Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Tos vienkartines kelnaites - moterims issigelbejimas. Kazkaip iki gimdymo tuo nepasirupinau...po neplanuoto cezario ju reikejo nerealiai. Vyras greit parupino ir akyse pasviesejo, nes nebeverze rando... smile.gif
Atsakyti
super dalykas thumbup.gif beje, man jos nevienkartiniskai pasitarnavo biggrin.gif turejau gal penkias poras, bet uzteko dvieju- juk isplovus jos isdziusta labai greitai thumbup.gif na o kai kraujavimas sumazeja, ramia sazine meti siuksliadezen smile.gif
Atsakyti
As nenaudoju paketu,tik tamponus ir jokiu alergiju neturiu
Atsakyti
Na, aš irgi buvau nusipirkus tų tinklinių kelnaičių, tai po gimdymo ligoninėj pabandžiau jas su dideliu paketu, tai man tas jausmas nepatiko, kadangi aš esu gana smulkaus sudėjimo, tai tos kelnaitės man buvo per laisvos, per daug išsitempė, ir kai tik bandydavau atsikelti iš lovos, tai iškart pasipildavo pro šonus... doh.gif
Tai nusprendziau pereiti prie medvilninių kelnaičių, kurios daug geriau prilaikė tuos paketus.
Atsakyti
Aš tai naudojau vienkartines, kurias pirkau ''Vaikų Mieste". Labai patiko ir tuos didžiulius paketus laikė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir plauti nereikėjo
Atsakyti
man tos tinklinės vienkartinės kelnaitės buvo tiesiog thumbup.gif
ir patogu, ir vėdinasi, ir tempiasi gerai, kad galėjau ir didesnį įklotą nakčiai įsidėti, ir ant korseto tas kelnaites užtempti.

ir visiškai nereikėjo sukti galvos, kad išsiteps.

man prireikė 3 vnt. kol gulėjau gimdymo namuose.
Atsakyti
as net nezinojau kad tokiu buna- tinkliniu. as buvau nusipirkus 10 paprastu medvilniniu kelnaiciu ir paprastu always sensitive paketu, ir nebuvo jokiu bedu, dar lovoj buvau pasitiesus tena paklota, jeigu prateketu, bet tik viena diena laikiau. tuos paketus aisku laaabai daznai reikejo keist, bet kazkaip jokiu bedu su tuo susijusiu net nepamenu...
Atsakyti
Buvo ir man alergija nuo Always doh.gif Namuose su palom ir po savaitės jau sveikutė laksčiau ax.gif
Atsakyti
geriausia nusipirkti kokias 3 truputi didesnes tinklines kelnaites. jos vadinamos vienkartinemis, bet kam mesti, jei galima panaudoti keliskart. svarbu gerai isplauti. o dydziai buna man atrodo S, M ir L
Atsakyti
Tinklinės labai po cezario tinka, gyd. jį atlikęs per apžiūrą pagyrė, kad geras išsirinkau blush2.gif
Atsakyti
As buvau uzsipirkusi tinkliniu, nors man dare planini CZ. Tai galiu pasakyt, kad mieliau devejau kiek paaukstintas (na kaip as vadinu bobuciskos) kelnaites, kuriu gumele buvo virs pjuvio. Kita vertus kraujavimas nebuvo tiek stiprus, sakyciau eilines menesines, tik kad norejosi , kad kelnaites gerai prilaikytu paketa ir nespaustu pjuvio. Deja tinklines man netiko, nes jos pakankamai laisvos. Bet kas gimdo pacios ir buna kirptos, manau, nepakeiciamas dalykas 4u.gif

Tik kas pirksite, nepamirskite pasiteirauti dydzio! As esu prie smulkesniu, man M buvo tokios so-so
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 05, 22:27)
geriausia nusipirkti kokias 3 truputi didesnes tinklines kelnaites. jos vadinamos vienkartinemis, bet kam mesti, jei galima panaudoti keliskart. svarbu gerai isplauti. o dydziai buna man atrodo S, M ir L

Yra ir XL,as tokias nusipirkau,kazi ar nebus dideles g.gif ,siaip as M nesioju,bet jei priaugsiu20kg-turbut bus geros g.gif

Po pirmo gimdymo net nezinau kokio dydzio nesiojau.Bet isplovus jos ir liko nusidaze krauju blush2.gif ,tai meciau lauk.O Jums issiplauna gerai,nelieka isigeres kraujas?
Atsakyti