Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Man irgi darė cz, tai kai buvau tik po narkozės, sesutės užmovė tinklines, bet paliko su ligoninės įdėklais. Aš sakiau, kad turiu spec., tai pasakė, taupyk. O kai jau pati su įklotu naudojau, tai tikrai man irgi jos buvo per laisvos. Bet vis tik geras dalykas. O išsiplauti, man išsiplovė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2008 10 14, 16:04)
as irgi tinklines naudojau, pora nusipirkusi buvau(pilnai uzteko), vienos issitepa, tai greit isskalbi ir greit isdziusta. man tikrai buvo patogu.

Naudojau tinklines kelnaites ir as, tik man ju prireike gerokai daugiau (apie 10 vnt), nes as ju neskalbiau smile.gif Nors nemanau, kad iskalbus butu jos nebetinkamos naudoti
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 17, 07:58)
Naudojau tinklines kelnaites ir as, tik man ju prireike gerokai daugiau (apie 10 vnt), nes as ju neskalbiau smile.gif  Nors nemanau, kad iskalbus butu jos nebetinkamos naudoti

Taip, tikrai, nors jos vienkartines, bet galima naudoti daug kartu. As turejau 2 vnt. nusipirkusi - pilnai uzteko biggrin.gif
Net iki siol laikau spintoje - gal panaudosiu ir per kita gimdyma blush2.gif
Pastaba - pirkite kuo didesnes, nes as pirkau L dydzio, o per slaunis sunkiai ilindau, truputi verze (po gimdymo sveriau 80kg.)...
Atsakyti
Aš kai gimdžiau buvau nusipirkusi vienkartinių kelis vienetus ir 4 tinklines kelnaites su spec. įklotais skirtais gimdyvėms. Tai iš vienkartinių vienas teišnaudojau, nepatiko ma jos schmoll.gif O va tinklinės buvo nepakeičiamos thumbup.gif 4 net neprireikė, nes gerai skalbias, greitai išdžiūna. Ir dabar jas esu pasilikusi kitam gimdymui.
Atsakyti
pries gimdyma skaiciau cai forume, kad tos tinklines kelnaites labai populiarios, bet kazkaip neisekojau cia, uk, o kai pagimdziau ir rengiausi po vonios, sesute padave tas tinklines... tai sakau as turiu daug kelnaiciu isidejus(nu jei susiteptu ar ka), o ji sako-imk, savo uzsidesi kai namo vaziuosi.patogu.
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 10 31, 09:58)
o kiek ju panasiai reikia GN tureti? 4u.gif

Kadangi as gulejau 6 dienas, tai man ju panasiai tiek ir prireike. Net jei kas jas ir skalbia, manau, GN to nedare, todel geriau tureti ir nepanaudoti, nei pritrukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man atrodo jos patogios gimdancioms siltuoju metu laiku g.gif As pwz ne tik ligoninej bet ir namuose jas nesiojau kol gijo wiskas - tikrai labai aptogu - nes tuo metu buwo dideli karsciai. Wat ziema nelabai issiwaizduoju ka su jomis weikciau nes wistiek reiktu kazkoki siltesni drabuzeli detis ant wirsaus g.gif nors negimdziau ziema tai gerai ir nzn cia tik mano pamastymai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2008 11 01, 18:17)
du gimdymai-du cz. Abejus kartus turejau tinklines kelnaites-ir patogu ir oda aplink randa kvepuoja

Man buvo neplanuotas cezaris, tai as jokiu tinkliniu kelnaiciu neturejau, tai galvojau siusti vyra i vaistine ju pirkti, bet sesele VGN sake, jog ju nereikia, nes paprastos kelnaites randa apspaudzia ir jis geriau ar greiciau suauga. Na tiksliai nepamenu, ka ji ten sake, tai as ju ir nepirkau. Ir visai buvo gerai paprastos medvilninės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2008 11 03, 20:43)
Man buvo neplanuotas cezaris, tai as jokiu tinkliniu kelnaiciu neturejau, tai galvojau siusti vyra i vaistine ju pirkti, bet sesele VGN sake, jog ju nereikia, nes paprastos kelnaites randa apspaudzia ir jis geriau ar greiciau suauga. Na tiksliai nepamenu, ka ji ten sake, tai as ju ir nepirkau. Ir visai buvo gerai paprastos medvilninės ax.gif

kiekvienas daro kaip jam patinka, bet as pvz tas kelnaites nesiojau ir namo grizus o ant vrsaus dejau korseta kuris suspaude ir randa ir pilva o ligoninej gyd nerekomendavo nesiot paprastu kelnaiciu butent del to kad randas pirmomis dienomis kvepuotu. smile.gif
Atsakyti
sveiki,
as turejau nusipirkusi 3 vienkartines kelnaites, kaip sakoma pampersus ir 3 tinklines Tena iklotams prilaikyti. Tai man buvo labai patogu nubegus vandenims su vienkartinem kelnaitem. O po gimdymo naudojau tinklines. Net namie grizusi. Labai patogu.
Atsakyti
as pirkau tinklines,nes patogiau isideti didesne palute ar paketa...ir trinasi maziau...
Atsakyti
kol aš ligoninės palas naudojau, tai geriau buvo tinklinės, o paskui visai nieko vienkartinės, o įklotus paskui jau dėjau į paprastus triusikėlius
Atsakyti