Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

man jos nepatogios buvo iskart po gimdymo bandziau bet zymiai geriau buvo pamperiukai , o paskui paprastos tos tinklines man kazkaip ne schmoll.gif
Atsakyti
as radau tokias eurovaistinej, bet is paciupinejimo jos is tokios siurkscios sintetikos, nezinau kaip seksis nesiot.. bijau kad po gimdymo ir taip ten aplink jautri oda, o cia dar ta sintetika g.gif Ir gan tankios... tikejausi kad ten tikrai tinklas, retesnis, kaip pvz zveju tinklai.. Gal kas zino kur kitur galima nusipirkt, ir ne sintetiniu, o medvilniniu ?
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 07, 12:30)
as radau tokias eurovaistinej, bet is paciupinejimo jos is tokios siurkscios sintetikos, nezinau kaip seksis nesiot.. bijau kad po gimdymo ir taip ten aplink jautri oda, o cia dar ta sintetika  g.gif  Ir gan tankios... tikejausi kad ten tikrai tinklas, retesnis, kaip pvz zveju tinklai.. Gal kas zino kur kitur galima nusipirkt, ir ne sintetiniu, o medvilniniu ?

as Norfos vaistinej pirkau tinklines, tena firmos. jos labai minkstutes. sudetis raso 74 proc polyamidas, kita-elastanas. kaina 5 vnt apie 18Lt.

tik as galvojau, kad tinklines vienkartines g.gif
paskaicius sita tema galima suprasti, kad jos nevienkartines, ane?
Atsakyti
as pirkau eurovaistinej - 5vnt- apie 20 ltl.

yra 4dydziu, berods. nuo to ir kaina priklauso. kuo didesni tuo brangesni ax.gif
Atsakyti
Kad kiek teiravausi tinkliniu kelnaiciu yra daugumoje vaistiniu.As taip pat nusipirkau,manau turetu buti patogu po gimdymo,nes ir minkstute medziagele labai,tamprios ir dziuti turetu greitai nse plonytes labai thumbup.gif Pirkausi 2 vnt. (nes ju buna ir ne pakuotem),tai kazkur apie 4Lt.su centais mokejau uz 1 vnt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 17, 14:37)
Mergaites, kur jus tokias pirkot, ir kokios firmos ? Plz plz plz  g.gif

as pirkau is cia

http://www.babymarke...enys/,offset.16
Atsakyti
As pirkau Kauno akropolio eurovaistineje TENA tinklines kelnaites,labai kokybiskos,mielos kunui,nepigios,vnt. gal 5 lt kainuoja,bet verta mirksiukas.gif
Atsakyti
As tinklines kelnaites po gimdymo namie nesiojau, kol gimda valesi. Super thumbup.gif
T
urejau Chicco firmos, ale vienkartines, bet jos puikiai plovesi, tad puikiai vienos dezutes uzteko (4vnt.)

Turbut, mano atveju, tai buvo viena reikalingiausiu ir praktiskiausiu prekiu. Bet kaip visada, kiek zmoniu, tiek nuomoniu...
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2009 02 04, 23:45)
visai jos nesiurkscios, tiktai labai patogios tik tiek kad greit issitampo, bent jau man greit issitampe smile.gif

Tai jos užtat ir vadinamos vienkartinėm mirksiukas.gif Bent aš kiekvieną kartą eidama praustis ir keisdama paketą,keisdavau ir jas (tai buvo maždaug 6-7 kartai per dieną) ax.gif
Atsakyti
smile.gif as tai tinkliniu irgi nenaudojau, kazkaip net nenusipirkau, nusipirkau nebrangias Canpol firmos kelias pakuotes:
http://www.babymarke...enys/,prid.2090

Dar viena dezute pasiemiau chico: http://www.babymarke...enys/,prid.2376

Na man jos abejos visai nieko, labai patogu... vis pagalvoju kaip musu mamos vertesi be tokiu dalyku visokiausiu..
Atsakyti
QUOTE(Bambiniz @ 2009 03 04, 19:05)
Na man jos abejos visai nieko, labai patogu... vis pagalvoju kaip musu mamos vertesi be tokiu dalyku visokiausiu..

Nagi paprastai - pala tarp kojų ir guma ant pilvo,kad palą prilaikytų biggrin.gif
Atsakyti
As pirkau Tenos parduotuveleje Vilniuje tinklines. Pardaveja jas parekomendavo, ir naudojau as jas dar ir namuose. Nelabai jos ir vienkartines, jos man visai neissitampe. Perplaudavau ir kelis kartus dejausi ir labai thumbup.gif
Atsakyti