Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Tinklinės kelnaitės buvo tikrai geras reikalas iškart po gimdymo. Ir paketą nežmoniško dydžio gerai išlaiko, ir susmukusį pilvuką prilaiko. Panaudoji ir išmeti, o kai pritrūksti, išskalbi ir išdžiūsta labai greitai thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku, gerai tos tinklinės kelnaitės, bet būčiau ir be jų apsiėjusi. Beje, atkreipkit dėmesį, kad jos skirtingų dydžių, man davė vidutines, nesu iš storųjų, bet buvo mažokos, veržė aplink kojas, todėl manau visad geriau didesnes, jos tamposi, tikrai nebūtų per didelės.
Atsakyti
Siaip patariu didesnio dydzio nusipirkti - as sakyciau normalaus kuno sudejimo ir nestuke.gif metu priaugau 10kg bet M dydzio kelnaites man verze per slaunis. Vyras nupirko L dydzio- tai buvo kaip tik..Siaip tai labai geras daiktas - as ir isejus is ligonines dar jas naudojau namuose- oda kvepuoja, tarpviete geriau gyja.
Atsakyti
tai viskas nuo kraujavimo kiekio man rodos priklauso, pirmom 3dienom man super buvo tinklines kelnaites ir GN palutes, o paskui paprastu mazu ikloteliu uzteko, nes pradejo tk "teplioti" blush2.gif
Atsakyti
as turejau ir tinkliniu ir vienkartiniu,tai ligoninej uzsidejus tas vienkartines is kart jas nusiemiau, matomai per dideles nusipirkau, beto man ju medziaga baisiai nepatiko, as uz tinklines.
Atsakyti
As dar nestumo metu besiruosdama gimdymui is supermamos diskusiju apie tinklines kelnaites suzinojau. Nusipirkau dvieju skirtingu firmu (vienos tikrai TENA), ir pampersa suaugusiems ir Always night and day, zodziu kaip reikiant pasiruosiau. Kelnaites taip patiko, kad net paskui namie dar 2 savaites jas nesiojau, nors jokios butinybes nebebuvo. Liuks dalykas! Bet cia jau kiekvienai savaip. Taciau kadangi jos nebrangios, patarciau kiekvienai bent pabandymui isigyt.
Atsakyti
Aš taip pat nešiojau tinklines kelnaites tiek ligoninėj, tiek namie smile.gif man buvo nepakeičiamas dalykas, kelis kartus išskalbdavau, kai išsitampydavo, imdavau naujas, kitą kartą, kai reiks, vėl naudosiu smile.gif
Atsakyti
tiklinės super oda kvepuoja o jei kerpa tai siulyčiau nenaudoti 3 paras paketu nes yra atvira žaizda sunkiau gyja as buvau prisipirkus visko ir pampersu skirtu po gimdimo ir paketu keliu dydžiu ir tas tinklines kelnaites ,bet kai man kirpo tai daktaras patarė neneudoti paketu jokių tai as naudojau palutes man ju dave tiek kiek prašiau na o kai grižau namo tai naudojau paketus kelias dienas o paskui iklotelius nes sumažejo labai karaujavimas tik tepliojo. bigsmile.gif
Atsakyti
man gine nepatare [pirkti jokiu tinkliniu kelnaiciu tai ir nepirkau schmoll.gif sake gerai ir paprastos medvilnines.o namuose isvis sake ilsetis ir geriau pasities ka nors kad tenais oda kvepuotu ir greiciau sugyja ir sveikiau ir netaip skauda ir greiciau nustojama kraujuot ax.gif
Atsakyti
as tinklines naudojau kai buvau ligoninej 3d,tikrai lb geras daiktas thumbup.gif nes jei be nieko,vistiek ir prie vaiko reik atsikelt,ir lankytojai, ir dar kur nueit,man nepatogu kazkaip butu buve,daba nebuvo jokiu nepatogumu ax.gif
Atsakyti
as tik uz tinklines kelnaites thumbup.gif kadangi man dare cezari tai visu pirma su paprastom buvo neimanoma per pjuvi but schmoll.gif nuo pampersu pjuvis kaito ir pradejo dar labiau kraujuot verysad.gif o tinklines buvo super niekur neverze viskas kvepavo.As dar savaite ir namuose su jomis buvau drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagimdzius lelia savo tai buvau tinklines kelnaites tik 2 nusipirkus, vaistininke sake kad uteks, tai zinoma man jos labai greitai susitepe doh.gif o kadangi vyras negalejo man ju nupirkti greitai tai as jas pries maudytis einant issiploviau ant radiatoriaus padejau ir issimaudzius jos jau sausos thumbup.gif nu super dalykas.
aisku jau po to gavau nauju doh.gif bet taip tai buciau neissivertus doh.gif
Atsakyti