Gimdymo namuose sunaudojau išvis 7 TENA Lady Protective Underwear sauskelnes-kelnaites http://www.tena.lt/m...ites-po-gimdymo. Norėčiau padėkot tam, kuris jas sugalvojo. Be baimės gali būt, kai deda kraujo šliaukos vos pajudi. Neištepiau nei patalynės, nei naktinių.
O grįžus namo užsidėjau Seni Lady normal įklotus http://www.hiperfarm...477-20000003629 ir tinklines kelnaites. Man žiauriai nepatogu todėl pradėjau naudot Libresse žalius paketus, kai kraujavimas apmažėjo Libresse rūžavus ir po dviejų savaičių kažkur po gimdymo kasdieninius pradėjau naudot
pritariu Vitulkai del tena lady pampersiuku, nepamainomas dalykas po gimdymo. pirmas tris dienas juos tik juos ir devejau. saugu, laisva, niekur nespaudzia o tinklines kelnaites patogesnes yra Tena firmos, nei Sena (sios labiau tinka po CP nes yra aukstesnis liemuo). Dar patarimas, merginos neprisipirkite daug storu ir dideliu paketu, nes tikrai ju neprireiks, kadangi jau 3-4 diena drasiai galima naudoti iprastinius paketus su didesniu laseliu skaiciumi.
Tinklines kelnaites man po cp labai pasiteisino, jes ir ismest negaila buvo ir labai gerai laikė paketus tuos gigantiskus, taip vėliau jau mažesnių reiekjo paketų ir kelnaites savas galima dėtis. Man atliko paketų didelių, bet kadangi po savaitės gryzau į ligoninę dėl komplikacijų tai vėl prireikė ir sunauojau viską
tena lady pampersiukai ir man labai pasiteisino, veliau iklotus naudojau, o va dabar jau nuo pusantros sav paprastus higieninius paketus
QUOTE(Vitulka @ 2013 10 06, 11:45)
Gimdymo namuose sunaudojau išvis 7 TENA Lady Protective Underwear sauskelnes-kelnaites http://www.tena.lt/m...ites-po-gimdymo. Norėčiau padėkot tam, kuris jas sugalvojo. Be baimės gali būt, kai deda kraujo šliaukos vos pajudi. Neištepiau nei patalynės, nei naktinių.
O kaip su dydziais siu kelnaiciu? Raso, kad yra tik M ir L
Ka geriau pirkti Tena, Abrisan ar dar kazka?
QUOTE(Darfe @ 2013 11 05, 18:33)
Dydis - Klubų apimtis
M (36-44 dydžiai) -75-100 cm
L (44-54 dydžiai) - 95-125 cm
iš čia. Aš turėjau L, nors nešiojau kelnes 38-40. Nu ką aš žinau, buvo neaptemptos, bet ir nekrito O kaip turėtų būt aš nežinau, manau, vaistinėj pakonsultuotų dėl dydžio
Labai pravercia vienkartines kelnaites tokios kaip dideli pampersai Iskart po gimdymo jos labai gerai nes tikrai nemazai varvi Ir siaip jeigu kerpa vandenis pravercia irgi. Sunaudojau tokius gal 2 ar 3,buvau nusipirkus dar vienus,tiksliau siunciau dar mama i vaistine,bet nebeprireike. O seip labai geras yra komplektas po gimdymo 5 dienom toki pirkau gintarineje vaistineje,kainavo apie 20lt. Ten yra visko ko prireiks ir vienkartines kelnaites ir didesni iklotai,siulau isigyti visoms besiruosancioms i gimdymo namus ar ligonine
Tena pampersiuki suejo, o tinkliniu kelnaiciu neprireike
Pampersai nepatiko, buvo karsta ir nepatogu, Nors sugeria ir gerai. Naueojau tinklines kelnaites su didesniu iklotu pirmas 2 dienas, paskui jau iprastus iklotus
Man ir tena lady kelnaitės labai pravertė, buvo patogu. Tiesa, pas mane buvo be galo daug kraujo, tai pirmą naktį kažkiek pratekėjo, ir sunaudojau per tris dienas visą pakuotę...