Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinės,vienkartinės kelnaitės, įklotai

Netiko ir nepatiko man tos tinklinės doh.gif gal pusdienį ištvėriau unsure.gif turėjau didesnių "pantalonų", nieks niekur neprabėgo schmoll.gif ir dbr nusipirkau vienu dydžiu didesnių medvilninių "trusikų", pirmą parą su TENA buvau, kitas paras su naktiniais įklotais, jokių pampersų, tinklinių ar vienkartinių nereikėjo schmoll.gif
Mano manymu tos vienkartinės, tinklinės ir pampersai - tik gera, einama prekė pirmą kartą gimdančioms. asmeniškai man būti su savais "trusikais" buvo net geriau ir maloniau rolleyes.gif
Atsakyti
As buvau su tinklinem pirma para. Man buvo patogu ir gerai. PO to, jau reikejo savu kelnaiciu. Siaip tinklines, jos labai elastingos, plonytes, todel nespaudzia pilvo ir t.t... Kai pirma karta gimdziau, turejau cp, tai tinklines buvo nepamainomas dalykas, nes nespaude niekur. O kadangi tikrai CP buvo neplanuotas, tai ir negali zinoti ar reikes ju. Jei naturaliai gimdant, jos nera reikalingos.
O suaugusiuju pampersai, tai is viso nesamone kazkokia, ir nepatogu ir nera reikalo ten krautis didziuliu gniutulu ant ruriuko.
Atsakyti
as tai pat naudojau pirmas dvi paras tinklines kelnaites , jos ir iklota gerai prilaike, o ir patogu man paciai buvo .
Atsakyti
Aš irgi pritariu - pirma para, nu gal dvi paras gerai tos tinkliukinės kelnaitės, o paskui nėra reikalo jas dėtis. thumbup.gif
Atsakyti
Suaugusiųjų pampersai doh.gif Tikrai nereikalinga, neturėjau. Įsidėjau ketviares kelnaites medvilnines ir AbriSan įklotų. Daug nekraujavau, tai net labai didelių įklotų po gimdymo neprireikė, tiesa jie labai pravertė pradėjus bėgti vandenims biggrin.gif Džiaugiuosi, kad įsigijau ir nepamažinau, nors dar dvejojau ar tikrai man jų reikia...
Atsakyti
as taippat naudojau didesnes medvilnines kelnaites thumbup.gif vienkartines kazkaip dirgino oda kur gumute prisiuta, o tinklines kazkokios nepatogios. aisku cp atveju tinklines lb patogu. kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
tinklines kelnaites tiesiog super..dar abejojau ar pirkt...ir su didziaisiais iklotais ir su normaliais.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (panele.koma): 26 vasario 2013 - 23:02
tinklenines kelnites labai thumbup.gif nes ir oda kvepoja ir specialiai padaryti tam tikslui, dideli ir normalus iklotai
Atsakyti
Man tinklines kelnaites labai pasiteisino, nezinau kaip butu reikeje be ju apsieiti, naudojau 2 paras po gimdymo
Atsakyti
Tinklinės kelnaitės thumbup.gif Įklotai... didelius visus sunaudojau vandenims, vieną tik pasilikau vėliau, tai kaip pirmas gerai "suėjo", o paskui jau didelių nebereikia. (Nors ir vandenims ne pats geriausias variantas, nes labai jau dažnai juos reik keist, daug geriau palos, kur duoda ligoninėj).
Atsakyti
tos vienkartines kelnaites ir iklotai po gimdymo,super dalykas kiekviena karta eidama pasikeisti sau ismetei viska lauk ir vel svari,nei tau apsikrauti keliom porom savu triusikeliu,be to ir kainuoja jos gi ne brangiai
Atsakyti
man irgi labai pasiteisino sis dalykas: pilvo nespaudzia, ir nereikia pergyvent kad issitepsi, viska ismeti, pakeiti ir svaru; naudojau 2 paras ligoninej
Atsakyti