Netiko ir nepatiko man tos tinklinės gal pusdienį ištvėriau turėjau didesnių "pantalonų", nieks niekur neprabėgo ir dbr nusipirkau vienu dydžiu didesnių medvilninių "trusikų", pirmą parą su TENA buvau, kitas paras su naktiniais įklotais, jokių pampersų, tinklinių ar vienkartinių nereikėjo
Mano manymu tos vienkartinės, tinklinės ir pampersai - tik gera, einama prekė pirmą kartą gimdančioms. asmeniškai man būti su savais "trusikais" buvo net geriau ir maloniau
As buvau su tinklinem pirma para. Man buvo patogu ir gerai. PO to, jau reikejo savu kelnaiciu. Siaip tinklines, jos labai elastingos, plonytes, todel nespaudzia pilvo ir t.t... Kai pirma karta gimdziau, turejau cp, tai tinklines buvo nepamainomas dalykas, nes nespaude niekur. O kadangi tikrai CP buvo neplanuotas, tai ir negali zinoti ar reikes ju. Jei naturaliai gimdant, jos nera reikalingos.
O suaugusiuju pampersai, tai is viso nesamone kazkokia, ir nepatogu ir nera reikalo ten krautis didziuliu gniutulu ant ruriuko.
O suaugusiuju pampersai, tai is viso nesamone kazkokia, ir nepatogu ir nera reikalo ten krautis didziuliu gniutulu ant ruriuko.
as tai pat naudojau pirmas dvi paras tinklines kelnaites , jos ir iklota gerai prilaike, o ir patogu man paciai buvo .
Suaugusiųjų pampersai Tikrai nereikalinga, neturėjau. Įsidėjau ketviares kelnaites medvilnines ir AbriSan įklotų. Daug nekraujavau, tai net labai didelių įklotų po gimdymo neprireikė, tiesa jie labai pravertė pradėjus bėgti vandenims Džiaugiuosi, kad įsigijau ir nepamažinau, nors dar dvejojau ar tikrai man jų reikia...
as taippat naudojau didesnes medvilnines kelnaites vienkartines kazkaip dirgino oda kur gumute prisiuta, o tinklines kazkokios nepatogios. aisku cp atveju tinklines lb patogu. kiekvienam savo
tinklines kelnaites tiesiog super..dar abejojau ar pirkt...ir su didziaisiais iklotais ir su normaliais..
tinklenines kelnites labai nes ir oda kvepoja ir specialiai padaryti tam tikslui, dideli ir normalus iklotai
Tinklinės kelnaitės Įklotai... didelius visus sunaudojau vandenims, vieną tik pasilikau vėliau, tai kaip pirmas gerai "suėjo", o paskui jau didelių nebereikia. (Nors ir vandenims ne pats geriausias variantas, nes labai jau dažnai juos reik keist, daug geriau palos, kur duoda ligoninėj).
man irgi labai pasiteisino sis dalykas: pilvo nespaudzia, ir nereikia pergyvent kad issitepsi, viska ismeti, pakeiti ir svaru; naudojau 2 paras ligoninej