistinei. pirkau 3 didziausius, 3 vidutinius ir tinklines kelnaites. dar nepanaudojau, bet greit teks  biggrin.gif

Pirkau tuos pačius, tik gal vidutinio dydžio. Kai gimdžiau VGN dar duodavo daugkartinių palučių, dabar girdėjau ten sunkmetis doh.gif. Ir tikrai verta turėti vienkartinių kelnaičių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke:) @ 2009 09 10, 15:20)
Pirkau vaistinej, prasiau iklotu po gimdymo, 2vnt normal, ir 4vnt mazesniu + 2vnt tinkliniu kelnaiciu, labai man patogu buvo, nes baisiai neprispaudzia to ikloto, visai patogiai jauciausi, minusu kaip ir jokiu nebuvo

sveika, aš irgi pirkau Ambri San, bet pati didžiausia dydį, jau panaudojau biggrin.gif siūlyčiau imti įvairių didižių pirmom dienom pati didžiausia o po to vidutini, nes nežinai kiek ten to visko išsiskirs o su to dideliu saugiau, vienkartinių kelnaičių nepirkau, man patogu buvo ir su tais kurias kiekvieną dieną panudoju.
Atsakyti
tureju visokiu, bet labiausiai praverte sauskelnes triusikeliai, thumbup.gif netos kur atsisega o kur nusimauna thumbup.gif tikrai labai patogu, ir saugu , paskuj sunaudojau visus ka turejau skirtumo tarp firmu nemaciau, turejau ir tinklinius triusikelius kuriuos labai jau vaistineje siulo, bet ju visai nereikejo unsure.gif
Atsakyti
As taip pat labai tinklinem patenkinta thumbup.gif Ir paketus gerai laike, ir pilvuka ir kvepuoja ten viskas...
Atsakyti